Inspiráló és motiváló idézetek

Az inspiráló idézetekből rengeteg erőt, kitartást és ötletet lehet meríteni. A legelterjedtebb inspirációs idézetek híres emberektől származnak, akik a társadalmon belül, valamely képességük, vagy teljesítményüknek köszönhetően kitűntek a többi ember közül. Nem is csoda, ha ezek az inspirációs idézetek szájhagyomány útján terjednek.

Látogass el erre az oldalra bármikor. A látszat csal! Egy egyszerű blog oldalnak tűnik, de ebbe integráltam bele, az inspirációs idézetekkel kapcsolatos micro blogom, így biztos lehetsz benne, hogy elég gyakran fog itt várni Rád, egy napodat szebbé varázsoló, erőt adó és megannyi pozitívumot sugárzó inspirációs, vagy éppenséggel motivációs idézet, történelmünk vagy jelenünk egy – egy híres alakjától. Ne felejtsd el, de életszerű, hogy nem minden esetben tudom meghatározni én magam sem, hogy bizonyos népi folklór útján terjedő idézetek kitől származnak. Nem egy inspiráló hatású idézet létezik, amely megtetszett az embereknek, és mint a pestis, terjesztik egymás között, a tényleges kitalálója pedig ismeretlen a világ számára.

Rövid inspiráló és motiváló idézetek

Az öt legfrissebb inspirációs, motivációs idézet
Inspirátorom, megsasolnám az inspirációs, motivációs MICRO BLOG-od!

 • A politika a legtöbb baj forrása –

  A politika a baj keresésének, mindenhol megtalálásának, és a problémák megoldásához vezető út diagnosztizálásának és alkalmazásának művészete, a lehető legrosszabb jogorvoslatok jegyében.” - Julius Henry "Groucho" Marx, egykori színész!

  Publikáltam: 2021-01-20 22:14:26
 • A fényképezés –

  A pillanat azért érdekes, mert csak egy pillanatig tart . A fényképezés: maradásra bírni a múló időt.” - Szirmai Gábor, fotós!

  Publikáltam: 2020-07-01 10:45:40
 • Emlékfoszlányok –

  Talán a felnövő generáció rájön arra, hogy milyen isteni dolog a kényelmes fotelban ülve egy színvonalas, érdekes könyvet olvasni...” - Bálint György (Bálint Gazda) Emlékfoszlányok című könyvéből!

  Publikáltam: 2020-06-22 11:49:18
 • Dönteni tudni kell –

  A legnehezebb dolog mindig a döntés, a többi már csak kitartás dolga.” – Amelia Earhart

  Publikáltam: 2020-06-02 08:09:48
 • Öngyilkos pénzvilág –

  Az emberek felfogták, hogy sorsuk nem függhet jegybankelnököktől, akik a politikát alakítják. Felfogták, hogy ez a rendszer nem maradhat tovább fenn, hogy a pénzvilág előbb bennünket pusztít el, azután saját magát. – Giulio Tremonti

  Publikáltam: 2020-05-30 07:03:38

Ezeket az idézeteket használd fel, a határidőnaplódban, hogy inspiratív erősítésként funkcionálhassanak számodra.