Katelyn Piper Avonos sikertörténete | Inspiratív Kalauz

Katelyn Piper akinek az életét szintén az Avon változtatta meg

Katelyn még csak 19 esztendős volt, amikor megfűszerezte Őt egy Avonos Facebook reklám. Egy igazi, kanadai sikersztori. Egészen pontosan Ontarioban élte mindennapjait, de nem a szokványos formában!

Ilyen fiatalon már két kisgyermeknek is az Édesanyja lett. Az egyik gyermeke négy hónapos, a másik pedig kicsit nagyobbacska 22 hónapos volt abban a szeptemberi hónapban mikor az Avonhoz csatlakozott. Amikor a legkisebb gyermeke született, 4 hónapot adott saját magának, hogy kezdjen valamihez az életben. Olyan kérdések foglalkoztatták, hogy hogyan juthatok tovább? Hogyan engedhetném meg anyagilag magamnak a dolgokat?és így tovább. Ezek nagyon is szokványos kérdések, mindazoktól, akiket megáldott a sors egy kisgyermekkel, vagy többel.Katelyn Piper az alábbiak szerint meséli el történetét:

A dolgok az Avonhoz való csatlakozáskor kezdtek megváltozni! Amikor először láttam az Avon Facebook hirdetését, keveset tudtam még ezekről az online lehetőségekről, s arról, hogy mindezen csatornákon keresztül a pénzek akár felém is áramolhatnának. Egyszerűen beizzítottam az ujjacskáimat és elkezdtem dolgozni. Feljelentkeztem különböző,  webináriumokra s mint regisztrált tag, rengeteg oktatóanyagokhoz jutottam hozzá, amelyekből nagyon sok termékismeretet is magamra tudtam szedni. Tulajdonképpen ezt követően kezdtem el a vásárlói köröm kiépítését. Talán egy kicsit máshogy, ahogyan azt, a környezetemben levő, egyéb tanácsadóktól láthattam. Létrehoztam egy Avon Facebook csoportot, amelyre több mint 100 barátom rá is helyeztem, és a csapatom a sikeres referálásoknak köszönhetően komolyabb szintre nőtte ki magát. Éjszakánként 5-15 embert toborozok … néha többet! Megosztom velük a történetemet, és segítek nekik elérni céljaikat, és építeniük csapataikat. Ontario-ban élek életvitelszerűen, de a Nova Scotia-ban, és PEI-ben is aktív vagyok, valamint a British Columbia-tól  egészen  Yukonig igyekszem lefedni a terepet!

Katelyn legnemesebb célja, hogy amikor potenciális értékesítőkre vadászik, hasonló helyzetű lányok után kutat, mint amilyen az Ő helyzete volt, amikor belevágott terveibe.

inspirator