Kapcsolat

✍️ PR cikk írása

Az alábbi elérhetőségeimen keresztül bármikor fel tudod venni velem a kapcsolatot. Amennyiben vállalkozásod számára fontos a tartalommarketing és szeretnél egy megfelelően fókuszba helyezett PR cikket, akkor ne habozz, hívj fel és megbeszélhetjük a részleteket 😉

📣 Fontos azonban tudnod, hogy a véleményem sohasem eladó!

Egy PR cikk nem akkor dolgozik jól, ha feltétlen azt látod benne amit szeretnél. Lényeges szempont a jól pozicionált tálalás közben az objektivitás, s az adott témában, a hitelesen, személyesen megélt tapasztalat.

ℹ️ Rólam

Mint digitális nomád, lételemem a lehetőségek felkutatása iránti aktivitás. A személyesen átélt tapasztalatot, legyen az akár pozitív vagy negatív, szívesen megosztom a köz javára.

Főbb érdeklődési területeim közé tartoznak; jog, utazás : wellness, pénzügyek : különösen Fintech cégek, online marketing

Blogger: Bajkó Tamás

Mobil: +3630 651-9767

btamas-mail-cime

 

Szenzitív alapú kapcsolat esetére❗

Sokszor előfordul, hogy valaki olyan bizalmas, szenzitív jellegű információt szeretne számomra küldeni (például bírósági ügyekkel kapcsolatos dokumentációk – jog, egyéb csalások világával releváns, de a közérdeket nagyon is érintő információkat) amelyek elég fontosak számára ahhoz, hogy még csak véletlenül se kerülhessen harmadik fél kezébe.

Ilyenkor az információ elküldhető részemre az email titkosítás metodikájának felhasználásával is. Az Ő számukra bocsátom rendelkezésre a nyilvános kulcsomat, amely a fent jelzett e-mail címhez tartozik, de a felém küldött elektronikus levélnek tartalmaznia kell a küldő nyilvános kulcsát is!

Kulcs típusa: RSA (2048)

Ujjlenyomat / fingerprint: 5d1ca3cce4daa99da09ed6f323b53553d9c4ab14

Publikus kulcs itt letölthető és névjegyzékbe importálható: https://inspirator.blog/publickey.tamas.bajko@pm.me.asc
📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn