Ajándékozás

Ajándékozás, HOGYAN és MIÉRT❓

Ajándékozás formájában is érvényre juttathatod a lentiekben látható PayPal logóra való kattintással jelképes szimpatizálásod. Ha tetszenek blogom tartalmai,  az ismeretterjesztést hasznosnak tartod, támogathatsz!

Osztod azt a nézetet, hogy bizony vannak esetek amikor a média semmittevését érdemes ellensúlyozni❓ Megoldás az ajándékozás 😉👇

Az ajándékozás, mint támogatásom jogcíme

Ajándékozás a felém nyújtott támogatási formád jogcíme. 150.000 forintot meghaladó ajándékozást nem áll módomban elfogadni.  Saját adminisztrációs terheim kívánom csökkenteni! Döntésem és kérésem alapját egyértelműen az 1990. évi XCIII. törvény, azaz az illetékekről szóló törvény 11.§ (2) bekezdése adja:

Az (1) bekezdésben felsorolt ajándékozás csak akkor esik ajándékozási illeték alá, ha arról okiratot állítottak ki, vagy ingó ajándékozása esetén okirat kiállítása ugyan nem történt, de az egy megajándékozottnak jutó ingó forgalmi értéke a 150 000 forintot meghaladja.

 Ajándékozás lehetséges eszközei 

A fenti PayPal logóra való kattintással, az ajándékozni szánt összeg számomra eljuttatható. Az ajándékozáshoz  egyáltalán nem szükséges senki számára, hogy a PayPal rendszerét ismerje, vagy ott regisztrációval rendelkezzen. Léteznek alternatív fizetési metódusok is, amelyek prezentálva vannak a logó grafikájában.

A pénz, mint fizetőeszköz az ingóság fogalma alá tartozik.

✅ Támogatásom névtelen lehetősége

Az említett fizetési metódusok adatfeldolgozásra a PayPal rendszer által nem kerülnek, s maga az adatfolyamat is, SSL alapján titkosított. Olyan ez mint bármely más, biztonságos online vásárlási opció.

A részemre nyújtott ajándékozásod egy anonim folyamat. Adataidról soha, senki nem fog tudomást szerezni, kivéve ha külön kifejezetten ezt szeretnéd.

📣 Alternatív maximális anonimitást biztosító támogatási formák

Köszönöm ha CRO kriptovalutával meghálálod publikációs tevékenységem!

Kimásolható Crypto.org láncon működő tárca cím :

❗Amikor a tranzakciót felállítod, kérlek ne felejtsd el a MEMO adatot sem megadni, amely az alábbi :

2536332663

⬆️ Köszönöm ha támogatod publikációim CRO kriptovalutával ⬆️

Véleményem szerint tranzakciók küldésére az egyik leggazdaságosabb a 🔗 CRO kriptovaluta, hiszen nagyon alacsony hálózati díja van.

Esetleg használod a Brave böngészőt? 

Ha igen, hálásan köszönöm a BAT kriptovalutában való támogatását a blogomnak😉 A 🔗Brave számára ellenőrzött alkotó vagyok.

Ha még nem ismered, miért érdemes használnod ezt a böngészőt❓ Gyors és biztonságos, minden felesleges adatforgalomtól megszabadít❗

Az Inspirátor tevékenysége, akit megajándékoznál

A blogom által érintett tartalmakat megismerheted a digitális nomád naplója oldalon, ahol az aktuális helyzetnek megfelelő témáimat kísérheted figyelemmel. Például a pénzügyi témákon belül a 🔗kripto világával kapcsolatos tartalomfejlesztések aktív támogatója vagyok.

Miért jó ajándékozni?

Az ajándékozás története régi időre nyúlik vissza. Ősrégi emberi kultúra, hogy megajándékozzák egymást. Annak idején ezzel kifejezték szeretetüket, hódolatukat vagy épp rettegésüket. Az ajándékozás mára a  szeretet és figyelmesség, valamint különböző támogatások kifejezőjévé vált. Az emberek akkor ajándékozzák meg egymást, ha örömet akarnak okozni, valakiben emléket hagyni, esetleg kezdeményezést, mozgalmat, törekvést, szeretnének támogatni.

🤔 Miért érdemes az igényesebb tartalomkészítőket támogatni❓

Minőségi tartalom

Közösségépítés

Hozzáférés olyan információkhoz amire is nem is gondoltál!

Tartalom diverzitása

👋 Főként inspiráció, szerintem ez a lényeg 😊

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn