|

Internetes keresők típusai

📣 Internetes keresők típusai közül a decentralizált keresőgép, egy új kor hajnala!

ℹ️ Az internetes keresők típusai esetén rendszerint keresőrobot által indexált vagy manuálisan épített adatbázisokról beszélünk.

|Regisztráció és cégbemutató|

|Presearch app| |Google Adwords rivális|

| Miként aknázza ki a Presearch az AIMesterséges Intelligencia modul lehetőségeit❓|

Szembefutott velem egy nagyon érdekes projekt, s ebben a témámban a 🔗keresőmarketing és a 🔗kripto világa igencsak találkozik❗

👌 Google helyett más kereső, avagy amikor az általunk ismert keresőóriás tudtán kívül, a számára egyik legveszélyesebb potenciális konkurenciát reklámozza 😆

A Presearch projekt ismertetésének elején rögtön elárulom, hogy nem ám egy reklám útján értesültem a létezéséről. Épp a Google Analytics statisztikát tanulmányoztam. Ekkor detektáltam a blogom és annak tartományai felé, a szóban forgó decentralizált keresőgépről történő közeledést. Természetesen nálam rögtön a védelmi rendszer a 🔗SEO Biztonság aktiválódott elsőre, így az érdekes referáló nyomába eredtem.

🔍 Vizsgálatom eredménye

🚀 Teljesen pozitív, biztonságos és nagyon hasznos keresőgépről van szó. Ráadásul remek perspektívával rendelkezik❗

Forradalmi újítás az internetes keresők típusai között : decentralizált keresőgép!

🤔 Ezért jutottam arra az álláspontra, hogy mindenki számára összeállítok ezzel a projekttel kapcsolatban egy ismertetőt.

A találkozásom élménye az internetes keresők típusai között, eme új csillaggal 😉

Keresőgéppel kapcsolatban, mint most jelen publikációm témáját érintő Presearch esetén, utoljára 1999 áprilisában éreztem hasonlót. Ez volt ugyanis számomra az ominózus pillanat, amikor épp az Egyesült Államokon belüli barangolásaim során egy újságárustól megvettem a „Yahoo Life Magazine” -t. Ennek hirdetésében találkoztam egykoron a Google-el. Anno amikor megláttam annak letisztult felületét, onnantól kezdve rögtön, szerintem Magyarországon az elsők között mindenképp, lecseréltem az Altavista Digital keresőgépet.

Most hasonló játszódott le bennem, amikor ugyan nem egy szokványos hirdetőfelületen, de mégis csak látószögembe került ez a Presearch nevű decentralizált keresőgép. Amit részletesen kívánok bemutatni!

Mi a PRE, mi is ez a Presearch?

A PRE egy token amely a Presearch szolgáltatásához kapcsolódik. Utóbbi egy keresőgép, amely decentralizált módon működik. Célkitűzése, hogy felszámolja a keresőgép piac monopolhelyzetét, amit gyakorlatilag az 1999-es áprilisi debütálása óta a Google teremtett meg.

Internetes keresők típusai : decentralizált keresőgép. A PRE kriptovaluta létezésének célja, funkciója!

Az internetes keresők típusai közül a Presearch egy olyan keresőgép, amely

 1. az adatvédelemre
 2. és a személyiségi jogokra

nagy hangsúlyt fektet, s ennek garanciarendszerét pont a keresőt működtető decentralizált megoldás nyújtja!

A PRE kriptovalutáról röviden!

A PRE token, mint kriptovaluta fizetőeszköz, egy kulcsfontosságú tényező, hogy a Presearch keresőgéppel minél többen megismerkedhessenek. Ez a PRE token az, ami a motiváció elsődlegesen a hirdetők számára, de valamilyen szinten az összes felhasználót megcélozza. Ki fogok térni arra is, hogy ez a PRE token az online marketing kelléktárában miért is lesz egy nagyon értékes jelenség.

Egyelőre még saját hálózattal nem rendelkezik, így egy ERC-20-as tokennek tekinthető, amelyet az Ethereum hálózata szolgál ki.

 Mit lehet tudni az internetes keresők típusai új potenciális éllovasáról, azaz a 🔗Presearch.org Global Limited vállalatról?

⬆️ Miután regisztráltál és megfelelő Android operációs rendszer van a telefonodon, tehát nem elavult, akkor a Presearch hivatalos applikációját is le fogod tudni tölteni a mobilodra a🔗Google Play-ből. Bár úgy gondolom, szimplán böngészőn belül is remekül tud működni!

 

Bejelentkezés a Presearch keresőgépbe!
Ezen a képen a regisztráció utáni bejelentkezés látható! Regisztrálni ugyan nem kötelező, de ha PRE tokent szeretnél szerezni a keresőgép használatával, akkor elengedhetetlen. Ugyanakkor magadról semmilyen valós adatot nem kell megadnod, a PRE tokent meg úgyis Defi Wallet-re kéred ki!

 

A Presearch.org Global Limited a Corporations Canada által bejegyzett társaság.

Vállalati azonosító: 10312479
Vállalkozási szám: 703610329
Vállalat neve: Presearch.org Global Limited
Székhelye: King Street 270 Midland, L4R 3M3, Canada
Cégbejegyzés dátuma: 2017-07-07
Igazgatók száma: 1-10 között, jelenleg

Ki a Presearch alapítója?

✔️ Ő Colin Pape

Colin Pape : az internetes keresők típusai között, egy új korszak alkotója
Hivatalos Twitter fiókja :

🔗https://twitter.com/colinpape

A Presearch keresőgép és a PRE token mögötti csapatról

Colin alapítója és vezérigazgatója egyébként a Shopcity.com-nak is, amely egy közösségi kereskedelmi platform, s online összeköti a helyi vállalkozásokat a fogyasztókkal. Elmondható hát róla, hogy egy értelmes startup figura 🙂

Trey Grainger – technológiai igazgató

Ed Reese – a hirdetői kapcsolatokért és a kulcsszó stake folyamataiért felelős igazgató

Marco van den Heuvel – a közösségi kapcsolatokért felelős vezető

Alex Carrabre – vállalatfejlesztés

Thomas LeClair – Társalapító és marketing

Tim Enneking – a Tanácsadó Testület elnöke

Corey Piitz – fejlesztőként működött közre

Jeremiasz Klopot – Fejlesztő

Lindsay Papp – Ügyfélszolgálat

Melissa McCoosker – Kommunikáció

A PRE eddigi ütemterve alapján történő megvalósítások

A Presarch csapat az összehangolt munkájának köszönhetően, az ütemtervében szereplő több mérföldkövet ért már el.

Többek között több mint 3,2 millió REGISZTRÁLT felhasználói bázis elérése és napi 2 millió feletti lekérdezés. Remek ösztönzőrendszert alakítottak ki a keresőgép használatára. Elindították a token piacteret és pár kripto platformra a PRE token felkerült.

A szóban forgó keresőgép és a PRE teljesen egyedi filozófiája

Jutalmazási rendszer

A Presearch közösség tagjait PRE tokenekkel jutalmazzák, amikor:
 • Csakúgy szimplán használják a keresőgépet;
 • Speciális tagok decentralizált csomópontot működtetnek;
 • Amikor a felhasználó mások figyelmét is felhívja, hogy csatlakozzon a Presearch közösséghez;
Reward Verification System 
Kezdetben a jutalmazási rendszer korlátozás nélkül működött.  Azonban miután néhány felhasználó visszaélt a rendszerrel, egy jutalom-ellenőrző rendszert (RVS) vezettek be. Ez a rendszer észleli a rendellenes keresési tevékenységet, és blokkolja a csalárd tevékenységeket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy jutalmakat csak a végfelhasználó számára valódi értéket jelentő keresésekért ajánlanak fel.

Az RVS védelem alatt tehát azt kell érteni, hogy automata kereső zombi rendszereket csak azért, hogy PRE tokenünk termelődjön, nem lehet már a rendszerre akasztani, valamint a csomópontokon trükközni sem, s ez az igazi minőség alapja a felhasználó érdekében❗

Hogyan működik a Presearch (PRE) azoknak a felhasználóknak a koncepciójából akik a használatával szeretnének PRE kriptovalutához jutni❓

👥 Jelenleg a felhasználók keresésenként 0,01 PRE bevételre tehetnek szert. A jutalmak mértéke nem állandó, ez a kereslet és kínálat szintjének ingadozása miatt változik, ahogy a felhasználói bázis idővel növekszik. A platform emellett külön jutalmazza a csomópontok üzemeltetőit a Presearch hálózathoz való hozzájárulásukért, és megköveteli tőlük, hogy stake-eljék a PRE tokenjeiket, amelyek szerverkapacitást kínálnak a hálózaton.

✅ Szeretnél több PRE bevételt mint 0,01❓ Kérlek olvasd el figyelmesen a 🔗 Presearch SEARCH STAKING lehetőségét bemutató cikkemet❗

Decentralizált keresőmotor

A Presearch motor decentralizált technológián fut, a közösség tagjai által üzemeltetett decentralizált csomópontok erejét használva.

Az internetes keresők típusai között ez az új csillag az online marketing világát is felrázhatja

A Presearch motor lehetőséget kínál azoknak a marketingszakembereknek, akik hirdetéseket szeretnének megjeleníteni a keresőgép felhasználói bázisa számára.

A Google-tól eltérőek a lehetőségek 😉

A Google esetén ugyanis a hirdetni vágyó felhasználóknak létre kell hozniuk Google Adwords-fiókjukat, és FIAT-pénzt kell fizetniük, hogy hirdetéseket jelenítsenek meg a keresőmotorban.

Ezzel szemben a Presearch lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy a PRE kriptovalutájuk terhére stake-eljenek kulcsszót vagy kulcszavakat és a hirdetés pozíciója akként változik a keresőben, hogy milyen PRE token mennyiséget fordított a hirdető az adott kulcsszóra.

Hogy is néz ki pontosan ez a kulcsszó stake-elés?

A kulcsszó alapú hirdetés, kriptovaluta stake-elés útján egy forradalmian új koncepció, amelynek úttörője a Presearch, amely a világ első decentralizált keresőkeretrendszerét építi fel.

Hirdetni tehát ellentétben a Google keresőgép úgynevezett Adwords rendszerével, itt úgy lehet, hogy stake-eljük a PRE kriptovalutát. Ez azt jelenti, hogy arra  az időre amíg mi hirdetjük weboldalunkat, tulajdonképpen lekötjük a PRE kriptovalutát. Erre az időre a PRE kriptovaluta lezárásra kerül. Azonban bármikor megszüntethetjük a stake-lést, s akkor a PRE kriptovalutánk felszabadul, de a hirdetésünk is megszűnik. Ha jobban belegondolunk ez egy zseniális ingyenes hirdetési lehetőség, hiszen ha már nem kívánunk tovább hirdetni, akkor a PRE kriptovalutát visszakapjuk.

PRE token beszerzési lehetősége a hirdetéshez, kulcszsó stake-eléshez avagy a Presearch Marketplace

A Presearch platformon elérhető piactér PRE tokenek vásárlására használható. Egyetlen tranzakcióval minimum 1000 és maximum 25 000 PRE token szerezhető meg. A PRE tokenek megvásárlásához a felhasználók Bitcoint vagy Ethereumot használhatnak, vagy átutalhatnak USD-t elektronikus átutalással, illetve bankkártyával történő fizetési lehetőség is egy opció.

🔗A Marketplace oldal biztosítja a vásárlási lehetőséget, s egyben 1000 PRE token BTC, ETH avagy USD-ben kifejezett értékének megtekintésére is kiváló.

Az internetes keresők típusai között immáron akad olyan, amely az adatvédelemre és a privátszféra védelmére is nagy hangsúlyt fordít!

Ami a Presearch keresőgépet leginkább felkapottá teszi, az pont az adatvédelmi szabályzata. A platform azt állítja, hogy motorja nem tárol semmilyen felhasználói információt, mivel decentralizált hálózaton fut, és nyílt forráskódú szoftvernek minősül, ellentétben a többi ismert keresőmotorral.

Interaktív keresési funkciók

Az keresőmotor számos interaktív keresési funkciót kínál. A felhasználók használhatják a Presearch keresősávot a Google, a YouTube, a DuckDuckGo, a  CoinGecko, a Twitter és még sok más értékes adatbázissal bíró szolgáltatásokban való kutakodásra.

A sokféle keresési funkció mellett a platform saját keresője is viszonylag jobb eredményeket biztosít❗

👏 Például, amikor valamelyik  kriptodeviza nevére keresünk, minden lényeges információt, statisztikát és egyéb fontos részletet megkapunk a találati lista tetején. Ezzel időt takarít meg a felhasználóknak, gyorsabban juthatnak információhoz a piacon elérhető többi népszerű keresőmotorhoz képest. A kriptovalutákkal kapcsolatos grafikont és adatot a 🔗CoinMarketCap segítségével biztosítja.

Egy professzionális keresőmotornak rengeteg kihívásra megoldást kell nyújtania

A keresőmotorok bonyolultak, és a decentralizált keresőmotor felépítése olyan egyedi kihívásokat jelent, amelyekkel nem szembesülnek a centralizált keresőmotorok.

Például:

 • Hogyan akadályozhatja meg, hogy a rosszindulatú alanyok csomópontokat futtassanak és felhasználói információkat lopjanak el?

 

 • Miként érhető el gyors (több száz ezredmásodperces) válaszidő egy hatalmas elosztott szerverhálózaton, ahol a teljesítmény és a megbízhatóság drasztikusan változhat?

 

 • Mi a módja annak, hogy megfelelően ösztönözzük az embereket a csomópontok futtatására, és méltányos egyensúlyt teremtsünk a kínálat és a kereslet között mind a csomópontok, mind a hálózaton belüli keresések tekintetében?

 

 • E problémák egy részét a Presearch már megoldotta, néhányuk pedig folyamatos kísérletezést és innovációt igényel az idő múlásával.  Ez a forradalmian új kereső, fokozatosan vezeti be keresőfelületét és a platform decentralizálását is, hogy optimális folyamatos keresési élményt biztosítson felhasználói közössége számára.

A Presearch keresőgép architektúrája

A keresőmotor architektúrájának hat alapvető rétege van:

1. Alapvető szolgáltatások; Hirdetési API, fiókkezelő API, keresési jutalmak nyomon követése, kulcsszóbejegyzés, piactér és egyéb szolgáltatások, amelyeket a Presearch központilag kezel.

2. Webszerver fogadja a keresési kéréseket a felhasználóktól, és továbbítja azokat az átjárónak, hogy eredményeket generáljon. Egy végső, megjelenített eredményoldalt küld vissza a felhasználónak.

3. A csomópont-nyilvántartás kezeli az összes csomópont identitását, a csomópontok statisztikáit és a csomópont-üzemeltetőknek fizetett jutalmakat. Csomópont-üzemeltetés, szakmai anyaga ➡️🔗 Csomópont beállítási utasítások

4. Csomópont átjáró kéréseket fogad a webszervertől, eltávolítja a személyazonosításra alkalmas információkat a keresési kérésekből, és átadja a keresést egy vagy több megbízható csomópontnak.

5. Ezek a csomópontok pedig decentralizált kereső „dolgozók”, amelyek csatlakoznak a csomóponti átjáróhoz, és keresési műveleteket hajtanak végre. Minden csomópontnak egyedi, nyilvános IP-címmel kell rendelkeznie.

6. A csomagok keresésének megvalósítása valójában nyílt forráskódú bővítmények, amelyek intelligens válaszokat és információs mezőket adnak vissza adott lekérdezésekre.

Internetes keresők típusai közül a Presearch decentralizált keresőgép működési folyamata!

💡A PRE tokennel kapcsolatos érdekes, jövőt feszegető kérdések

✅ Kérdés, hogy milyen centralizált kereskedési platformok karolják fel a jövőben ezt a PRE tokent❓

✅ Valamint esszenciális kérdés az is, hogy ez a token vajon milyen irányvonalat fog venni? Spekuláció lesz újfent a FIAT devizák irányába az emberek részéről, vagy egy jól működő coin lesz direkt felhasználásra, vásárlásra?

Valójában a második kérdésem, az két kérdés egyben❗

Onnantól kezdve ugyanis, hogy elejtettem a COIN szót 🙂 Jelenleg, ahogy a legtöbb érdekes projektet, így ezt is az Ethereum hálózata szolgálja ki. A probléma csak az, hogy az Ethereum igencsak drága hálózati díjakkal működik.

Ha tehát például a 🔗CRO kriptovalutához hasonlóan saját hálózattal rendelkezne, az nagyban elősegíthetné azt a folyamatot, amit globális érdeknek nevezhetünk.

Azaz direkt DeFi kriptotárcából történő kényelmes vásárolgatások, tranzaktálások történhetnének vele, azon túlmenően, amire már most is képes. Hiszen egy zseniális szimbiózis szerű hirdetőrendszert teremtett.

🔊 A vállalat számára akad még az üzleti szférában terjeszkedni való rendesen

Itt főként arra gondolok, hogy a PRE kriptovaluta nem igazán érhető el az átlagfelhasználók által is jól ismert, és megszokott centralizált kripto platformokon. A 🔗CoinBase centralizált felülete ugyan már listázza a PRE tokent, ugyanakkor jelzi, hogy kereskedni nem lehet vele, csak a CoinBase Wallet útján, ami meg DeFi. A 🔗Crypto.com pedig még csak ki sem listázza.

Jelen pillanatban tehát ha a PRE kriptovalutából például valamilyen FIAT-valutát szeretnénk, akkor az mindenképpen többlépcsős folyamat lesz.

Ethereum -ra váltani viszonylag egyszerű, ugyanakkor DeFi kriptotárcából áthelyezni centralizált tárcára az Ethereum kriptovalutát, nem a legolcsóbb.

Google Vs Presearch zárógondolat

Egy szárnyait próbálgató úttörő decentralizált keresőgép összehasonlítása a Google BigTech óriással, egyesek szerint elég merész vállalkozás.

Ugyanakkor a Presearch túlélését hosszabb távon a Google keresőgéppel szemben;

☑️ nem csupán abban látom, hogy az emberek egyre inkább tudatosabb felhasználók lesznek és ragaszkodni fognak az intimszférájukhoz

☑️hanem pont a csomópontok azok, amelyek képesek legyőzni, még egy sokak által mémként „winchester gyárként” emlegetett Google keresőgépet is

Akár akarjuk látni a tényeket, akár nem 

Akármilyen gigantikus erőforrásokkal is bír jelenleg a Google keresőóriás, azért látható rajta, hogy igencsak válogatnia kell, amikor arra a döntésre jut, hogy egy tartalmat indexel vagy sem!

A Presearch csomópont rendszeréhez viszont rengetegen csatlakozhatnak, a két keresőgép közötti meccset nem ez fogja eldönteni 🙂

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Egy hozzászólás

 1. 💡Apróbb újítás a Presearch keresőgépnél ami szerintem hasznos.

  👏 Úgy vélem, hogy a Presearch AI jól dolgozik, ügyes ötleteket tud adni, magyar nyelven is. Ha már eme keresőgép használatából összejött 1000 PRE kriptovalutád, akkor érdemes azt áthelyezni a PRE Wallet-be, ugyanis akkor az AI értékes útmutatásai segítségedre lesznek. Szerintem 1000 PRE Wallet-et kikérni bármilyen kriptotárcára, lévén ügye a PRE kriptovaluta egy ERC-20-as token, amúgy sem érné még meg. Szóval hasznos funkciót tölthet be ez az összegyűlt token mennyiség inkább a PRE Wallet-en belül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük