Revolut PREMIUM

Revolut PREMIUM

Revolut PREMIUM díjcsomag

|Revolut regisztráció – belépés|

Revolut PREMIUM díjcsomaggal foglalkozó témámon belül, azokra a lehetőségekre szeretnék összpontosítani, amelyeket sem a Revolut standard, tehát ingyenes és a Revolut PLUS csomagok sem tartalmaznak!

Revolut PREMIUM Revolut PREMIUM előfizetés: a Revolut csomag váltás gondolatával mikor érdemes játszanod?

Talán pont ez a Neked való díjcsomag?!

A Revolut PREMIUM díjcsomag alkalmazásával a Revolut limitek tágabb teret biztosítanak már számodra!

Ez a csomag már nemcsak akkor lehet érdekes számodra ha a hobbid kizárólag a vásárolgatás, tehát nemcsak biztosítási előnyökkel jár. Bár kétségtelen, hogy még ebben a témában is többet nyújt mint a Revolut PLUS.

Revolut limitek

ATM készpénzfelvétel, korlátlan nemzetközi átutalások, kriptodeviza átváltási felár, valamint árucikk átváltási ügyletekhez kapcsolódó kedvezményesebb díjak, sokkal előnyösebb devizaátváltás, az utazásod hatékonyabb támogatása! Akkor is érdekes lehet számodra, ha egy picit gyakrabban adnád el és vennéd a részvényeket.

Revolut PREMIUM számla díjtételei

Rendszerint a dolgok értelmével és precíz információszolgáltatással szeretek foglalkozni. Éppen ezért, amortizációnak kitett információ felsorolása felesleges.

A legjobb ha a Revolut PREMIUM számla aktuális díjfeltételeit megnézed a Revolut PREMIUM számla személyes díjai oldalon!

Részletezve amit a Revolut PREMIUM nyújthat számodra

ATM készpénzfelvétel

Szerencsére itt már a lehetőséged tágasabb és úgy gondolom a 150.000 forint limit még a külföldi kiruccanásaid során is segítség lehet.

Bár egyre többen törekszenek arra, hogy kerüljék a készpénz használatát, de a helyzet az, ha igazi fincsi ropogós malacsültet szeretnénk enni útban Horvátország felé, hogy csak egy példát említsek, máris felmerül mondjuk Szlovéniában a készpénz kérdésköre 😉

Különféle exkluzív kártyadizájnok

A Revolut PREMIUM csomag már lehetővé teszi, hogy válogass a rendelkezésre álló bankkártya dizájnok között. Rendszerint ezüst, asztroszürke vagy rozéarany kártyát igényelhetsz.

Nemzetközi kifizetések

Itt a nemzetközi átutalásokat kell érteni. Korlátlan nemzetközi átutalás és 1 ingyenes SWIFT-átutalás áll rendelkezésre.

Biztonságosabb internetes vásárlás

Ebben az előfizetői csomagban már megjelenik a tetszőleges egyszer használatos virtuális kártyák opciója. Ez azt jelenti, mihelyst vásároltunk egy ilyen eldobhatós kártyával, már generálódik is számunkra egy másik.

Ha egy új kereskedővel találkozol valamilyen online felületen, akiben 100% még nem tudsz megbízni, nagyon frappáns és biztonságos fizetőeszköz!

Kedvezményes készülékbiztosítás

A normál biztosításhoz képest 20% diszkont.

Kriptodeviza átváltási felár

Itt ez csupán 1.5%

Árucikk átváltási felár

Arany, ezüst ügyletek csupán 0.25%

Díjmentes devizaátváltás

Ez a csomag remek akkor, ha kinőtted azt a keretet amit a Standard vagy PLUS csomag biztosítani tud. Devizaátváltásról beszélünk akkor, amikor egyik FIAT pénznemet átváltjuk egy másikra. De akkor is, amikor FIAT pénznemet váltunk kriptodevizára vagy épp fordítva. Belátható, ilyen körülmények között azért hamar eltudjuk fogyasztani azt a kereted amit Standard vagy PLUS csomag biztosítani tud.

Itt a Revolut PREMIUM díjcsomag már korlátlan devizaátváltási lehetőséget nyújt 😉

Részvényekkel kereskednél?

A Revolut PREMIUM előfizetés 5 darab ingyenes (jutalékmentes) tőzsdei kereskedési ügyletet biztosít számodra. Ha kicsit többet játszol a részvényekkel mint az átlag, de azért inkább hosszabb távú részvény befektetési terveid vannak, Neked pont jó.

Mindazonáltal szeretném felhívni a figyelmed, hogy a részvény kereskedések témájában kellő óvatossággal járj el, alaposan mindent gondolj át, és legfőképp olvasd el a Revolut – tőzsde írásom!

Külföldi egészségbiztosítás

A Revolut PREMIUM csomag tartalmaz téli sportokra érvényes biztosítást. Azonban nagyon ajánlom a pontos feltételrendszer felkutatását, elemzését az applikáción belül, illetve amennyiben ilyen információ nem állna rendelkezésre akkor a Revolut ügyfélszolgálat valamely munkatársánál érdeklődj és kérd ki a szabályozás és feltételrendszer pontos anyagát!

Biztosítás poggyász- és járatkésés esetére

Ahogy említettem ez a csomag már kicsit intenzívebben támogatja az utazás témát. Közvetlenül a Revolut-számládra fizetett kártérítés repülő- és poggyászkésés esetén. Az utazási biztosítást a Revolut Travel Ltd (cégjegyzékszám: 780586), a Revolut-csoport tagja szolgáltatja.

Vásárlási védelem

A limit itt a Revolut PLUS csomaghoz képest 2500 GBP.

Prémium várók

A Revolut PREMIUM csomag lehetővé teszi számodra, hogy bármikor vásárolj magadnak prémium váróba belépési jogosultságot. A Revolut ezeket a prémium váró belépőket a LoungeKey Pass céggel közösen biztosítja. Kb. olyan 9000 forint az ára, de …

felhívom ugyanakkor a figyelmet, hogy az ügyes trükkel világjárvánnyá titulált Covid-19 következtében, szinte az összes reptéri váró zárva tart, tehát ezek nem funkcionálnak!

Ingyenes prémiumváró-belépők a SmartDelay funkcióval

Prémiumvárók ingyenes igénybevétele egy barátoddal közösen, ha a járatod több mint egy órát késik.

Többre vágysz ennél is?

Ha tőzsdei ügyletek jutalékát mint járulékos költséget teljesen leszeretnéd spórolni, vagy nagyobb ATM limitre lenne szükséged, illetve még hatékonyabb biztosítási opciókra, valamint szeretnéd magadnak azt a szabadságot, hogy a Bitcoin kriptodevizád külső pénztárcába helyezhesd, akkor a Revolut METAL csomag ajánlatát is tekintsd meg 😉