|

Kriptodeviza Revolut tizenegy új tokennel bővült

Kriptodeviza Revolut kínálatának bővülése!

Kriptodeviza Revolut platformon lévő lehetőségeinek fejlesztése számára a 2021. esztendő ígéretesnek tűnik.

Új kriptopénzek, funkciók és érdekes lehetőségek várnak az ügyfelekre.

A Revolut feldolgozta a felhasználói tábora felől beérkezett visszajelzéseket és úgy ítélte meg, hogy érdemes bővítenie a kínálatát a kriptodevizák területén. Azzal együtt ugyanis, hogy eme Fintech cég még mindig nem biztosítja a lehetőséget a kriptovaluták külső kriptopénztárcába való helyezésére, szolgáltatásának ez a része is nagyon nagy népszerűségnek örvend.

Kriptodeviza Revolut 11 új tokenjének ismertetése

Kriptodeviza Revolut - 11 új kriptopénz érhető el

Bitcoin vásárlás, Ethereum vásárlás, Litecoin vásárlás érdekelne mint Revolut kriptovaluta lehetőség?!

Tájékoztatlak, hogy ezek a kriptopénzek már rég megtalálhatók a Revolut világában, ezek vásárlása és eladása szintén lehetséges.

Revolut #Crypto

Ebben a cikkemben kizárólag a 11 új tokenről szeretnék hasznos információval szolgálni!

Bancor

A BNT egy Ethereum token, amely a Bancor Protokollt működteti. A protokoll célja, hogy lehetővé tegye az alacsony likviditás miatt hagyományosan nehéz kereskedelmet folytató kriptográfiai eszközök közvetlen láncra cserélését. A Bancor ezt úgy teszi meg, hogy lehetővé teszi az intelligens szerződéses blokkláncok tokenjeinek automatikus ármeghatározását és autonóm likviditási mechanizmusát.

Cardano

Az ADA a Cardano blokkláncot működteti. A tétet igazoló konszenzusos modellre támaszkodik, Ouroboros néven. A Cardano a blokklánc-tranzakciókat magas energiaköltség nélkül érvényesíti.

Filecoin

A FIL a Filecoin hálózat natív protokoll tokenje. A Filecoin egy decentralizált tárolóhálózat, amelynek célja, hogy bárki digitális információt tároljon vagy fogadjon. A felhőalapú tárolást piacággá változtatja, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a felesleges tárhelyet nyílt platformon értékesítsék.

Loopring

Az LRC egy Ethereum token, amely támogatja a Loopring protokollt. A protokoll Ethereum intelligens szerződések gyűjteménye, amelyek leírják, hogyan lehet rendkívül biztonságos, nagymértékben skálázható megbízási könyv-alapú decentralizált tőzsdéket, automatizált piacvezetőket és fizetési alkalmazásokat létrehozni. A Loopring célja a decentralizáció előmozdítása, valamint a globális likvid piacok elősegítése.

Numeraire

A Numeraire mesterséges intelligenciára alapozó befektetési vállalkozás, amely lehetővé teszi azokat a gépi tanulási modelleket, amelyek a részvényárfolyamok előrejelzéséhez hasznosak. Az NMR egy Ethereum alapú token.

Orchidea

Az OXT egy Ethereum token, amely az Orchidea hálózatot működteti. Az Orchidea a decentralizált virtuális magánhálózat (VPN) lehetőségére összpontosít. Azok a felhasználók céljai, akik a hálózatot szeretnék használni magánéletük megőrzése érdekében, miközben az internetet használják. Az OXT segítségével sávszélességet vásárolhatnak az Ethereum intelligens szerződésben tárolt szolgáltatói könyvtárban szereplő eladóktól.

Synthetix

A Synthetix egy decentralizált szintetikus eszköz-kibocsátási protokoll, amely az Ethereumra épül. Ezeket a szintetikus eszközöket a Synthetix Network Token, az SNX fedezi. Az SNX egy Ethereum token, amely lehetővé teszi szintetikus eszközök kibocsátását, Synths néven. A szintetika lehetővé teszi, hogy a valós valuták, áruk, részvények és indexek közvetlenül a blokkláncon jelenjenek meg.

The Graph

A GRT egy Ethereum token, amely a Graph Hálózatot működteti. Ez egy indexelő protokoll a lekérdezéshez, amelynek célja, hogy a felhasználók hatékonyan lekérdezhessék a blokklánc adatait anélkül, hogy egy centralizált szolgáltatóra támaszkodnának. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a Google indexeli az internetet, a Graph indexeli a blokklánc adatait.

UMA

Az UMA a pénzügyi szerződések platformja és Ethereum token, amely az egyetemes piacra jutás lehetővé tételét szolgálja az Ethereumon. A platform „megfizethetetlen” pénzügyi szerződési sablonokra összpontosít – azokra a szerződésekre, amelyek működéséhez nincs szükség láncon belüli árfolyamra. Fel lehet használni szintetikus tokenek és adat-ellenőrzési mechanizmus (DVM) létrehozására, amely egy optimista orákulum szolgáltatás. Ez a két technológia együttesen lehetővé teszi a gyors, hatékony és biztonságos szintetikus származékok létrehozását az Ethereum blokkláncon.

Uniswap

Az UNI egy Ethereum token, amely az Uniswap-ot működteti, egy olyan csererendszer, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy decentralizált módon könnyedén kereskedhessenek a különböző Ethereum eszközökkel. Automatizált piacképzési rendszert használ, nem pedig hagyományos megrendelési könyvet.

Yearn Finance

Az YFI egy Ethereum token, amely a Yearn Finance platformot irányítja. A Yearn Finance olyan termékcsomag, amely hitelek összesítését, hozamtermelését és szolgáltatásnyújtását biztosítja az Ethereum blokkláncon. A protokollt különféle független fejlesztők tartják karban, és az YFI tulajdonosai irányítják.

Kriptodeviza Revolut avagy kriptovaluta vásárlás

Nyilván nem véletlenül olvastad el ezt a cikkem. Biztosra veszem, felkeltette az érdeklődésed, hogy mi a fejlődés a Revo Fintech cég háza táján a kriptovaluták felhozatala terén.

Szeretném figyelmedbe ajánlani a kriptodevizák oldalam, ahol rövidebb leírást találhatsz az elérhető kriptopénzekről!

Ezt az információt persze, a teljesség igénye nélkül nyújtom, hiszen szerencsére már annyi kriptovaluta van mint égen a csillag. Ugyanakkor azért mondom, hogy szerencsére, mert a leírásokból Te is látni fogod, hogy mindegyiknek meg van a  maga szerepköre az üzleti életben.

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük