Profi állatmentő akció | Inspiratív Kalauz

Kútba esett kutyus, szívóssága mentette meg életét

Igen, életben maradásához valóban, a szívóssága is kellett hozzá, ez nem elvitathatatlan. Azonban ez a sikertörténet sem láthatott volna napvilágot, ha nincs az Animal Aid Unlimited.

Az állatvédő csapat egy telefonhívást kapott, egy járókelőtől aki egy nagyon mély kútba esett, s az életéért harcoló nőstény kutyust pillantott meg. A kút vize jéghideg volt, s az arra sétáló járókelőnek köszönhette az életben maradását, ugyanis már vélhetően órák óta úszhatott a kút vizében, s teljesen ki volt merülve.Minden történetben kell, hogy legyen valami elgondolkodtató, vagy tanulságos. A kutyus a kinézete alapján nem tartozik azon szokványos kutyák közé, amelyek rendszeresen, különösen Indiában a különböző állatvédő szervezetek átmeneti gondozásába szoktak kerülni, valamint onnan, róluk gondoskodó menhelyekre. Az állapota annyira nem volt lerobbant, ezért is feltételezhető, hogy a kútban csupán pár órát tölthetett. A videóban, amelyet már több mint 46 millióan néztek meg, jól látható a kút igazi mélysége.

Ami engem eme történet kapcsán elgondolkodtat:

  • Létezik akkora mázli, a szabadesés következtében, hogy a kutyus pont a kút közepére (mély víz) essen, tehát a fal érintése nélkül?
  • Elképzelhetőnek tartható, hogy egy kutya olyan bamba legyen, hogy egy ilyen nagy, széles kútba egyszerűen csakúgy magától beugorjon?
inspirator