Omsi 2 szimulátor | Inspiratív Kalauz

Omsi 2 bevezető

        Egy szimulátor ami nekem bejön

Ezt a játékot PC-re is tervezték, mert az X BOX-on sokkal nehezebb vele játszani mint az asztali változatán, és ebben talán helyesen a nagyobb volumenű piaci értékesítés lehetőségét meglátták a fejlesztők. De ez olyan játék, amiben buszokat vezetsz, és hozzá letudsz tölteni több fajta buszt is. Például az Ikarus-t (ez felidézi az anno Magyarországot, ahogyan a könyvekben a régebbi buszokról is olvashatunk, képeket láthatunk), de lehet még akár Man (az egyik leghíresebb játékban szereplő változata a MAN NG272) de lehet akár Mercedes Benz márkájú is. A lényeg a lényeg, hogy olyan mint a valóság, mert a játékban is a cél az, hogy minden szabályt betartasz. Ám ezt a játékot  meg kell venni, mert PC-n csakúgy simán nem lehet letölteni. A letölthető verzióval az a gond, hogy elég silány. A demó verzió ha fogalmazhatok így, olyan pixeles mint a Minecraft, csak hát ügye tudjuk a Minecraft az direkt kockás, míg ennek a játéknak teljesen más a koncepciója, tehát ennek a látványelemekben kellene kiteljesednie, amire szerintem a demó egyáltalán nem jó. Ezért érdemesebb megvenni. Tényleges ár: 3990ft ami online megvásárolható. Egyéb PC játékokhoz képest még akár olcsóbb lehet ha az ár / minőséget nézzük, mert léteznek olyan játékok is, amelyek ára eléri akár a 40.000 Ft-ot is de egy fabatkát sem érnek.                 Buszvezetés a játékban 

Először is állítsd be a játék számára a magyar nyelvet. Meg kell tenned azt, hogy meg nyomod a playt vagyis a indítást, azután meg kell tanulni a használatát, a vezetéshez, és persze a szabályokat, mint például az elsőbbségadás vagy a gyalogos átkelő. A szimulátorban a buszt kétféle módon lehet vezetni, a szokásos  nyilak használatával vagy a W, A, S, D billentyűkkel, amely gyári beállítás, de ezt átállíthatod.

Tapasztald meg az új Omnibus szimulátort az OMSI 2-vel, és kezdd el felfedezni a Spandau-t az omnibus vezetése közben. Az OMSI 2 az „OMSI – The Bus Simulator” jól ismert és elismert omnibus szimulátor utódja. Az OMSI 2 nemcsak az OMSI-től már ismert útvonalakat és buszokat kínálja, hanem sok izgalmas új funkciót is nyújt. Az OMSI 2-ben az első, csuklós busz az OMSI történetében ami vezethető a szimulátorban az már fentiekben említett MAN NG272. Fedezd fel az új, 5-ös vonalat, amely a Ruhleben metróállomástól 12 km-re fekszik, a pszichiátriai klinikához közel Spandau-ban. Az újonnan hozzáadott kronológiai funkcióknak köszönhetően 1986-ban nemcsak a Spandau-n keresztül tudunk vezetni, hanem az 1986 és 1994 közötti Spandau-ban zajló változásokat is át lehet élni a szimulátor programmal.

A játékban van egyjátékos mód és több játékosmód, amikor a haverjaiddal is tudsz játszani.

Szerző: GamerDano, egyéb cikkeim

https://gamerdano.inspirator.blog/ elérhetőségen olvashatod!

GamerDano