Minecraft játékok | Inspiratív Kalauz

Sarkvidéki bázis Minecraft építmény

Sarkvidéki állomás

Ez a Minecraft építmény azoknak szól akik ötletet vagy ihletet akarnak meríteni mindenből. Az építmény 12 lépésből áll, a neve Sarkvidéki állomás. 

Az anyagok a következők: kőkerítés, barna agyag, fehér agyag, kvarc, jég, ajtó, kőlépcső, vas block, fáklya, szürke agyag, izzókő, víz, tintahal, vésetkő, vésetkő lépcső, könyvespolc, potifőző, vaskút, föld, sima föld, Halloween-i fej, dinnye, cukornád, csontliszt.

1. lépés: csinálj barna agyagból és  kőkerítésből és jégből egy kört és aztán pedig először a jégből csinálj egy kört majd rá a kőkerítést és rá barna agyag.

2. lépés: most töltsd ki fehér agyaggal és aztán tegyél rá üveg kupolát.

3. lépés: csinálj egy ilyet csak legyen kisebb és, hogy a nagyot összekössük a kicsivel.4. lépés: csinálnunk kell egy átjárót és ennek is egy üvegkupolát.

5. lépés: a másik oldalra  is kell egy ugyanolyan.

6. lépés: és még hátul is kell egy ilyen mint oldalt.

7. lépés: csinálj bejáratot, hogy be lehessen menni 🙂 . 

8. lépés: a legnagyobba kell egy medenceszerűség, amibe van egy tintahal.

9. lépés: az egyik oldalra viszont egy könyvtárat csinálj. Ez azért jó ötlet, mert a könyvtárat a játék feltölti különböző könyvekkel, és könnyen elképzelhető, hogy lesz közöttük egy fejlesztett könyv is, ami például kardfejlesztésre is kiváló, ami a játékban szintén egy túlélési eszköz.

10. lépés: kell egy dinnye veteményes és persze egy kis víz.

11. lépés: csinálj az egyik oldalra vagy középre egy világítótornyot.

12. lépés: tedd ki dekorációképen a izzókövet körbe. Már csak annyi van hátra, hogy be rendezd az ízlésed szerint és túlélőzz a barátaiddal  benne. Már nagyon várom, hogy azt mond cikkem nyomán, hogy Neked is, sikerült.

Szerző: GamerDano, egyéb cikkeim

https://gamerdano.inspirator.blog/ elérhetőségen olvashatod!

GamerDano