Revolut Shopper

Revolut Shopper egy új projekt!

Revolut Shopper egy merőben új, értékes gondolat. Remek törekvés a Revolut cég részéről.

Egy Fintech cégnek mindig olyan dolgokon kell törnie a fejét, miképpen tudná az ügyféltáborát bővíteni.

Nos, ez egy ilyen projekt. Bár Magyarország viszonylatában még nagyon kezdeti stádiumban jár. Sőt azt kell, hogy mondjam, egyelőre csak értékességként érdemes a tartalmam elolvasni.  A hozzáférést a Revolut Shopperhez egyelőre még nem fontos beállítani.

Kicsivel később viszont igen,

amikor kiforrja magát, Magyarország vonatkozásában is kialakulnak az üzleti kapcsolatok, olyan webáruházak, együttműködő partnerek útján, akik biztosítani tudják a cashback vagy egyéb diszkont alapú lehetőségeket.

Revolut Shopper Addon!

 

Revolut Shopper bővítmény Google Chrome-hoz

A Revolut Shopper addon a Google Chrome böngészőhöz készített bővítmény, amit elég egyszerűen lehet feltelepíteni.

Irány az Irányítóközpont / Az alapok  az applikációban

Revolut Shopper telepítése

Ha a Shopper -e rákattintunk, akkor a Revolut applikáció elfogja küldeni e-mail címünkre azt a szükséges linket, amire rákattintva, telepíteni fogjuk tudni Google Chrome böngészőnk számára ezt a bővítményt.

  1. A laptopodon vagy PC-n,  kattints a Revolut által kiküldött levélben lévő „Hozzáadás a Chrome-hoz” gombra – ami teljesen ingyenes!
  2. A bejelentkezés után ugyanúgy vásárolhatsz, ahogy szoktál.
  3. Megtetszett valami? Tedd be a táskádba. Ahol jár neked engedmény és pénzvisszatérítés, automatikusan megkapod.
  4. Válaszd ki a kártyádat: fizethetsz virtuális kártyával, vagy a még nagyobb biztonságot nyújtó egyszer használatos kártyával. Az automatikus kitöltésnek köszönhetően pedig még az adataidat sem kell beírnod!

A bővítmény telepítésének folyamatában a Revolut applikáció jelezni fogja, hogy az alkalmazás próbál hozzáférni a számládhoz. Ezt kell jóvá hagyni és már be is fog épülni a „R” logó a böngésződbe.

Ezt a bővítményt maximálisan megbízható forrásból fogjuk tudni telepíteni, hiszen a bővítmény készítője maga a Revolut Ltd.

Egyébként a Google Webstore weboldaláról kiindulva kezdhető a telepítés, amely oldalt talán a véleményekért is érdemes megnézni, hiszen szép számmal láthatóak. Eme vélemények jó mutatói annak, hogy maga a projekt, főleg a nyugati térségben, már egész jól beindult!

 

Mire lesz jó ez a bizonyos Google Chrome bővítmény?

A Revolut Shopper egy ingyenes Google Chrome kiterjesztés vagy bővítmény, amely átalakítja az online vásárlás módját.

Hogyan?

Hozzáférést fog biztosítani az online, nagyszerű ajánlatokhoz. A Revolut Shopper automatikusan nagy kedvezményeket találhat számodra. Ráadásul akár 42% -os cashbacket is kaphatsz olyan nagy márkáknál, mint az Apple, a Nike és a Myprotein.

Az Általános Szerződési Feltételek és az ajánlatok elérhetősége országonként eltérő lesz, tehát, hogy Magyarország vonatkozásában milyen lehetőségek is lesznek egészen pontosan, azt még a jövő fogja formálni!

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn,

Szólj hozzá!