Instagram bemutatkozás szerkesztése | Inspiratív Kalauz

Instagram használata

Szeretnék, aforisztikusan tömör cikkemben az Instagram egyik lényegi pontjára rámutatni. Köztudott, hogy a világ egyik legismertebb kép / fotómegosztó rendszeréről beszélünk. Vannak akik hobbi szinten, csupán élményeiket osztják meg, s nem is vizsgálják tovább azokat a lehetőségeket, amely kereteket az okos telefonokra feltölthető kényelmes applikációk jelentenek számukra. Ők kattognak, és megosztanak 🙂

Instagram letöltése 

Ez az egyik legegyszerűbb téma. Mobiltelefonodon — ami szinte biztos, hogy Android által működtetett — a Google Play Áruházon belül keress rá az Instagram kulcsszóra, s gyakorlatilag az első találata már a hivatalos applikáció lesz.Regisztráció

Azzal a lendülettel, hogy feltelepítetted az applikációt, már el is készítheted a regisztrációdat. Ha ez megvan, innentől kezdve, fotót bármikor tudsz megosztani a mobiltelefonodról. Ugyanakkor az Instagram fiókodba betudsz jelentkezni a webböngésződön keresztül is, tehát nem kell hozzá mobiltelefon. Már közvetlen a regisztráció után érdemes az Instagram szintén ingyenesen is használható üzleti profilját alkalmaznod, mert a hasznos Elemzések menüpont elérhetővé válik számodra, ahol még többet megtudhatsz követőid aktivitásáról.

Instagram BIO

Már itt a regisztrációdnál kérlek helyesen használd ki az Instagram előnyeit, s tűnj ki a többi felhasználó közül azzal, hogy egy teljesen egyedi, rövid, informatív, úgynevezett BIO-t készítesz magadról. Ez egy maximum kétsoros leírás, tehát amit elszeretnél mondani másoknak, azt próbáld meg az Instagram BIO-ban egy SMS-nél is rövidebb formában megejteni. A Profil módosítása gomb ennek beállítására való.

Használj speciális karaktereket, jeleket, tedd egyedivé!

igfonts.io weboldal például egy remek eszköz arra, hogy bemutatkozásod lényegi részét, kulcsszavát, azt ne a hagyományos unalmas karakterekkel írd. A bemutatkozásod lényegi részét, a legfontosabb kulcsszavakat hashtag, tehát #kulcsszó formában szerepeltesd. A BIO-ban általában olyan hashtag-eket érdemes írni, amivel képmegosztásaid legalább 80% relevanciában lesznek.

Instagram kép feltöltése számítógépről

Jóllehet ennek a képmegosztó rendszernek az a főkoncepciója, hogy az embereket az élményeik megosztására ösztökélje, s pont ezért feltételezi, hogy a saját élmény megosztásának jóval nagyobb a garanciarendszere ha mobiltelefonról töltik fel. De van lehetőség arra is, hogy Instagram fiókodba akár egy PC-ről is tudj képeket, fotókat feltölteni. A Gramblr, Windows operációs rendszerre telepíthető programja pont ezt valósítja meg, s még több minden mást is. Segítségével például képfeltöltéseket tervezhetsz különböző időpontokra (schedule menüpontja a programnak).

Az Instagram lelkéről, hogy jobban megértsd!

Ha a képmegosztásokban sikeres szeretnél lenni, s valójában az a vágyad, hogy az Instagram mint eszköz legyen érted, s generálja azon tevékenység felé a forgalmat, amit Te végzel, akkor feltétlen fontos elfogadnod azt a tényállást, hogy nem lesz elég a fotók megosztása! Némi szöveget is érdemes hozzáadnod, amelyen belül pedig releváns #kulcsszavakkal, azaz hashtag kell kommunikálnod, ha azt szeretnéd, hogy mások is szembetalálkozzanak a posztjaiddal. Az Instagram tulajdonképpen egy keresőgép is egyben, s az adatbázisában ezeken az említett hashtag-eken keresztül tudod felkutatni a Téged érdeklő fotókat. Valójában az Instagram fiókod, ha komolyan veszed, s tényleg vizslatószemek ezrei számára szeretnéd posztjaid eljuttatni, akkor valójában ez egy microblog is lesz számodra, hiszen interakcióban a lényeg. Instagram követés, csak így lehetséges, ami organikus, s ami ér is valamit!

inspirator