|

LinkStore App

LinkStore App – szinkronizálható könyvjelző

LinkStore applikációt szeretném bemutatni, amely méltó kelléktára lesz meglévő online marketing eszközeidnek!

A tartalommarketing témájában jártas szakemberek pontosan tudják, a tartalom előállítása nem elég. A megfelelő csatornákban igen intenzíven terjeszteni is kell tudni. A különböző közösségi oldalak remek platformot szolgáltatnak az igényesen előállított tartalmak terjesztésére.

LinkStore app

A LinkStore lényege

A LinkStore egy felhasználóbarát alkalmazás, amely lehetővé teszi a közösségi média bejegyzéseinek vagy könyvjelzőinek egyszerű kategorizálását.

Némi inspiráció a használatához

Segítségével releváns kategóriákba szervezhetjük például a Facebook™ vagy más közösségi platformokhoz kötődő csoportok és egyéb megjelenést biztosító funkciók linkjeit.

Nagyon egyszerű  a használata!

Ha feltelepítettük ezt az Android applikációt akkor utána bármely online tartalomról is legyen szó, a megosztás funkciónál megjelenik a LinkStore ikonja is.  Ha rákattintunk, akkor a link már el is menthető a megfelelő kategóriába. Az applikáció a Team Evizon munkája.

Importálási lehetőségek

HTML forrásokból képes az importálásra.

Exportálási lehetőségek

 • CSV
 • HTML

A lementett kategóriáknak vagy azokon belül a linkeknek a sorrendjét a rögzítésük időpontja vagy ábécé szerint állíthatjuk be.

Beállítási lehetőségek

Az applikáció bal felső sarkában van a „Settings” azaz beállítások. A nyelvi beállításokkal felesleges foglalkozni, mert a magyar nyelvet nem támogatja.

LinkStore Theme

A dizájnt biztosító alapsablonok közül itt választhatunk. Három különböző theme beállítást érhetünk el ingyen.

Hogyan olvassa be az elmentett linkeket?

Javaslom az „Open Bookmarks in LinkStorekikapcsolását, mert ebben az esetben a linkeket az eredeti helyükön olvassa be. Például egy Facebook link esetén rögtön a Facebook applikációt hívja. Ellenkező esetben ha nincs kikapcsolva, akkor a LinkStore applikáción belül történik a megjelenítés.

Műveletek amiket az elmentett linkeken elvégezhetsz

Ezeket az opciókat úgy tudod előhívni, ha a kategórián belül az adott linken az ujjaddal végzel egy balra tallózást!

LinkStore menü

 • Kuka – törlés
 • csillag – egy és tíz közötti skálán értékelheted a linket.
 • megosztás – mobilod megosztás funkciója szerinti lehetőségek!
 • szerkesztés – az elmentett linkek tulajdonságait átszerkesztheted, de magát az URL-t nem!

Kategóriákkal kapcsolatos műveleti lehetőségek

 • Kategória törlése
 • átnevezése
 • elrejtése – nem ingyenes
 • lezárása – nem ingyenes, ez a jelszavas védelem
 • kitűzése a sorrend első helyére (PIN)

Hogy érdemes a LinkStore  használatát megkezdeni?

Javaslom, hogy válaszd a belépést a Google felhasználói fiókoddal, amivel a mobilodon már amúgy is bejelentkezett állapotban vagy. Ez így kényelmes, mert bármilyen eszközön is használod a LinkStore applikációt, megtalálsz mindent.

Negatív pontok

 • A felvitt kategóriáid és linkjeid között egy – két reklámmegjelenést el kell viselned. A reklámok eltűnése vásárlási folyamathoz kötött, az már nem ingyenes.
 • Maximum 250 darab linket tudsz felvinni. Legalábbis ez a hír járja … Amit én azért tartok furcsának, mert érdekes módon a menü „Market” részében ahol a különböző vásárlási folyamatokhoz kötődő opciók listáját kapjuk, nem szerepel ilyen limit feloldási lehetősége!
 • A kifejezetten PC-re szánt alkalmazásverzió hiánya nagyon fájó, még akkor is ha Android Emulátor segítségével futtatjuk. Ugyanis az olyan közösségi oldalak poszt szerkesztői felülete, mint amilyen a Facebook™ a mobilverziókban sokkal szegényesebb, nélkülözi az esszenciális formázási elemeket.

Fizetős opciók összefoglalása

 • A már említett reklámmentesség.
 • Használhatóvá válik a „Notification” azaz a mobilon emlékeztetőt állíthatunk be a tartalmaink megtekintéséhez.
 • Lehetőség van az „Advanced Protection” módra. Azaz bizonyos kategóriánkat jelszóval levédhetjük.
 • Beállíthatunk további három sablont.
 • Kiegészítő widget szolgáltatások.

Mivel én minőségi helyeken terjesztem tartalmaim, ahol meglehetősen jó felhasználói interakciók vannak, így a 250 link mentési lehetőségét nem aknáztam ki.

Ezen a területen számomra még puding próbája lesz az evés, hogy tényleg létezik -e ez a korlát amiről a felhasználók beszélnek 😉

LinkStore alapértelmezett kategória ikonAz alkalmazásról készült fotón látszik, hogy a kategóriák előtt ikon is van. Nos erre nincs beállítási lehetőség, mert ez egy teljesen automatikus folyamat. Ha a kategóriába olyan linket helyezel amiben van bármilyen képanyag, akkor abból fogja előállítani. Ha viszont a hivatkozott tartalomban semmilyen fotó nincs, akkor az itt látható alapértelmezett ikon prezentálódik.

LinkStore használata PC-n!

PC-re sajnos nincs verziója, de a BlueStacks Android Emulátornak köszönhetően tudod ott is használni. Irodai munkák során szerintem ajánlatos is, sokkal kényelmesebb.

Konklúzió

Szerintem kényelmes a használata és mindenképpen hasznos. Ahogy a híresebb közösségi portálokat nézem, a hivatkozás dzsungel felszámolója, ízléses áttekinthető formába öntője 😀

Nyilván veled is előfordult már adott pillanatban, hogy valamelyik közösségi oldalon egy érdekes hivatkozásról kaptál értesítést, de ott és akkor mégsem értél rá vele foglalkozni!

Napokkal később pedig annyi új jelzés, interakció érkezik ezer irányból, hogy már lehetetlenség megtalálni. A LinkStore app segítségével ott és akkor azonnal lementheted magadnak, későbbi felhasználás céljából. Arra az esetre pedig ha ez a 250 link limit valós, akkor az exportálási műveletnek köszönhetően bármikor megoldható a migráció egy alternatíva felé.

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük