|

Minds token magyarul, hogy vehetsz, mire jó, mi a célja?

Mi az a Minds token?

Fontosnak tartom az értekezést a Minds token világáról, mert kevés magyar nyelvű információ található erről a kezdeményezésről!

Sokszor hangoztatom a token fogalmának jelentését, különösen amikor a token és a coin különbségének megértéséhez adok segítséget. A Minds token természetesen hívható kriptopénznek. Viszont fontos tudni, hogy nem rendelkezik saját hálózattal. A Minds token az 🔗 Ethereum hálózatát használja, szóval nem coin kategória!

A Minds token célja a Minds Szociális Platform aktívan tartása

A 🔗 Minds.com egy nyílt forráskódú, decentralizált közösségi hálózati platform. Itt a felhasználók Minds tokeneket szereznek a közösségi platformon való aktivitásukkal. Hozzájárulhatnak a hálózat működéséhez népszerű és minőségi tartalmak létrehozásával. Az angol nyelvű tartalmakat kreálók és az 🔗online marketing világának eszközeit okosan felhasználók széles tábora jellemzi ezt a közösséget.

Igaz sokan vannak azok is, akik a Facebook szerű kommunikáció élményeit egy korrektebben, kevésbé cenzúrázott platformon szeretnék megélni.

Nos, ők a potenciális Facebook alternatívát látják ebben 🔗 a nyílt forráskodú megoldásban!

Ez az amiért a Minds utálva vagyon a Google és Facebook által, de nagyon 😡 

A felhasználók pénzt, Minds tokent, vagy egyéb kriptopénzeket kereshetnek. A közösségi oldalon történő aktivitásukkal tehát az emberek Minds token bevételekre tehetnek szert.

Minds token valamint egyben a Minds közösségi portálnak is a logójaA Minds token felhasználhatósága

 • A megszerzett tokeneket a közösségi oldal használói saját  posztjaik látogatottságának növelésére,
 • vagy más, például barter kapcsolatukban lévő felhasználók közösségi finanszírozására elkölthetik.
 • Természetesen a felhasználóknak lehetőségük van a megszerzett pénzt kiutalni maguknak.

Persze, hogy szívfájdalom ez a Google és a 🔗 Facebook részére, hisz eme két ipari óriás fő koncepciója, hogy a felhasználói által készített tartalmakból gigászi összegeket keressenek, hálás köszönettel mindenkinek Teréz Anyai alapon 😂

A Minds token által éltetett közösségi platform további előnye még, hogy nagyobb hangsúlyt fektet a felhasználók magánéletének ( privacy) tiszteletben tartására, amit pont a fentiekben említett két szemfüles, viszont szemtelenül kihasznál 😉

Hogyan vásárolhatok Minds tokent?

Sokan szeretnek Minds tokent vásárolni, mert vagy tartalomterjesztés a céljuk, komolyabb üzleti vállalkozásuk, márkájuk, reputációjuk miatt, vagy pedig egészen egyszerűen befektetési céllal vásárolnak.

 • Aki már a Minds közösségi hálózat tagja és a mobiltelefonos azonosítást is elvégezte, saját bankkártyája terhére Minds tokent tud vásárolni.
 • Több kriptopénztárca is akad, ahol bármelyik kriptodevizát átválthatod Minds tokenre, de szerintem ha már valaki befektető, akkor azt is szereti tanulmányozni és figyelemmel kísérni, hogy milyen közegbe fektetett be, így az előbb emíltett opció a kézenfekvő.
A tartalomkészítés és különböző közösségi interakciók által megkeresett Minds tokenhez jutás, viszont nem egylépcsős folyamat!
 • Lehetősége van a közösség tagjainak arra, hogy például a 🔗 CoinBase centralizált kereskedelmi platformhoz is könnyen hozzákapcsolható CoinBase Wallet -et (decentralizált 🔗 kriptopénztárca), összekapcsolják a Minds közösségi hálózaton lévő fiókjukkal. Ebben az esetben ugyanis az összegyűjtött Minds tokeneket az úgynevezett off-chain egyenlegről áttudják helyezni az on-chain egyenlegükre. Persze csak akkor, ha előfizető a delikvens a Minds+ szolgáltatásra.
 • Ugyanakkor ha valamilyen FIAT pénzt szeretnénk csinálni belőle, akkor feltétlen fontos lesz a Minds tokent valamelyik kriptopénztárca segítségével másik kriptopénzre konvertálni, ugyanis a centralizált kriptodeviza platformok nem igazán teszik lehetővé a kerskedést ezzel a tokennel.
Alternatív előfizetési mód, ez április trféba illő

A Minds+ előfizetés a Minds token egyenleg terhére is kivásárolható, bár az igencsak horibilis, hiszen a cikk írásának pillanatában 2500 Minds az forintban kifejezve olyan 1 millió 900 ezer, igaz ez lifetime előfizetés, azaz örökre szól  😉

Úgy gondolom ha a Minds platformján az aktivitással bárki összeszed 2500 Minds kriptopénzt, akkor a legértelmesebb inkább valamelyik bankkártyával előfizetni a Minds+ szolgáltatásukra. Éves szinten az kb. 60 USD, de havi lebontásokban is lehet fizetni.

Ez a kezdeményezés, mármint maga a Minds platform, ha szabad így fogalmaznom a projektje, legalább 10 esztendős múltra tekint vissza!

A Minds platform főbb jellemzői amit a token éltet :

 1. Szenvedélyesen támogatja az Internet szabadságát és a kreatív embereket.
 2. 3 milliós felhasználói tábor, s egyre gyarapszik.
 3. Bevételszerzés (ritka a közösségi hálózatoknál).
 4. A JOBS Act történetének egyik legsikeresebb vállalata 1500+ befektetővel.
 5. A Medici Ventures, a blokkláncra fókuszáló VC 6 millió A-sorozatú támogatást gyűjtött össze.
 6. Szakértői csapat és tanácsadó testület.
 7. A média és az influenszerektől kezdve, Joe Rogantól az NPR, Fox -ig sok embert érdekel ez a felület.

Míg a Facebook úgy veszi fel a felhasználók adatait, hogy nyereségért eladja harmadik félnek anélkül, hogy egy fillért visszaosztana nekik, a Minds legalább valamilyen visszatérítést alkalmaz.

A Minds token körüli érdeklődés és a közösségi portál iránti igény, egyre nagyobb!

A közösségi portál felépítése, a mögöttes filozófia impozáns. Ha a Google és a Facebook a maga szofisztikált módszereivel nem utálná ennyire, akkor még kifejezetten 🔗 keresőmarketing témájában is a tartalomfejlesztők érdeklődési központja lehetne.

Egyre nagyobb üzleti érdekeltségek és emberek csatlakoznak!

Így mint befektetés nem elvetendő a Minds token, de …

szemmel láthatóan a Minds féle tartalmakat a Google érdeklődése, igyekszik mellőzni!

Elvétve található Minds hivatalos oldalára való hivatkozás a keresőóriás találataiból, s az is leginkább csak akkor tűnik fel, ha a keresőkifejezést kifejezetten 🔗 „Minds.com” -al együtt írják be. Ilyet például a Microsoft által üzemeltetett Bing keresőgép nem csinál, csak hát ügye azt nem igen használják, nyilatkozom ezt a keresőóriás viszonylatában.

🔗 Minds.com FAQ avagy GYIK , amely a jövőben bővülni fog, mert ha valamit nem értek és keresem rá a választ, akkor publikálók a köz javára 🙂

🔗 Bill Ottman

A Minds platform alapítója. Imád programozással foglalkozni és az információ szabad áramlásának egyik élharcosa. Nézeteit, véleményét a Fehér Házban is kikérték az online szociális technológiai megoldások területén.

John Ottman a Minds platform társalapítója
Minds token - a Minds közösségi platform alapítója

több mint 35 éve épít nagy cégeket, vezető szerepet tölt be az Oracle, az IBM, a Princeton Softech, az Application Security Inc. stb. cégekben. Hitvallása, hogy a világnak elkerülhetetlenül szüksége van egy globális kommunikációs hálózatra, amely tiszteletben tartja a felhasználók szabadságát és magánéletét, különben egy veszélyes disztópia elé kerülünk, amely nagyon keveseknek kedvez, nem pedig az embereknek.

Az alábbi írásom szintén felkeltheti érdeklődésed

A sors nyilván azért hajtott ide Téged, mert keresed azokat a platformokat ahol angol nyelvű írásaid, üzleti érdekeltségeddel kapcsolatos információid közzé teheted,

avagy egyszerűen csak angol nyelv gyakorlása céljából élnél a hobbidnak. 😉

💡 Javaslom tehát, olvasd el azt a cikkem is, amit a 🔗 Steem kriptovalutáról avagy a Steemit blogger felületről írtam. Roppant érdekes ökoszisztéma ez is, és véleményem szerint jobban működik.

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük