Milyen ebook olvasót vegyek, talán Alcor Myth Ebook?

Melyik a legjobb ebook olvasó, esetleg Alcor Myth Ebook? Igények, elvárások mindig eltérnek!

Bár az a hír járja, hogy egyre kevesebben olvasnak, különösen hazánkban, én viszont azt a tendenciát véltem felfedezni, a fiatalabb generációk körében is, hogy a trendi ebook olvasóval, inkább olvasásra serkenthetők az emberek, persze nem a többség 😉

Az, hogy melyik a legjobb ebook olvasó, az relatív, hiszen ízlések és pofonok eltérőek lehetnek.

Azonban amikor a megfelelő ebook olvasóra inspirállak, akkor a lehető legobjektívebb mércét alkalmazom, azaz az ár/teljesítményt.

Alcor Myth Ebook

Nem érdemes egy kereskedő ajánlatánál leragadni az Alcor Myth vásárlásakor! Számtalan olyan weboldal létezik, amelyek adott termékre a különböző kereskedők kínálatában az árak összehasonlítását végzik.

Guglizd ki például az alcor myth ebook olvasó árak összehasonlítása kifejezést, és máris megláthatod, hogy pontosan ugyanazt a terméket garanciálisan melyik kereskedőnél érdemes beszerezned.

Az Alcor Myth Ebook olvasó legfőbb ismérvei

Többek között azért is ajánlom bátran, mert :

  • könnyű a kezelhetősége,
  • kézbe illő,
  • könyvjelzőt egyszerűen be lehet állítani,
  • bőven elég belső memóriával rendelkezik 4 Gb, amire tényleg több tucat könyvet fel tudsz tölteni.

Dokumentáció formátumok amit támogat az Alcor Myth Ebook olvasó

Támogatja a legelterjedtebb szöveges fájlformátumokat, TXT, PDF, EPUB, FB2, MOBI, RTF. Én az EPUB-ot preferálom. Szerintem ez adja vissza a legminőségibb formában a karaktereket.

Fontos szempontjaim ismertetett ebook olvasóval kapcsolatban

  • Számomra fontos szempont, bár szerintem mindenki számára, hogy a kijelzője nem tükröződik, s ennek köszönhetően erős napfényben is — megjegyzem hagyományos könyvektől eltérően — úgy tudsz olvasni, hogy egyáltalán nem bántja a szemed.
  • Másik lényeges szempontnak tartom azt is, hogy ne kelljen már állandóan azzal törődni, hogy töltsem az akkumulátort, amely egyébként az összes elektronikus kütyü egyik agyhalott pontja. Az ebook tulajdonképpen csak a képtartalom változtatásakor használ energiát (lapozás, menü használata), így ultra alacsony fogyasztású ebook.

Korosztályok széles spektrumának kiváló lehet

✅ Bármelyik korosztálynak javaslom, mert nagyon frappáns és egyszerűen kezelhető szövegnagyítási funkcióval rendelkezik.

Az ebook olvasó előlapján a kicsinyítés és nagyítás gomb megtalálható, tehát nem kell a menüben bogarászni❗

A piacon általában 20 ezer forinttól kezdődnek a megvásárolható ebook olvasók kínálatai, tehát azt kell, hogy mondjam, árban ez a legolcsóbb, mert vannak pillanatok (értsd: aktuálisan 2019-es évben) amikor akár 20 ezer forint alá is szállíthatják a kereskedők az árát. Árban tehát alsókategóriás, de teljesítményben és felhasználói élményben nem éppen, pontosan ezért javaslom. A kijelzője szép 6″-os.

Átlátható, egyszerű MENÜ!

e book olvasó magyar menüvel

ebook olvasó háttérvilágítással

Tényleg kell ez Neked?!

 Nos igen, kellhet Neked, de ne gondolkodj a hagyományos útban.

A jelen cikkemben ismertetett Alcor Myth Ebook olvasó, rendelkezik egy speciális kiadással is.

Ez biztosít saját fényerőt, ez az Alcor Myth LED változat, ami ötezer forinttal drágább. Nem hiszem, hogy jó stratégia lenne ennek a beszerzése.

Természetesen tudom, hogy az emberek életében az éjszaka az egyik legnyugisabb pillanat,

  • amikor nem zaklatnak más emberek,
  • esetleg családtagok, a napi protokoll kérdéseikkel, amelyek százhuszonöt ezredjére is pontosan ugyanolyan érdekfeszítőek mint elsőre.

Pontosan emiatt nem lehet utolsó szempont az sem, hogy tudjuk használni valahogy az ebook olvasót éjszaka is, de mégis megtartsuk a mobilitást.

📣 Ha nem kívánod megvásárolni a LED verziót, íme az alternatív ötletem 😉 ⬇️

Tökéletes megoldás háttérvilágításra!

✅ Kreatív ötlet, az OKOS döntéshez

💡 A megoldás mindenféleképpen egy OTG kábelben USB 2.0 — Micro USB átalakítóban keresendő, és egy olyan speciális olvasó lámpában, amely egyszerű, könnyű valamint rugalmas minden irányba mozgatható és USB 2.0 -ról képes a világításra.

Olvasólámpa USB csatlakozással

Rendszerint akik laptoppal rendelkeznek, annak idején előszeretettel beszerezték az USB 2.0 olvasólámpát, mert ötletes megoldás volt az alábbi usb lámpa laptophoz az éjszakai gépeléshez.

ℹ️ Az olvasólámpa tökéletes az e-könyvek olvasgatásához, az ebook olvasódhoz való csatlakoztatással❗

Léteznek eleve Micro USB-re csatlakozó olvasólámpák 

Ha találsz egy olyan USB lámpát, amely minden igényt kielégít és alapjáraton Micro USB -re csatlakozik, mint amilyen bemenettel az Alcor Myth Ebook olvasó is rendelkezik, akkor az a legjobb megoldás. Így az átalakító lépését ki lehet hagyni.

Ha viszont nincs a kínálatban ilyen, de Neked van olvasólámpád csak épp USB 2.0-ás, akkor az átalakító a megoldás

Ezt a képen látható lámpát szeretem, mert minden irányba lehet tekergetni, egész jó a fénye, ráfókuszálható bármire.

Az okos döntés nem a költségoptimalizálásban rejlik  

Bár ha ügyes vagy, lehet valami használt kereskedésben fillérekért átalakítót és olvasólámpát tudsz szerezni, én azonban a lényeget, inkább abban látnám, hogy felesleges saját fénnyel rendelkező ebook olvasót beszerezni.

Mert szinte tuti, hogy jobban fogyasztja az akkumulátort,

mint egy olyan ebook olvasó, amely nem rendelkezik saját fénnyel, s inkább egy igazi könyv élményét adja vissza.

Ha úgy döntesz szeretnéd beszerezni ezt az ebook olvasót amiről írtam, nyilván szeretnéd megnézni a részletes felhasználói kézikönyvét is. Nos, itt az 🔗 Alcor Digital hivatalos oldaláról EPUB formátumban le fogod tudni tölteni. Bármelyik ingyenes online szolgáltatással át tudod konvertálni PDF-re, s akkor számítógépen is még vásárlás előtt alaposan átnézheted.

Vedd figyelembe azért azt is, hogy ez már nem egy friss cikkem.

🤔 Könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy szívesen elolvasnád mondjuk azt a publikációm is, amit a 🔗 PocketBook Lux 3 PB617-es ebook olvasóról írtam❗

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn,

Szólj hozzá!