Boutique hotelek Párizsban

Boutique hotelek Párizsban a luxus és stílus szívében

Boutique hotelek Párizsban kis méretű, egyedi stílusú szálláshelyek, amelyek gyakran egy-egy tematikára épülnek.

ℹ️ Általában 10100 szobával rendelkeznek, és nagy hangsúlyt fektetnek a személyre szabott szolgáltatásokra❗

Gyakran 📜 történelmi épületekben találhatók, és különleges dizájnnal büszkélkedhetnek. A vendégek számára exkluzív élményt nyújtanak, amely eltér a nagy láncszállodák standardizált szolgáltatásaitól.

Elhelyezkedésük gyakran központi, közel a főbb látványosságokhoz. Ideálisak azok számára, akik autentikus és egyedi élményre vágynak. 👇

Boutique hotelek Párizsban nevezetességek közelében

📣 Kényelmes elhelyezkedés, időmegtakarítás, autentikus élmény, és könnyű hozzáférés a főbb látnivalókhoz.

✅ Boutique hotelek Párizsban amelyek ideálisak pont az alábbi párizsi látványosságokhoz ⬇️

Eiffel torony közelében (7. kerület)

Belleville, 19.-20. kerület: mely nevezetességei közé tartozik, például a Parc de Belleville, a Belleville-i temető és a híres Belleville-i utca, amely művészeti galériáiról és éttermeiről ismert.

Bastille, 11. kerület: a híres börtönről ismert, amelyet a francia forradalom idején, 1789. július 14-én ostromoltak meg.

Montparnasse, 14. kerület: a Montparnasse-torony a felkapott turisztikai látnivaló, híres a panorámás kilátásáról Párizsra.

Montmartre, 18. kerület: a Sacré-Cœur bazilikáról híres, amely a domb tetején található és szintén lenyűgöző kilátást nyújt Párizsra.

Latin Quarter, 5. kerület: híres történelmi egyetemeiről, szűk utcáiról és a Panthéonról, amit mindenképp érdemes meglátogatni.

Louvre közelében, 1-2. kerület: a háromszögű múzeum alap, de Notre-Dame, Sainte-Chapelle, és a Pont des Arts is nagyon ajánlott nevezetesség.

Marais, 3.-4. kerület: híres történelmi épületeiről, múzeumairól, mint a Picasso Múzeum, és élénk zsidó kulturális örökségéről is.

Saint-Germain-des-Prés, 6. kerület: érdemes meglátogatni a híres Saint-Germain-des-Prés templomot a Café de Flore-t és a Les Deux Magots kávézókat, valamint a környék művészeti galériáit és butikjait.

Eiffel torony közelében lévő boutique hotel válogatásom

Hôtel Duc De St-Simon

Ez a 18. századi hotel Párizs központjában található, néhány perc sétára a Saint-Germain-des-Prés negyedtől és 750 méterre a Musée d’Orsay-tól valamint a Szajnától. A Hôtel Duc de Saint-Simon szobákat és lakosztályokat kínál, amelyek közül néhány saját terasszal vagy kilátással rendelkezik a belső kertre. Az összes szobában ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Egy kellemes 🚶‍♂️városnéző nap 🚶‍♀️ után élvezd a pihentető pillanatokat a Duc de Saint-Simon Hôtel bárjában és társalgóiban, szép idő esetén akár a teraszon.

Fedezd fel Párizs varázsát a Hôtel Duc De St-Simon butik hotelben! A 7. kerület szívében, elegáns szobákkal és páratlan kiszolgálással várnak Rád. Foglalj most, és élvezd a luxus és a történelem tökéletes harmóniáját! Boutique hotelek Párizsban ajánlatok között ez a hotel egyáltalán nincs messze az Eiffel-toronytól.

Az Eiffel-torony könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel. A Rue du Bac metrómegálló (M12-es metróvonal) 170 méterre található a Duc de Saint-Simon hoteltől.

Milyen szobák vannak❓
  • Klasszikus szobák kétszemélyes ággyal.
  • Superior szoba kétszemélyes ággyal vagy 2 külön ággyal.
  • Lakosztályok.
Le Narcisse Blanc

Ingyenes WiFi-t kínálva a Le Narcisse Blanc hotel Párizsban, a 7. kerületben található, az Invalides és a Tour-Maubourg metróállomások 5 perces sétára vannak csupán.

🙏A vendégek igénybe vehetik a ❤️szaunával és fitneszközponttal rendelkező fürdőt❗

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs szívét a Le Narcisse Blanc hotelben, a 19 Boulevard De La Tour Maubourgmen, a 7. kerületben! Élvezd a luxus kényelmét, pihenj, relaxálj, méregteleníts a hotel exkluzív szaunájában. Fedezd fel a város legszebb látnivalóit, mindössze néhány lépésre az Eiffel-toronytól és a Szajna partjától. Nagyon jó, amikor egy belvárosban található butik hotel, szaunát is kínál.
Milyen a felszereltség, úgy általában

Minden szobában kávéfőző és síkképernyős TV található kábelcsatornákkal és blu-ray lejátszóval. A lakosztályokban ülősarok is van, igazán kényelmes. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik, amely káddal vagy zuhanyzóval, fürdőköpennyel és papuccsal van felszerelve. Párizsban sok hotelajánló van, főleg az olcsóbbak között, amelyek mellőzik a saját fürdőszobát. No de azért, a Le Narcisse Blanc esetén ez tényleg alap.

A Le Narcisse Blanc Wellness és Spa élményeket is nyújtó boutique hotel 24 órás recepcióval működik, és a parkolószolgálat 08:00 és 21:00 között elérhető. Fitneszterem is rendelkezésre áll.

Milyen szobák vannak
  • Klasszikus szobák kétszemélyes ággyal.
  • Superior Kétszemélyes Szoba.
  • Deluxe kétágyas vagy ikerágyas szoba.
  • Junior lakosztály nappalival
  • Superior king szobák
Milyen a reggeli és egyéb étkezési lehetőség❓

Kontinentális svédasztalos reggelit szolgálnak fel minden reggel. A vendégek élvezhetik az on-site Cléo éttermet ebéd és vacsora alkalmak során.

Az Eiffel torony 15 perces sétára van az ajánlott hoteltől, míg a Tuileriák kertje olyan 19 perces sétára található. Az Orly repülőtér 16 km-re van a hoteltől. Mivel a CDG repülőtértől a távolság az Orly-hoz képest a duplája, célszerűbb érkezési repülőtérnek az Orly-t választani.

Hotel & Spa de Latour Maubourg

Az Eiffel torony, a Champs Élysées és Saint Germain között ez a bájos hotel stílusos belső terekkel várja vendégeit. Élvezd az ingyenes WiFi-t

✔️ és a fürdőt, amely hammammal, jégbarlanggal, élményzuhannyal és jégszökőkúttal rendelkezik❗

Azért külön kiemelném, hogy a Hotel Latour Maubourg történetesen 📜 III. Napóleon uralkodásának korszakából származik.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel a Hotel & Spa de Latour Maubourg varázsát Párizs szívében, a 150 Rue De Grenelle címen. Élvezd a luxus szállás kényelmét és a kiváló wellness és spa szolgáltatásokat, amelyek garantálják a teljes kikapcsolódást.

Milyen a stílus

A tematikus szobák egyedi dekorációval kápráztatnak el a reneszánsz kortól az Années Folles időszakig. A tágas szobák modern felszereltséggel rendelkeznek, beleértve a luxus fürdőszobát, légkondicionálót és a síkképernyős TV-t Canal+ Sports és beIN Sports csatornákkal.

Reggeli

Élvezd a reggelit a bájos étkezőben, amely a kőboltozatos pincében található, de akár a saját szobád kényelmében is fogyaszthatod.

Egész évben a vendégek hozzáférhetnek a fűtött belső udvarhoz. A nappaliban ingyenesen rendelkezésre áll egy billentyűzet és egy iPad internet-hozzáféréssel.

Véleményem a hotel lokalizációjáról

A Hotel Latour Maubourg kiváló elhelyezkedéssel büszkélkedhet, ahonnan felfedezheted Párizst. A barátságos és több nyelven beszélő személyzet örömmel ad tanácsot, hogy a legtöbbet hozhasd ki ott tartózkodásából.

A szobákról
  • Klasszikus szobák kétszemélyes ággyal.
  • Superior kétszemélyes szobák.
  • Klasszikus egyágyas szobák (franciaágy)
  • Prémium négyágyas szobák
Hôtel d’Orsay – Esprit de France

A Hotel d’Orsay egy 18. századi épületben található Párizs bal partján, és ez egy remek hely a város bájának élvezetére. Központi elhelyezkedése nagyon kényelmes a város és olyan csodáinak, mint az Orsay és a Louvre Múzeum, az Eiffel torony és a Notre Dame felfedezéséhez. Az Assemblée Nationale metróállomás (M12) 300 méterre van a szállodától, és közvetlen hozzáférést biztosít Párizs egyéb látnivalóihoz.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A szobák tulajdonságairól 

Mind a 42 szoba egyedi, antik bútorokkal, eredeti műalkotásokkal és gondosan kiválasztott szövetekkel van berendezve. Mindegyik síkképernyős TV-vel, ingyenes WiFi-hozzáféréssel és légkondicionálóval felszerelt, az étkezési lehetőség pedig kiváló.

  • Deluxe szobák
  • Hangulatos szobák
  • Klasszikus és superior szobák
A reggeliről és egyéb figyelmességekről 😊

Minden reggel svédasztalos reggelit biztosítanak, és kontinentális reggelit is lehet fogyasztani a vendégszobák kényelmében. A Hotel d’Orsay ingyenes ☕kávét és 🍵 teát kínál bármikor a hallban, valamint délutánonként a teázás élményét süteménnyel és kekszekkel egészítik ki.

Recepciós csapatuk a vendégek rendelkezésére áll a 24 órájában, mindig készségesen segítenk és jó tanácsokat adnak, akár a concierge szolgáltatásokkal kapcsolatban is (éttermek, jegyek, taxik…).

Hôtel de Lille – Saint-Germain des Près

A teljesen felújított Hotel de la rue de Lille azon helyek egyike, ahol az emberek szeretnek otthonosan elhelyezkedni, vagy még inkább, mint VIP vendég egy kivételes helyen szabadidejüket tölteni.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

Fedezd fel Párizs szívét a Hôtel de Lille - Saint-Germain des Près szállában! A 7. kerületben, a 40 rue de Lille címen található hotel ideális kiindulópont a város felfedezéséhez. Sétatávolságra van a Louvre, az Orsay Múzeum és a Szajna partja. Elegáns szobáink modern kényelmet és párizsi bájt kínálnak. Élvezze a közeli kávézók és éttermek varázsát, és merüljön el a Saint-Germain des Près művészi atmoszférájában. Ha az Eiffel toronyhoz közel keresel egy szálláshelyet a butik hotel kategóriában, remek választás!

A szobák mind különbözőek. JL Bras építész és tervező által tervezve, a legmodernebb szabványok szerint lettek felújítva, meleg anyagokkal és beépített könyvtárakkal. Mindegyikben egy nagy művész Saint Germain des Prés-ben élt műveinek válogatása található az iPad vagy a TV kínálatában.

A Hôtel de Lille – Saint-Germain des Près egy négy csillagos butikhotel Párizsban, a Saint-Germain-des-Prés negyedben❗

A vendégszobák jellemzéséről

A vendégszobákat környezetbarát anyagokkal tervezték, és síkképernyős TV-vel rendelkeznek, amelyen ingyenes igény szerinti filmek nézhetők. További extrák közé tartozik a minibár, a Nespresso kávéfőző, a légkondicionálás és az ingyenes WiFi. A fürdőszobákban a vendégek fürdőköpenyt és Frederic Malle márkájú fürdőszobai kiegészítőket találnak.

Az étkezési lehetőségekről ebben a hotelben

A vendégek kontinentális vagy gourmet svédasztalos reggelit élvezhetnek a boltozatos pincében.

A Hotel de Lille kiváló helyen, a divatos 7. kerületben található, közel az Orsay és a Louvre múzeumokhoz, a Champs Elysees-hez és az Eiffel toronyhoz.

Belleville térségében lévő boutique hotel felhozatalom

Hôtel Piapia

A Place de la Nation, Pere Lachaise és számos közlekedési kapcsolat közelében található, ez a teljesen új, 3 csillagos + létesítmény nagyszerű helyen, kellemes környéken, könnyű hozzáféréssel rendelkezik.

Tökéletes hely egy békés pihenésre a város szívében. Kozmikus sikkes dekorációk között, ahol a vendégek pihenhetnek egy kimerítő szórakozás vagy pont egy üzleti megbeszélés után,

👏 mindenki személyre szabott fogadtatásban és kiváló szolgáltatásokban részesül❗

A híres médiavírusra rá majdnem 2 évre, az új világ kezdetének hajnalán, mi ihlette a hotelt❓

2021 decemberében nyílt meg a Hôtel Piapia, amely Párizs keleti részén található, mindössze 900 méterre a Place de la Nation tértől és annak számos közlekedési kapcsolatától. A híres Père Lachaise temető 15 perces sétára van.

⭐ A hotel kortárs dekorációját az űr, a bolygók és a csillagok ihlették. 😊

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hôtel Piapia egy modern és stílusos szálláshely Párizs 20. kerületében, amely kényelmes szobáival és barátságos légkörével várja vendégeit. A közelben található a híres Père Lachaise temető, ahol számos híresség nyugszik, és amely a turisták körében népszerű látványosság. Remek butik hotel választás lehet.

Meleg kék, szürke és barna árnyalatokkal díszített szobákban síkképernyős TV, minibár és széf található. A saját fürdőszobában ingyenes piperecikkek és hajszárító áll rendelkezésre.

Étkezés

Svédasztalos reggeli minden reggel, akár közvetlenül a szobában is fogyasztható.

Alapszolgáltatás

Szobaszervíz egész nap rendelkezésre áll, és a hotel egy hangulatos bárral is rendelkezik. További szolgáltatások közé tartozik a tárgyalóterem és egy ragyogó könyvtárral rendelkező társalgó.

Elhelyezkedés

A Porte de Vincennes metróállomás (M1) mindössze 130 méterre található a Hôtel Piapia-tól, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Louvre-hoz, La Défense-hez és a Champs Elysées-hez.

Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné

A Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné hotelben a házikedvencét magával vinni kívánó világjáró is nyugodt szívvel megszállhat.  Ingyenes WiFi-vel Párizsban, 3 perces sétára a Parc de la Villette-től.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A 188 Avenue Jean Jaurès, 19th arr., 75019 Paris, France címen található Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné egy igazi gyöngyszem a butik hotelek között. Elegáns étterme különleges gasztronómiai élményt kínál, ahol a francia konyha remekeit kóstolhatják meg a vendégek. A szálláshely ideális választás azoknak, akik Párizs szívében szeretnének megszállni, miközben egy exkluzív és stílusos környezetben élvezhetik az étkezést.

A vendégek élvezhetik a helyszíni éttermet és bárt. A légkondicionált szobákban síkképernyős, műholdas TV található. A szobákhoz saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval, ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval. Minden szoba lifttel megközelíthető.

Az ellátási körülményekről, úgy általában
  • Amerikai reggelit szolgálnak fel.
  • Található itt terasz, 24 órás recepció
  • és csomagmegőrző.
A hotel elhelyezkedése

A Porte de Pantin metróállomás (M5) 1 perces sétára található a Hotel Restaurant Au Boeuf Couronné-tól, míg a Parc des Buttes-Chaumont is a közelben van. A Les Docks de Paris rendezvényhelyszín 3,5 km-re található, a legközelebbi repülőtér pedig az Orly, amely 22 km-re van a hoteltől.

Babel Belleville

A Babel Belleville közös társalgóval, terasszal, étteremmel és bárral várja vendégeit Párizsban. A Gare de l’Est-től 1,9 km-re, a Pompidou Központtól 3 km-re és a Gare du Nord-tól 3,1 km-re található.

A szálláshely 24 órás recepciót, reptéri transzfert, szobaszervizt és ingyenes wifit kínál az egész épületben❗

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Babel Belleville szálláshelyet a 3 Rue Lemon, 20th arr., 75020 Paris, France címen ajánlom, mert modern és stílusos dizájnnal rendelkezik, barátságos személyzet fogad, és kiváló elhelyezkedése révén könnyen elérhetők a város nevezetességei. A környék pezsgő kulturális élete és a közeli éttermek, kávézók különleges élményt nyújtanak.

A boutique hotel vendégei a svédasztalos reggeli minden előnyét élvezhetik.

Elhelyezkedés

A La Cigale Koncertterem 3,8 km-re található a Babel Belleville-től, míg az Opéra Bastille szintén 3,8 km-re van. A legközelebbi repülőtér a CDG – Charles de Gaulle  amely 18 km-re van a szállástól.

Hôtel Les Deux Girafes
Elhelyezkedés a látnivalókhoz viszonyítva

A Hôtel Les Deux Girafes Párizsban található, 2,2 km-re az Opéra Bastille-tól, és fitneszközponttal, kerttel és ingyenes WiFi-vel rendelkezik. A hotel 2,4 km-re helyezkedik el a Pompidou Központtól és 3,6 km-re a Sainte-Chapelle-től. Van egy hangulatos étterme is.

A Louvre Múzeum 3,8 km-re található a szállástól. A legközelebbi repülőtér az Orly, amely 21 km-re van.

Felszereltség, amire számíthatsz

Fedezd fel Párizs szívében a Hôtel Les Deux Girafes butik hotel varázsát! A 11. kerületben található, modern dizájnnal és kényelmes szobákkal várja vendégeit. Élvezd a nyugodt belső kertet, a fitnesztermet és a gourmet reggelit. Ideális választás, ha stílusos és kényelmes szállást keresel a város felfedezéséhez, megengedhető áron. Foglalj most, és éld át a párizsi elegancia és kényelem tökéletes kombinációját!

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A szálloda vendégszobái síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval. Az összes szoba íróasztallal rendelkezik.

Sportolás egy kis aktivitás, hogy jól induljon a napod

A hotel fitneszteremmel is rendelkezik. Bár nekem egy kis edzésre, futásra általában inkább a szabadtéri megoldások jönnek be. Van is egy híd Párizsban, amely mögött pont olyan hangulatos szigetecske van, mint a Margit-Sziget, a 🔗 Pont de Grenelle környéke az egyik kedvencem 😉Mondjuk ettől a hoteltől pont ez a híd 8 km, de egy kellemes környezet sok mindent megér.

Reggeli

A napi reggeli kontinentális és svédasztalos lehetőségeket kínál.

Recepció

A recepció 24 órás, angolul, spanyolul és franciául beszélő személyzet áll rendelkezésre.

Mercure Paris Bastille Marais

Ez a középkategóriás márka azt ígéri, hogy tartózkodásod felhőtlen lesz az általa kínált egyedi kombinációnak köszönhetően:

✔️ a garantált minőség ereje és a szenvedélyes szállodások által vezetett hotelek valódi élménye amit nyújtanak❗

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs szívét a Mercure Paris Bastille Marais hotelben! Kényelmes szobái és modern felszereltsége garantálja a pihentető tartózkodást. A hotel ideális elhelyezkedése révén könnyedén elérheted a híres Bastille teret, a festői Marais negyedet és a lenyűgöző Place des Vosges-t. Foglaljon most, és élvezd a párizsi életérzést!

A Mercure Paris Bastille Marais a párizsi Bastille negyedben található, a Place de la République és a Place de la Nation között. Hangszigetelt, modern szobákat kínál saját fürdőszobával, ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel, valamint tea- és kávéfőzési lehetőséggel.

A vendégszobáiról

A Mercure Paris Bastille Marais tágas vendégszobái kortárs barokk stílusúak. Mindegyik szoba síkképernyős műholdas TV-vel és légkondicionálóval van felszerelve, míg a Privilege szobákban Nespresso gép, ingyenes üdítők, iPod dokkoló és papucs is található. Minden fürdőszobában hajszárító és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre.

Reggeli

Svédasztalos vagy kontinentális.

A hotel elhelyezkedése

Mindössze 30 méterre található a Voltaire metróállomástól (M9), és közvetlen hozzáférést biztosít az Opéra Garnier-hez, a Grands Magasins-hoz. A Pere Lachaise temető és a Bastille Opera kevesebb mint 1 km-re található innen.

Ha a Bastille híres börtönét meglátogatnád ezeket a boutique hotel tippeket nézd át

Hôtel Fabric

A párizsi 11. kerületben található Hôtel Fabric egy korábbi textilgyár, amely most szállodaként működik. Az Oberkampf metróállomástól (M5 és M9) 450 méterre van, és a vendégek ingyenesen használhatják a hammamot és a fitnesztermet.

Elhelyezkedés

A hotel elhelyezkedése miatt a közelben mindenképpen látnivalók; Place de la Bastille, Marais negyed, Musée Picasso, Opéra Bastille, Place des Vosges.

Felszereltség

Kortárs berendezéssel minden szoba síkképernyős, műholdas csatornákkal ellátott TV-vel és minibárral rendelkezik. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs szívét a Hôtel Fabricban! Stílusos szobák, kiváló szolgáltatások és páratlan kényelem vár Rád.

Étkezési lehetőségek

Svédasztalos reggelit szolgálnak fel minden reggel. A vendégek este egy itallal lazíthatnak a bárban.

Szolgáltatások

Masszázs felár ellenében vehető igénybe.  24 órás recepció és ingyenes Wi-Fi hozzáférést valamint ingyenes újságokat kínál.

Le Général Hôtel

Egy csendes utcában, az Avenue de la République közelében található a Hotel Le Général,

Párizs egyik legdivatosabb negyedében❗

A Marais és a pezsgő 11. kerület találkozásánál a környék ötvözi a történelmet, művészetet, népszerű bárokat és kávézókat, zenei helyszíneket, történelmi piacokat, színházakat és a legújabb divatot.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs varázsát a Le Général Hôtelben! Négycsillagos szálloda a város szívében, a Marais negyed közelében található, így könnyedén elérheted a Pompidou Központot, a Notre-Dame katedrálist és a híres Louvre Múzeumot. Pihenj modern, kényelmes szobák valamelyikében, és élvezd a hotel szaunájának nyugtató hatását egy hosszú városnéző nap után. Foglalj most, és éld át Párizs legjavát!

Elhelyezkedés és felszereltség

A General Hotel mindössze 5 perces sétára található a Köztársaság tértől (Republique Square), és fitneszközponttal,

valamint ❤️ szaunával is rendelkezik. 😊

A Hotel General 350 méterre található a Republique metróállomástól, amely 5 metróvonalhoz biztosít csatlakozást (M3, M5, M8, M9, M11). A népszerű Marais negyed bevásárlóhelyei és kávézói 500 méterre vannak. A Georges Pompidou Központ 30 perces sétára van a szállodától.

A szállások Nespresso kávéfőzővel, síkképernyős TV-vel és ingyenes Wi-Fi-vel felszereltek. Az összes légkondicionált szoba a Le Général Hôtelben iPod dokkolóval rendelkezik. Az egyes privát fürdőszobákban L’Occitane piperecikkek találhatók, és hajszárítóval, valamint káddal vagy zuhanyzóval vannak felszerelve.

Reggeli és szolgáltatások

Édes és sós reggeli ételek közvetlenül a vendégek szobájába is felszolgálhatók, vagy választhatók a svédasztalról. A vendégek a szálloda bárjában is pihenhetnek, és élvezhetik a nemzetközi újságok választékát.

Hotel Le Mareuil

A Le Mareuil hotel vonzó helyen található, közel a Marais negyedhez, a Place de la République-hez és a Canal Saint-Martin-hoz. Olyan 1,7 km-re van a Gare de l’Est-től és 2,5 km-re a Gare du Nord-tól. A Hôtel le Mareuil 2 perces sétára van az Oberkampf  és 5 percre a République metróállomásoktól.

Ebben a négycsillagos szállodában a jólét és az élet élvezete lesz a romantikus pihenés. Családi nyaralás vagy üzleti útról legyen szó, segít ez az elegáns környezet, személyre szabott szolgáltatások és barátságos fogadtatás!

Kicsit a hotelről

2013 óta a Le Mareuil butikhotel egy jellegzetes épületben található egy csendes, de felkapott környéken,

📣 54 modern, elegáns szobával❗

A Le Mareuil tökéletes hely a pihenésre egy nyugodt környezetben, miközben teljes mértékben kihasználhatod a hotel által kínált szolgáltatásokat.

✔️ Minden itt azért lett tervezve, hogy Párizsban töltött tartózkodásod felejthetetlen élmény legyen👇

  • élvezd a szezonális termékekből készült ínycsiklandó reggelit,
  • kényeztesd magad tökéletes pihenéssel a hammamban és fitneszterületen,
  • hozd ki a legtöbbet a nappali városnéző kirándulásokból és esti programokból, hiszen a hotel csapata nagyon segítőkész a tippjeikkel!

Felszereltség, ami úgy általánosan a szobákat jellemzi

Modern, légkondicionált és hangszigetelt szobákat kínál ingyenes WIFI-vel.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Bastille közelében ez a butik hotel is remek választás. Ínycsiklandozó reggelivel és professzionális szolgáltatással várnak Rád!

Minden szoba kényelmesen lifttel megközelíthető. Síkképernyős TV-vel, műholdas csatornákkal, hűtőszekrénnyel és tea/kávéfőzési lehetőséggel rendelkeznek a szobák. Emellett saját fürdőszobával, ingyenes piperecikkekkel és hajszárítóval is felszereltek.

Reggeli

Minden reggel svédasztalos reggeli, de a hotelszobába is kérhető.

Hôtel Exquis

A párizsi 11. kerületben, mindössze 10 perces sétára a Bastille tértől található és kortárs, egyedi dizájnnal rendelkező szobákat kínál. A Charonne (M9) metróállomás 450 méterre van, és közvetlen hozzáférést biztosít az Opéra Garnier-hez.

A hotel elhelyezkedése

A híres Père Lachaise temető 15 perces sétára található, a Gare de Lyon pályaudvar mindössze 1,3 km-re van a szállodától.

A hotelről

Ezzel a viszonylag új, 2015 szeptemberében megnyílt 3 csillagos szállodával Julie Gauthron művész a szürrealizmus és a művészet világába repít, ahol a rejtély mindent áthat.

42 szobával áll rendelkezésre, ezeket retro stílusban díszítették. A szobákban található bútorok szinte saját történetet mesélnek el. Minden szobában egyedi, kollektív és eredeti műalkotás látható.

Ezek a műalkotások az „Exquisite Corpse” koncepción alapulnak; több művész járult hozzá a létrehozásukhoz saját egyedi stílusával. Az eredmény egy fantasztikus történetet mesél el, amelyet a szálloda számos területein is felfedezhetünk.

Szobákról

Minden szoba légkondicionált, és városra néző kilátással, síkképernyős TV-vel és széffel rendelkezik. A saját fürdőszobában zuhanyzó és ingyenes piperecikkek találhatók.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hôtel Exquis egy érdekes butik hotel Párizs szívében. A szobákban lévő bútorok, alkudott bútorok. Művészi alkotások keretében láttak napvilágot és speciális módon lettek beszerezve a hotel számára.

  • Szokatlanul kényelmes szobák.
  • Nagyszerű kétszemélyes szobák.
  • Szobák 10 m2-től 24 m2-ig szinte minden kivitelben.
Reggeli

Finom, de a közelben nagyon sok étterem található, egészen elfogadható árakkal.

Szolgáltatások

További szolgáltatások közé tartozik a 24 órás recepció, a csomagmegőrzés és az ingyenes WiFi hozzáférés az egész épületben.

Hotel L’Antoine

Párizsban található L’Antoine, amelyet teljes egészében Christian Lacroix tervezett, és 6 perces sétára van a Place de la Bastille és a Bastille Operaháztól. A szálloda ingyenes Wi-Fi-t, 24 órás recepciót és egyedileg berendezett vendégszobákat kínál.

Hotel elhelyezkedése

L’Antoine 800 méterre van a Place des Vosges-tól és 240 méterre a Ledru Rollin metróállomástól (M8), amely közvetlenül a Garnier Operaházhoz vezet. Nincs messze a hotel a Gare de Lyon RER D vonalától sem.

Szobák jellemzője

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A Hotel L’Antoine szobái egyediek, modern dizájnnal és kényelmes berendezéssel rendelkeznek. Ár-érték arány kiváló, jó butik hotel.

Minden szoba hangszigetelt, és légkondicionálóval, minibárral, valamint műholdas csatornákkal ellátott síkképernyős TV-vel rendelkezik. A fürdőszobában hajszárító és kád vagy zuhanyzó található.

Étkezési lehetőség

Számos étterem, kávézó és bár található a környéken!

Ha csodálatos panorámára vágysz, a Montparnasse-toronyhoz közeli boutique hotelek kínálata felkeltheti érdeklődésed

Hotel des Académies et des Arts

A történelmi 6. kerületben található butikhotel a kreatív művészeteknek szentelt. Videóművészeti szobával, udvarral rendelkezik, és környezetbarát járművekkel reptéri transzfert kínál. A luxus szobák műholdas TV-vel, ingyenes WiFi-vel és egyedi dekorációval rendelkeznek. Saját fürdőszobájukban kád vagy zuhanyzó, ingyenes piperecikkek és hajszárító található. Néhány szoba az udvarra néz. Minden szoba lifttel megközelíthető.

A hotel elhelyezkedése

A Luxembourg-kert 5 perces sétára van a szállodától, a Cartier Kortárs Művészeti Alapítvány pedig 550 méterre található. A Vavin metróállomás 85 méterre van.

Az Hôtel des Academies et des Arts, a Grande Chaumière utcában, egy szálloda és egy művészeti stúdió. Kevesebb mint tíz percre Saint-Germain-des-prés-től, Montparnasse és a Luxembourg Kertek között található, egy 4 csillagos butikhotel 20 nagy, költői szobával. Az épület a Belle Epoque művészeti életének része. Itt éltek Modigliani és Fujita nagy festők.

Reggeli

Kontinentális reggelit szolgálnak fel minden reggel a Hôtel des Academies et des Arts-ban. Délután élvezhetsz egy Pierre Hermé macaront a Chez Charlotte teázóban, vagy ihatsz fincsi egy italt a bárban.

A kávézó műhely a barátságosság és az eszmecsere helye. Az utazók találkoznak az utca túloldalán lévő Művészeti Akadémia diákjaival és a hotelben kiállító művészekkel. Mindenki leülhet, miután felírta fogyasztását a becsületkassza füzetébe, miközben a könyvtárban bármilyen könyvet szabadon lehet olvasgatni.

Reggelire egy nagy Carrara márványasztal gyűjti össze a vendégeket egy kontinentális büfé köré. A társalgó hátsó részében egy műhely festőfelszereléssel lett kialakítva a hotel vendégei számára. Ide jöhet rajzolni bárki a Művészeti Akadémia diákjaival. Alkalmazott művészeti kurzusok is elérhetők!

Wellness és Spa szolgáltatás keretében

A Hôtel des Academies et des Arts masszázsokat és szépségkezeléseket is kínál a wellness részlegben. A személyzet szervezhet látogatásokat a közeli műtermekbe.

A pihenésed érdekében a Hotel des Académies et des Arts wellness szobát alakított ki az alagsorban. A híres Le Tigre Yoga klubbal együttműködve masszázsokat és kezeléseket kínálnak, valamint fitnesz felszereléseket biztosít a hotel a vendégei számára. Jógaórákat is szoktak szervezni. Tapasztalt szakemberek kísérik el egy relaxációs foglalkozásra, például egy hosszú városnéző nap után, az ilyen programot kiválasztó vendégeket.

A szobákról vagy talán inkább az arculatról

A hálószobák saját műteremként vannak kialakítva.

Mészfalak, nyers fa:

✔️ a légkör szándékosan egyszerű.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Párizsban ez a butikhotel jó választás, mert a Montparnasse negyedben található, közel a művészeti galériákhoz és a Luxembourg-kerthez. A hotel művészeti tematikájú, egyedi dekorációval és műalkotásokkal. Kiváló szolgáltatások, beleértve a reggelit, ingyenes Wi-Fi-t és masszázs lehetőséget. Magas vendégértékelések a tisztaság, kényelem és barátságos személyzet miatt.

Mennyezete freskókkal díszített. Álmodozhatsz ott, az ágyon fekve, követve a rajzok vonalait. A legfelső emeletről, ahol Modigliani műterme volt, láthatod Párizs háztetőit és a legendás Művészeti Akadémia üvegablakait. A fürdőszobák zuhanyzóval vagy káddal vannak felszerelve, és a „Les années folles” párizsi épületeit idézik.

Van egy stúdió, amely mindenki számára nyitva áll. Művészeket szoktak fogadni különböző rendezvényeken a szervezett kiállítások idején.

Szobaválasztékról
  • Klasszikus szobák
  • Superior szobák
  • Superior szobák terasszal
  • Deluxe szobák
  • Kifejezetten családias hangulatú szobák
Hôtel Aiglon

A Montparnasse negyed szívében található dizájnhotel mindössze 30 méterre van a Raspail metrómegállótól (M4 és M6) .

Milyenek a szobák❓

A vendégszobák modernek és stílusosak, ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. Minden szoba az Aiglon hotelben hangszigetelt és légkondicionált, minibárral és műholdas TV-vel felszerelt. Az összes vendégszoba lifttel megközelíthető. A boutique hotel felújítása 2023-ban történt.

👏 A Hotel Aiglon mind a 46 szobája finoman berendezett kifinomult szövetekkel és Art Deco motívumokkal áll rendelkezésre❗

A kényelem és a teljes kikapcsolódás érdekében minden szobához saját fürdőszoba tartozik zuhanyzóval vagy káddal, természetes testápolási termékekkel, hajszárítóval, tea- és kávéfőzési lehetőséggel (vízforraló KODAMA teákkal és gyógyteákkal, kávé, kekszek) és Nespresso géppel. Fürdőköpenyek és papucsok csak a Superior szobákban és lakosztályokban állnak rendelkezésre. Minden fürdőszobánkban legalább egy ablak található, és egyedi, Mathilde Jonquière művész által tervezett mozaik díszíti azokat.

A Hotel Aiglon szobái a boulevard Raspail és a boulevard Edgar Quinet sarkán találhatók, gyönyörű természetes fényt és zavartalan kilátást nyújtanak Párizsra. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Az Hôtel Aiglon Párizs szívében, a Montparnasse negyedben található, és az Art Deco stílus igazi gyöngyszeme. A hotel elegáns belső terei és művészeti értékei visszarepítenek a 20. század elejének varázslatos világába. Tökéletes választás azoknak, akik szeretik a művészetet és a történelem gazdag örökségét. Foglalj most, és élvezd a párizsi életstílust egy ikonikus környezetben!

Nagy és világos, tökéletesek egy igazán autentikus párizsi tartózkodáshoz, akár egyedül, akár párban, barátokkal vagy családdal. Élvezze a Hotel Aiglon ideális elhelyezkedését, hogy felfedezze a Montparnasse negyed kulturális és turisztikai életét számos múzeumával, művészházaival, mozijaival és színházaival, legendás éttermeivel és kivételes kertjeivel.

Pár szót írnék a hotelről még, igazán megérdemli 😊

A Hotel Aiglon egy 1930-as években épült épület, amely hű maradt az Art Deco stílushoz. A kellemes és kényelmes légkör miatt ebben a bájos szállodában otthonosan fogod érezni magad! Több szobával, amelyek akár 5 fő befogadására is alkalmasak, ez kiváló boutique hotelek egyike akár  családi kiruccanáshoz is Párizsban. A bal parton, az említett Raspail metróállomás mellett és csak néhány percre a Gare Montparnasse pályaudvartól található Aiglon hotel kiválóan megközelíthető tömegközlekedéssel, és tökéletes hely a Fény Városának felfedezéséhez!

Gyere és szállj meg a Hotel Aiglonban, a vitathatatlanul sikkes és Art Deco párizsban pied-à-terre-ben, és járj a Montparnasse negyed történelmét alakító húszas évek művészeinek nyomában.

Akkor még egy kis ismeretterjesztő a hotel stílusáról

Az Art Deco egy művészeti és építészeti mozgalom, amely az 1910-es években született Franciaországban és Belgiumban, és az 1920-as években jelentős stílussá és hatássá fejlődött a nyugati országokban, majd az 1930-as években hanyatlásnak indult. Az Art Deco elődje az Art Nouveau volt, amelyet Franciaországban „Tészta Stílusnak” is neveztek, s ez pejoratív jelzőként szolgált, amelyet a stílus ellenzői adtak az arabeszk és ívelt formái miatt.

📜 Az első világháború előtt az Art Nouveau egy józanabb és inkább geometrikus stílussá alakult.

Igen, így született meg az Art Deco ami a bemutatott hotel stílusa❗

Étkezési lehetőségek

Az Aiglon hotel minden reggel kontinentális reggelit szolgál fel, amelyet a vendégek az étkezőben vagy a szobájuk kényelmében fogyaszthatnak el. A vendégek egy itallal lazíthatnak a bárban vagy a könyvtárral rendelkező társalgóban.

Szolgáltatások

24 órás recepció gyors bejelentkezéssel, autóbérlés és utazásszervező pult.

Suites & Hôtel Helzear Montparnasse

A párizsi belvárosban található Suites Helzear Montparnasse bútorozott lakosztályokat és apartmanokat kínál, valamint egy kertet terasszal. A Montparnasse-torony 10 perces sétára van, a Luxembourg-kert pedig 1,5 km-re található.

A hotel elhelyezkedése

A Gaité metróállomás (M13) 500 méterre található a Suites Helzear Montparnasse-tól. A Denfert-Rochereau metró (M4,M6))- és RER(B)-állomás 8 percre van az ingatlantól, és ez a RER B vonal elvisz a CDG (Charles de Gaulle) valamint Orly repülőterek irányába is. Megjegyzem a RER B egyik végállomása maga a CDG, míg az Orly repülőtérhez a RER B Antony megállóján keresztül lehet eljutni.

A pezsgő Montparnasse negyed híres a nagyon fincsi palacsintát nyújtó helyeiről, történelmi bisztróiról és olyan nevezetességeiről, mint a már említett Montparnasse-torony vagy a katakombák.

Felszereltség

A szobákban síkképernyős TV, iPod dokkoló állomás, vasalási lehetőség és széf található. Tartalmaz továbbá saját fürdőszobát és teljesen felszerelt konyhát. Néhány helyiség légkondicionált, de nem mindegyik. Foglalásnál erre az apró részletre, különösen nyáron érdemes figyelned.

Szobákról, lakosztályokról, rendelkezésre álló apartmanokról
Az ajánlott Boutique hotel 14 lakosztállyal és apartmannal rendelkezik. Mind különbözőek, hűen tükrözik meghitt címüket. Az épületkomplexum minden szobája a gyönyörű, csendes udvarukra néz.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel a párizsi luxust a Suites & Hôtel Helzear Montparnasse-ban! Válaszd a tágas Junior Suite-ot, amely modern dizájnnal és kényelmes berendezéssel vár Rád. Ha még több helyre vágysz, a One Bedroom Suite ideális választás, külön hálószobával és elegáns nappalival. A Deluxe One Bedroom Suite és a 2 hálószobás apartmanok pedig a csúcsok csúcsa: exkluzív kényelem, prémium felszereltség és lenyűgöző kilátás a városra. Foglalj most, és élvezd a párizsi életstílust a legmagasabb szinten!
Gondosan ügyelve ennek az egyedülálló hotel autentikusságának megőrzésére, minden lakosztály ötvözi a modernséget a nemes anyagok és karakterbútorok iránti elkötelezettséggel. Egyedül utazók, párok vagy családok, akik üzleti útra vagy a város felfedezésére érkeznek Párizsba, lakosztályaik és apartmanjaik akár 6 fő befogadására is alkalmasak.

Minden lakosztályban lehetőség van visszavonulni egy kicsit a párizsi nyüzsgéstől, és egy igazi párizsi pillanatot élvezni azáltal, hogy otthon főzünk valami finomat, miközben élvezzük a rangos szállodai szolgáltatásokat. Ezért is mondom, hogy a hotel keveredik az apartman jelleggel. Otthonosan főzni, csak egy apartman féle megoldásban lehet 😉

A helyek részletezése, ahol megszállhatsz 👇

Junior Suite

Ideális üzleti utakra, ez a tágas apartman stúdió környezetben fogad. A stúdió környezetekre általában jellemző, hogy a háló- és nappali rész egyben van, gyakran konyhasarokkal. Az alvási lehetőségek egyének, párok vagy kollégával való megosztás esetén is megfelelőek, mivel a konfiguráció teljesen moduláris. Az apartman egy franciaággyal és egy átalakítható kanapéval van felszerelve. Ez a lakosztály tökéletes alternatívát kínál a hagyományos szállodákkal szemben. Ezeknek a befogadóterülete általában 15 m2 szokott lenni.

One bedroom Suite – avagy az egy hálószobás lakosztály

Nagy méretével ez a lakosztály ideális egy párizsi átlagos lélekszámú család párizsi kiruccanásához. Legfeljebb 4 felnőttet vagy 2 felnőttet és 2 gyermeket tud elszállásolni, és optimális jellemzőket és teret kínál. Tartalmaz egy ülősarkot, egy felszerelt konyhasarkot, egy zuhanyzós vagy fürdőkádas fürdőszobát, valamint egy külön hálószobát queen méretű ággyal. Itt az alapterület 18 m2.

Deluxe one bedroom Suite – egy hálószobás lakosztály

Ez a nagyon kényelmes méretű lakosztály legfeljebb 6 felnőttet vagy 2 felnőttből és 4 gyermekből álló családot fogad. Tartalmaz egy nagy főszobát ülősarokkal (2 kanapéággyal), étkezősarkot és felszerelt konyhasarkot. Továbbá egy külön hálószobát queen méretű ággyal, valamint egy fürdőszobát zuhanyzóval, pezsgőfürdővel és ❤️ egyéni szaunával. Ez az ajánlat egy remek 18 m2 alapterületet jelent.

        A 2 hálószobás apartmanjaik ismérvei

Ez a nagy apartman 2 összekötött hálószobával, egy pihentető nappalival és egy konyhasarokkal rendelkezik. Akár családdal, akár barátokkal érkezz, tökéletes egyensúlyt kínál az élettér és az intimitás között. Ez az apartman legfeljebb 6 felnőttet vagy 4 felnőttet és 2 gyermeket tud elszállásolni. 24 m2 alapterülettel lehet számolni❗

Étkezés

Ételrendelési lehetőség van, illetve a közelben rengeteg kávézó és étterem kínálkozik.

Villa Montparnasse

A növények, anyagok és ásványok egzotikus kombinációja a Villa Montparnasse-t egy gyarmati ház megjelenésével ruházza fel. A mahagóni színe, a fa mindenütt jelenléte, a természetes fény, amely kontrasztokat teremt, mind-mind szafari érzést idéznek elő minden szobában. Egy dekoráció, amely apró érintésekből áll, és amelyet a közeli Denfert-Rochereau tér oroszlánja ihletett.

A hotel elhelyezkedése

Ez a gyarmati rezidencia a Szajna bal partján, a Place Denfert Rochereau és a Gare Montparnasse közelében található. A közelben megtalálhatók Párizs izgalmas látnivalói, mint például a katakombák, a Place Saint-Michel, a történelmi negyed és a gyönyörű Jardin du Luxembourg. A Charles de Gaulle (CDG) repülőtér 40 perces autóútra van a szállodától, ami olyan 35 km, de az Orly repülőtér csak 14 km. A RER B vonal Denfert -Rochereau megállója mindössze 5 perces sétaút. 26-os, 38-as, 68-as, és 88-as buszok elérhetők a környéken.

Hogy képzelhető el a hotelarculat❓

Egy vízcsepp alakú folyosó vezet az épület 46 szobához, amelyek retro fürdőszobákkal rendelkeznek, ötvözve a márvány és fa báját a régi stílusú csaptelepekkel. A fény meleg atmoszférát biztosít és felhasználóbarát tereket hoz létre, mint például az üveggel burkolt előcsarnok recepciója vagy a reggelizőterem, amely ugyanebből a fényességből profitál.

Milyenek a szobák

A vendégszobák fürdőszobával és zuhanyzóval rendelkeznek. A kényelem érdekében minden szobában síkképernyős TV található.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Single room azaz az egyszerűbb szobakínálatokról

Ezekben a körülbelül 12 m²-es, légkondicionált szobákban található egy franciaágy, egy síkképernyős TV műholdas csatornákkal. Egy minibár, kávé- és teafőző készlet, valamint ingyenes wifi kapcsolat. A saját fürdőszobában piperecikkek és hajszárító áll rendelkezésre.

A klasszikus szobák jellemzése

Ezekben a körülbelül 14 m²-es, légkondicionált szobákban franciaágy vagy két különálló ágy található, síkképernyős TV műholdas csatornákkal, minibár, kávé- és teafőző készlet, valamint ingyenes wifi kapcsolat. A saját fürdőszoba piperecikkekkel és hajszárítóval van felszerelve.

Egy kis szórakozás, de mégis nyugis kikapcsolódás

A hall melletti bár, ahol újságok is elérhetők, pihenésre csábít, kiemelve a létesítmény otthonos jellegét.

Szolgáltatások

A Villa Montparnasse nagy sebességű ingyenes WiFi-t kínál az egész szállodában. Az egész szálloda légkondicionált.

Mercure Paris Gare Montparnasse TGV
A hotel elhelyezkedéséről

A 4 csillagos Mercure Paris Gare Montparnasse TGV a párizsi Balparton, Montparnasse-ban található, 20 perces autóútra a Parc des Princes Stadiontól.

A Montparnasse vonat- és metróállomások mindössze 3 perces sétára vannak a szállodától (4-es, 6-os, 12-es, 13-as vonalak), és több buszvonal is megáll ott. A rue de Rennes tipikus bevásárló utcája 1 km-re van a szállodától. A Gaité negyed és színházai pedig 400 méterre találhatók.

A szobákról

Szobái elegánsak, és síkképernyős, kábelcsatornákkal ellátott TV-vel, ingyenes internethozzáféréssel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel, valamint légkondicionálóval rendelkeznek.

Javaslom: Néhány nyugatra néző szobából kilátás nyílik az Eiffel-toronyra. A saját fürdőszobákban ingyenes piperecikkek és hajszárító áll rendelkezésre. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel a Mercure Paris Gare Montparnasse TGV butik hotel varázsát! Élvezd a luxust és kényelmet a nyugatra néző szobákból, ahonnan lélegzetelállító panoráma nyílik az Eiffel-toronyra. Kóstold meg a finom ételeket az exkluzív ô'40 étteremben, amely a Nomad bár különleges hangulatával vár Rád. Foglalj most szálláshelyet, és éld át Párizs lebilincselő varázsát!

Milyenek az étkeztetési körülmények❓

A ô’40 étterem modern és házias ételeket kínál (Nomad bár étterem) ebédre és vacsorára egyaránt. Valamint svédasztalos reggelit is felszolgál. Kültéri terasza időjárás függvényében nyitva tart, és a Le Wengé bár széles italválasztékot kínál.

Egyéb szolgáltatás

📣 A Mercure Paris Gare Montparnasse TGV tárgyalótermei akár 150 fő befogadására is alkalmasak❗

🕴️Tehát a kifejezetten üzleti útra érkező vendégek részére:
✅ kötetlen munkaterek, üzleti reggeli, csapatvacsora, egyszerű tréning vagy vállalati konferencia szervezése.

Szintén a panorámaélményre hajaz Montmartre célpont is a bazilikához közeli dombról, s az alábbi boutique hotelek azok, melyekkel kecsegtetni tudok számodra

Hôtel des Arts Montmartre

A Hôtel des Arts Montmartre Párizs központjában, a Montmartre negyedben található, 9 perces sétára a Sacré-Coeur bazilikától.

Merre található a hotel❓

A Hôtel des Arts Montmartre mindössze 400 méterre található a Moulin Rouge-tól és közel van a Place du Tertre-hez, amelyet művészek generációi tettek híressé. Az Abbesses (M12) és a Blanche (M2) metróállomások  egyaránt 350 méterre vannak, közvetlen hozzáférést biztosítva a Concorde-hoz és a Pere Lachaise-hez.

A hotel kínálatában

Légkondicionálást, hangszigetelt szobákat és ingyenes WiFi-hozzáférést kínál. Minden szoba TV-vel és hajszárítóval ellátott saját fürdőszobával rendelkezik.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

Amikor ez a butik hotel online foglalásra kerül, arra figyelj, ha erkélyt szeretnél, feltétlenül jelezd a hotelt. Egyebekben elmondhatom, hogy a kilátás tényleg nagyon jó. Nem az tömött nyüzsis Párizs, hanem a kilátás inkább nagyon szép környékben lévő háztetőket jelent. Szóval a francia építészeti kultúra vissza fog Rád kacsintani.

Szobákról

Single Room (egyágyas szobák)

Kényelmes és hangulatos. Megfelel az egyedül utazók vagy üzleti úton lévők gyakorlati igényeinek. Mindegyikben van zuhanyzó, íróasztal és minden szükséges napi kiegészítő (wifi, USB töltő, hajszárító, univerzális adapter, vízforraló és különféle teák és kávék).

Standard Double Room (Standard kétágyas szoba)

Elegáns kialakításának és meleg színeinek köszönhetően a Standard Kétágyas Szoba gyorsan otthonossá válik. Gyakorlati szempontból nagy ággyal, fürdőkáddal (vagy zuhanyzóval választás szerint), valamint minden szükséges kiegészítővel rendelkezik. A mindennapi élethez hasznos (wifi, USB töltő, hajszárító, univerzális adapter, vízforraló és tea- és kávéválaszték) biztosított.

Standard Twin Room (két különálló ággyal)

Ezek az ideális szobák a barátok vagy családok számára, akik két külön ágyat szeretnének. Úgy tervezték ezeket, hogy hangulatosak és barátságosak legyenek. Világos színeik és dizájnjuk biztosan tetszeni fognak. A praktikus oldalon fürdőkáddal vagy zuhanyzóval rendelkeznek az elosztástól függően, valamint minden szükséges kiegészítővel a mindennapi élethez.

Deluxe Double Room (Deluxe kétágyas)

A Deluxe szoba a legnagyobb. Erkéllyel vagy privát udvarral, gyönyörű kilátással Párizsra. Szeretni fogod a gondosan és kifinomultan berendezett szobát, és csak egy vágyad lesz: minél hamarabb visszatérni ebbe a hotelbe! Kádas vagy zuhanyzós változatban elérhető, a kiosztástól függően, és minden szükséges kiegészítővel rendelkezik, ahogy a többi szoba. Míg a feljebb felsorolt szobák olyan 1214 alapterületet jelentenek, addig ez 16 M². Viszont ha az erkélyt szeretnéd bebiztosítani magadnak, javaslom amikor a szállásfoglalást intézed, akkor jelezd ezt az igényed a hotelnek mindenképpen.

Étkezési lehetőség

Svédasztalos reggelit szolgálnak fel naponta a Hôtel des Arts étkezőjében.

Szolgáltatások

24 órás recepció és concierge szolgáltatás áll rendelkezésre. Lift minden emeletet kiszolgál, kivéve a hatodikat.

Ha kifejezetten környezetvédő típus vagy, és nagyon hatott Rád a szénlábnyom marketing, akkor kifejezetten értékelni fogod ezt a hotelt. Ugyanis ez a szálloda öko-felelős kezdeményezéseket vezetett be a szénlábnyom csökkentése érdekében. Az Hôtel des Arts Montmartre választásával aktívan hozzájárulsz 🌍 bolygónk megóvásához. 😉

Manolita Paris

A Manolita Paris egy bárral és a városra gyönyörű kilátással büszkélkedhet.

Elhelyezkedése

500 méterre a Pigalle metróállomástól (M2,M12).

✔️ Népszerű látnivalók a Manolita Paris közelében:

  • La Cigale Koncertterem, Gare Saint-Lazare és az Opéra Garnier.

A legközelebbi repülőtér az Orly, olyan 19 km-re a szállodától.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Nagyon szép butik hotel, kedvező áron, szinte festői környezetben. A Manolita Paris butik hotel ideális választás turistáknak, akik egyedi és kényelmes szállást keresnek. A hotel központi elhelyezkedése lehetővé teszi a város nevezetességeinek könnyű elérését. Foglalj most, és élvezd a személyre szabott szolgáltatásokat és a stílusos környezetet!

Szobákról

A szálloda légkondicionált szobákat biztosít vendégeinek, amelyek íróasztallal, kávéfőzővel, minibárral, széffel, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek. A Manolita Paris néhány egysége erkéllyel is rendelkezik. A szálláson az ágynemű és a törölköző biztosított.

✅ Úgy igazából két kategóriára oszthatók a szobák 👇

Junior lakosztályok

A Manolita Paris Junior lakosztályai kivételesek. Mindegyik egyedi menedékhely, tele természetes fénnyel. Gondosan kialakított, hogy kényelmes társalgó- és nyugodt hálóteret kínáljon. A legfinomabb anyagokból készült, luxus szövetekkel díszített, lenyűgöző márvány kandallóval rendelkező Junior lakosztályok minden részlete eleganciát és kifinomult stílust sugároz. A kiváló minőségű, Franciaországban készült pamutszatén ágyneműk extra kényelmet biztosítanak.

Akár romantikus kiruccanásra, akár nyugodt pihenésre vágysz, a Junior lakosztály ideális hátteret biztosíthat egy felejthetetlen párizsi élményhez. Merülj el a város gazdag történelmében és kultúrájában, tudva, hogy minden nap végén egy kényelmes és stílusos menedék vár Rád! A Manolita Paris-nál az igazi luxus a részletekben rejlik, és Junior lakosztályok ezt a filozófiát tükrözik. A Junior lakosztályok 30 M² területet jelentenek.

Deluxe lakosztályok

Ezek a Deluxe szobák a Manolita Paris-ban elmerítenek a város gazdag történelmében, az Art Deco ihlette részleteket és a legmodernebb technológiát ötvözve, bemutatva Párizs időtálló turisták ezreit vonzó képességét. Minden Deluxe szoba egyedi remekmű, puha és hívogató hangulattal. Akár nagy ágyat, akár két külön ágyat választasz, a kényelem és stílus menedékére találsz.

Díszítve pazar kivitelezéssel, a fürdőszobák a luxust sugározzák. Míg a gondosan tervezett és készített, kizárólag a szálloda számára, Franciaországban készült bútorok, a szobákat a párizsi luxus csúcsára emelik. Élvezd a Deluxe szobák kifinomult eleganciáját és páratlan kényelmét, ahol minden részletet gondosan válogattak össze, hogy felejthetetlen tartózkodást biztosítson számodra, itt Párizs szívében. A Deluxe lakosztályok 30 M² területet jelentenek.

Reggeli

À la carte, kontinentális vagy amerikai reggeli fogyasztható a szálláshelyen.

Szolgáltatások

Ez az 5 csillagos szálloda többek között concierge szolgáltatást és csomagmegőrzőt kínál. A szálláshely 24 órás recepciót, reptéri transzfert, szobaszervizt és ingyenes WiFi-t biztosít az egész épületben.

Le Relais Montmartre

A boutique hotelek között ez a  festői Párizs szívében található, a Butte Montmartre, a Sacré-Cœur és a Place du Tertre közelében. Kényelmes szállást és ingyenes Wi-Fi hozzáférést kínál.

A hotel elhelyezkedése

A hotel közel van a metróállomáshoz, amely jó hozzáférést biztosít a város legfőbb turisztikai látványosságaihoz. A híres Moulin Rouge mindössze 3 perc sétára van.

Felszereltség

A Le Relais Montmartre szobái saját fürdőszobával és síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Virágos szövetekkel vannak díszítve, ami otthonos hangulatot kölcsönöz a szobáknak.

A szobákról

A Relais Montmartre 26 szobával rendelkezik, amelyek 5 emeleten vannak elosztva. Minden emeleten 3 szoba néz a Rue Constance-ra és 2 szoba a belső udvarra. Minden szoba ugyanazt a felszereltséget és kényelmet garantálja, csak méretükben különböznek.

Válassz a zuhanyzós klasszikus szoba, a fürdőkádas komfort vagy superior szoba, illetve a luxus Executive lakosztályaik közül. Bármelyik mellett döntesz, szinte biztos, hogy emlékezetes lesz az ottléted. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs báját a Le Relais Montmartre hotelben! Élvezd a kényelmes szobákat, a barátságos kiszolgást és a központi elhelyezkedést Montmartre szívében. A hotel ingyenes Wi-Fi-t, bőséges reggelit és 24 órás recepciót kínál. Tökéletes választás egy romantikus kiruccanáshoz vagy városnézéshez. Foglalj most szállást, és éld át a párizsi életérzést!

Klasszikus szobáik:

1-2 személy számára tökéletes 14m²

A Comfort szobák:

szintén szerint 1-2 főre ideális, bár tágasabb 1618

RDC szobák:

Azok, amelyek az említett Constance utcára néznek, szintén 1-2 főnek jó, 18

Családiasabb hangulatú szobák:

amelyek már 4 főnek is kiválóak, 28

Superior Executive:

Ezek a tágas szobák ötvözik a teret, eleganciát és kényelmet, és kétágyas
vagy különágyas szobaként állnak rendelkezésre. Prémium ágyneművel rendelkeznek, és néhányban kanapéágy is található egy további személy számára. Színes gerendákkal díszítettek, ízlésesen berendezettek, a fürdőszoba pedig káddal van felszerelve a legnagyobb jólét érdekében. Alapvetően két főre tervezték, de jóval nagyobb a többihez viszonyítva az érzet a 2224 miatt, 2 fő esetén.

Executive Suite:

A legnagyobb szoba a maga 38 területével. Az első szobában egy franciaágy található, amely ikergyakká alakítható, valamint egy fürdőszoba káddal és bidés WC-vel.

A második szoba egy privát nappali, amelyben egy kanapéágy van, ami kényelmesen elfér egy felnőtt vagy két gyermek számára. Ebben a szobában is van egy fürdőszoba olasz zuhanyzóval és bidés WC-vel. Akár családdal, barátokkal vagy üzleti úton tartózkodik, imádni fogja az Executive Suite kivételes kényelmét. A szobák mérete változó, az első szoba 20 négyzetméteres, míg a második szoba 16 négyzetméteres.

A kényelmed érdekében az első szobában lévő ágyak 160 x 200 cm-es franciaágyként vagy két 80 x 200 cm-es különálló ágyként konfigurálhatók, míg a második szobában egy 120 cm-es kanapéágy található.

Reggeli

Kontinentális reggelit szolgálnak fel minden reggel. A vendégek a szobájuk kényelmében vagy egy boltozatos igen hangulatos pincehelyiségben is elfogyaszthatják. Sokkal többet kínálnak, mint a hagyományos vajas pirítós, lekvár, főtt tojás, kávé és gyümölcslé féle reggeli. A büfé gondosan válogatott minőségi termékekkel gazdagítja a reggeli élményt.

A szolgáltatásaik jellemzése, úgy általában

Csak helyezd magad kényelembe, és hagyd, hogy a szálláshely gondoskodjon mindenről. Melegszívű, barátságos, többnyelvű csapatuk a nap 24 órájában, a hét minden napján szolgálatodra áll. A bejelentkezés 14 órától, a kijelentkezés délig lehetséges. Biztos lehetsz benne, hogy bármikor vidám fogadtatásban és kellemes tartózkodásban lesz részed.

Csomagmegőrzés: Biztonságos szolgáltatás. Érkezés vagy távozás napján bármikor rájuk bízhatod csomagjaid vagy személyes tárgyaid.

Speciális lehetőségek: A hotel csapata rendelkezésedre áll, hogy bármilyen előadást, kulturális programot vagy gasztronómiai élménnyel kapcsolatos programok lefoglalásában segítségedre legyenek.

D-Vine Bor sarok: Ha szereted a nagyon finom borokat, mondjuk a cru minőségi besorolású borokat, akkor D-Vine technológiával levegőztetett és szakszerű hőmérsékleten tárolt a hotel saját nagyon finom borai közül válogathatsz.

Házikedvencek: a Boutique hotelek között ez kifejezetten olyan hely, ahol a házikedvenceket is szívesen látják, de a hotel kéri, a kis kedvenc számára valamilyen pokrócot hozz, amin aludni tud.

Mosoda: mosodaszolgáltatásuk is van, amely extra kérés esetén igényelhető.

Mom’Art Hotel

A Mom’Art Hotel egy családi kézben lévő butikhotel, amely ingyenes WiFi-vel ellátott szállást kínál Montmartre szívében. Ideális elhelyezkedésű, 400 méterre a Sacré-Coeur-től, és 950 méterre a Moulin Rouge-tól.

A hotel elhelyezkedése

A La Cigale Koncertterem 350 méterre található, míg a Grands Magasins 1,8 km-re érhető el. A legközelebbi repülőtér az Orly repülőtér, amely 22 km-re van a szállodától. Les Abesses metróállomás (M12) és az Anvers állomás (M2) a közelben vannak.

Szobákról, felszereltségről

A szállodában minden szoba egyedi dekorációval rendelkezik, és tartalmaz egy íróasztalt és egy síkképernyős TV-t. A privát fürdőszoba zuhanyzóval és hajszárítóval van felszerelve. A Mom’Art Hotel szobái légkondicionálóval és gardróbbal rendelkeznek. Extrák közé tartozik a fürdőköpeny és a papucs. Minden szobában található egy Marshall hangszóró, egy minibár és egy Nespresso kávéfőző.

Olfa Ghemidh dekorátor által tervezett dizájn a párizsi lakások stílusjegyeit veszi át, keverve a kifinomult Art Deco részleteket, nemes anyagokat és textúrákat. Ahogy a híres le chat noir kabaré idejében, a Hermès ház szövetei és bőrei az ARTE falburkolattal játszanak.

Az épület szobái és lakosztályai öt univerzumba vannak osztva, hogy elkalauzoljanak Téged a hotel kerületének történetén keresztül. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Reggeli

Minden reggel svédasztalos reggeli áll rendelkezésre a szálláson. Az étteremben a vendégek Gregory Cohen séf által készített ételeket élvezhetnek. Az ételeket a fűtött teraszon is elfogyaszthatják. Egy hangulatos bár is rendelkezésre áll a helyszínen.

Extra szolgáltatások

A Maison Mom’art vendégei igénybe vehetik a fitnesztermet, és felár ellenében szauna is rendelkezésükre áll. Előzetes foglalás és felár ellenében masszázsokat is élvezhetnek.

Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur

Szeretnél élvezni egy Cointreau koktélt egy rejtett tetőteraszon❓

Akkor fedezd fel a 18.75 lounge bár teraszát és különleges nyári szabadtéri bárját❗

A hotel elhelyezkedése

A Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur a párizsi Montmartre negyedben található, mindössze 280 méterre a Moulin Rouge-tól és 30 perces metróútra a Stade de France Stadiontól.

Sétatávolságra van a Montmartre negyed nevezetességeitől. A hotel 1,2 km-re található a Sacré Coeur-től és 100 méterre a Montmartre temetőtől. A legközelebbi metrómegálló a Place de Clichy (M2,M13), 240 méterre, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Diadalívhez és a Champs Elysées-hez.

Szobák és felszereltség

Légkondicionált és hangszigetelt szobákat kínál remek kilátással Párizsra, valamint kellemes munkaterületet kimondottan például olyan digitális nomádoknak, mint amilyen én vagyok 😉

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

 Fedezd fel Párizs varázsát a Mercure Paris Montmartre Sacré Coeur hotelben! Kényelmes szobák, lenyűgöző kilátás a Sacré Coeur-re, és központi elhelyezkedés vár rád. Ideális választás romantikus kiruccanásokhoz és városnézéshez egyaránt.

A párizsi Montmartre Sacré Coeur szobáiban síkképernyős TV műholdas csatornákkal és telefon található. Mindegyik szobához saját fürdőszoba tartozik, amelyben kád vagy zuhanyzó van. Minden szobához lift biztosított, és ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre.

Reggeli, étkezés

A szállodában mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A vendégek kérésre a szobájukban is reggelizhetnek. A szálloda SpeakArt nevű bárja terasszal, harapnivalókat és italokat kínál.

Extra szolgáltatások felár ellenében

A nyitott térben lévő coworking létesítmény egy területet kínál egyéni munkavégzőknek vagy legfeljebb 6 fős csoportoknak, ahol találkozókat tarthatnak és használhatják az ingyenes WiFi-t, az ingyenes vezeték nélküli nyomtatót, valamint elsőbbségi kiszolgálást élvezhetnek a hotel társalgójában. Van egy Nespresso kávégép is. Ezekhez a szolgáltatásokhoz kérésre és felár ellenében lehet hozzáférni.

Ha a Panthéon érdekel akkor ezek a boutique hotelek lehetnek a megnyugtató választás számodra

Hotel Monge

A tiszteletreméltó egykori otthona egy családnak, akik szerették vendégül látni a Bal Part művészeti közösségét, a Hotel Monge hosszú ideje jelentős szerepet játszik a Latin Negyed életében.

A hotel elhelyezkedése

Párizs ötödik kerületének szívében található, a Jardin des Plantes és a Notre Dame katedrális között, ez a bájos, 4 csillagos, 30 szobás hotel 2016 tavaszán nyitja meg újra kapuit, teljesen felújítva. Legközelebbi repülőtér a 18 km távolságban lévő Orly.

A közelben

Kis boltokat, bárokat és éttermeket 5 perc sétával találhatsz, a Panthéon és a Sorbonne Egyetem pedig 15 perces sétára helyezkedik el a hoteltől.

A hotel stílusa, arcualat

Az 1876-os, második birodalmi stílusú homlokzat mögött a Hotel Monge a modern világ előnyeit ötvözi a tizenkilencedik századi kúriák bájával, beleértve az összenyitható szobákat, stukkókat, magyar pont parkettát, márvány kandallókat, Pierre Frey bársonyt, kifinomult bútorokat és a Deyrolle trópusi stílusú tapétáit.

A HOTEL MONGE, amelynek belső terét Marie-Agn Louboutin és Patrice Henry tervezte, modernizálva lett, miközben megőrizte a 19. századi polgári házak jelentős báját.

Szolgáltatások és felszereltség

Légkondicionált szobákat és ingyenes WiFi-t kínál az egész épületben. Minden szoba síkképernyős TV-vel, telefonnal és ingyenes piperecikkekkel, valamint hajszárítóval ellátott saját fürdőszobával rendelkezik. A Hotel Monge wellnessközpontjában hammam és felár ellenében masszázsok is igénybe vehetők. Van továbbá egy becsületkasszás formában működő bár és egy teázó is.

A hotel munkatársai nagyon segítőkészek. Tanácsot adnak, hogyan élvezhetjük legjobban a gyönyörű Párizs városát, és megosztják a vendégekkel a Latin negyed legérdekesebb látnivalóit. Vásárlás, gasztronómia, kultúra, bármi is legyen a vágyad, felfedik a környék kihagyhatatlan helyeit. Továbbá segítenek megszervezni utazásod, transzfereid, éttermi foglalásait vagy színházi esetlegesen múzeumi látogatásaid.

Szobák területi nagyságrend szerint

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hotel Monge Párizs szívében, a Latin negyed található. Közel van a Notre-Dame, a Pantheon és a Jardin des Plantes. A hotel elegáns, modern szobákat kínál, és kiváló szolgáltatásokat nyújt, mint például a wellness-részleg és a bőséges reggeli. Érdemes itt megszállni a központi elhelyezkedés és a kényelmes, luxus környezet miatt.

  • Classic Double Room 15 m²
  • Superior Double Room 16 m²
  • Superior Twin Room 16 m²
  • Deluxe Double Room 18 m²
  • Deluxe Triple Room 20 m²
A wellness részleg működéséről, egy kicsit a hammam stílusról 

Ne úgy képzeld el a szauna lehetőséget, mint amikor bemész egy kimondottan wellness épületkomplexumba és egésznap ott vagy. Itt a saját, privát szaunaélményed a recepción le tudod foglalni. Bármikor 9:00 és 20:00 között. 45 perces alkalmakat lehet lefoglalni.

ℹ️ Viszont ilyenkor a szauna csak a Tied! 👇

A szaunaolaj amit alkalmaznak olyan édeskés eukaliptusz. A hammam stílus a török fürdőkultúrából ered, és a pihenés, tisztálkodás, valamint társasági élet helyszíne. A franciák gyakran írnak róla, mivel a hammamok népszerűek Franciaországban is, különösen a wellness és spa kultúrában.

Reggeli à la française

✅ Minden reggel élvezheted a finom francia reggelit, amely svédasztalos formában kerül felszolgálásra, és friss, kiváló minőségű meleg vagy hideg ételekből áll:

😋 Választékról;

  • Természetes alapanyagból készült kenyerek és különböző pékáruk.
  • Gyümölcsitalok.
  • Friss gyümölcssaláta.
  • Rántotta, kolbász, szalonna.
  • Különböző felvágottak.
  • Különböző franciasajtok
  • Joghurt

A választékot még lehetne sorolni, ez pár példa volt. Fontosabbnak tartom veled inkább azt tudatni, hogy minden hétköznap 7:0010:30 között szokott lenni a reggeli, hétvégén 11:00-ig.

Les Jardins Du Luxembourg
Szolgáltatások és elhelyezkedés

A szálláshely egész területén ingyenes WiFi-t kínál a Les Jardins Du Luxembourg a boutique hotelek szintén fenséges ajánlója. Párizsban, 1,2 km-re a Notre Dame-székesegyháztól található. A Louvre Múzeum és a Pompidou Központ egyaránt 2,1 km-re található a Les Jardins Du Luxembourg-tól. A legközelebbi repülőtér az Orly , amely 14,6 km-re van.

Szolgáltatások

A szobák síkképernyős TV-vel vannak felszerelve. A kényelem érdekében ingyenes piperecikkek és hajszárító áll rendelkezésre. A szálláshelyen 24 órás recepció működik. A vendégek élvezhetik a helyszíni bár előnyeit.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Les Jardins Du Luxembourg hotel legszebb szobája elegáns, tágas és modern berendezéssel várja vendégeit, lenyűgöző kilátással a híres Luxembourg-kertre. A szoba luxus kényelmet kínál, beleértve a puha ágyneműt, a márvány fürdőszobát és a legújabb technológiai felszereléseket. Tökéletes választás egy romantikus párizsi kiruccanáshoz, ahol a város szívében élvezheted a francia főváros varázsát. Foglalj most, és tapasztald meg Párizs eleganciáját és szépségét!
Szobákról
  • Single Room 14 m²

Üzleti útra érkezőknek 1 személy részére kiváló. 14 m²-es területtel rendelkezik, amely egy dupla ágyas hálórészt tartalmaz. A szobához saját zuhanyzó tartozik tipikus welcome termékekkel és hajszárítóval. Légkondi és wifi van!

  • Comfort Double Room 16 m²

Kétszemélyes szoba 16 m²-es területtel, kérésre franciaággyal vagy két különálló ággyal, saját zuhanyzóval, hajszárítóval és welcome termékekkel, valamint konyhasarokkal, amelyben nespresso és mikrohullámú sütő található. A szobában széf és irodahelyiség is van. Itt is légkondi + Wi-Fi!

  • Classic Double Room 16 m²

Klasszikus kétágyas szoba, egy meghitt kis párizsi fészek, 2 fő részére, 16 m2-es területtel, amely egy hálórészből áll egy franciaággyal és egy irodai résszel. Saját zuhanyzó tartozik hozzá, welcome termékekkel és hajszárítóval. Szobában Nespresso, kérésre Le Palais des Thés teát és két üveg vizet találhatsz a kis hűtőben. Légkondicionáló és Wi-Fi hálózat itt is.

  • Superior Double Room 17 m²

Kétszemélyes tetőtéri szoba 16,517 m²-es területtel, kilátással a párizsi hangulatos háztetőkre és az Eiffel-toronyra. A szoba egy franciaággyal, saját zuhanyzóval, hajszárítóval és üdvözlő termékekkel, valamint egy konyhasarokkal, amelyben nespresso kávéfőző és mikrohullámú sütő található. A szobában széf és irodahelyiség is van. Minden szobánkban van fordítható légkondicionáló és nagy sebességű Wi-Fi hálózat.

  • Parisian Apartment 45 m²

Saját bejárattal, 45 m²-es területtel, magas mennyezettel, szép parkettával és tompított, növényes dekorációval rendelkező apartman. Könnyen az új otthonodnak fogod érezni. Legfeljebb 5 fő elszállásolására alkalmas, és felszerelt konyhasarokkal, két tágas hálószobával és egy nagy fürdőszobával. Külön WC-vel rendelkezik. Minden szobában légkondicionáló és nagy sebességű Wi-Fi hálózat található.

Seven Hotel

A Hôtel Seven békés menedéket kínál a város nyüzsgésétől elegánsan berendezett teraszával. A hangulatos, fapadlós belső udvar kényelmes rattan kanapékkal és fotelekkel ideális egy reggeli kávé, egy vacsora előtti ital vagy egy éjszakai ital elfogyasztásához egy hosszú élményekben gazdag párizsi nap végén.

Szolgáltatások és elhelyezkedés

Ez a 4 csillagos dizájnhotel egyedileg kialakított szobákat és lakosztályokat kínál ingyenes Wi-Fi-vel. A Seven Hotel, Párizs Latin negyedében található, 10 perces sétára a Luxembourg-kerttől. A szálloda 5 perces sétára van a Censier-Daubenton metróállomástól (M7), ahonnan közvetlenül elérhető a Louvre és az Opera Garnier. A Port-Royal állomás (RER B) 800 méterre található, és vonatjáratot biztosít a Charles de Gaulle valamint Orly repülőterekre. A szálloda 1 km-re van a Glacière metróállomástól (M6), ahonnan közvetlenül elérhető az Eiffel-torony.

A reggeli svédasztalos és szobaszervíz formájában is elérhető, korlátlan fogyasztású kontinentális reggeli formájában:

bio termékek, AOP minősítésű, meleg és hideg svédasztal, helyi péksütemények és Párizsban készült termékek.

A Seven Hotel további szolgáltatásai közé tartozik a masszázskezelés, a privát autószolgáltatás és a concierge szolgáltatás.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A Seven Hotel legnagyobb szobája, a Péché, 50 m²-es luxust kínál Párizs szívében. A szoba modern dizájnnal, kényelmes ággyal és elegáns fürdőszobával várja vendégeit. A hotel közelében található a híres Notre-Dame katedrális, a Luxemburg-kert és a Pantheon, így a városnézés könnyedén megvalósítható. Foglalj most, és élvezd Párizs varázsát egy exkluzív szálláshelyről!

Szobákról
  • Double Room 15 m²
  • Superior Double Room 15 m²
  • Deluxe Double Room 20 m²
  • Suite 7ème Note 28 m²
  •  Art 38 m²
  •  Monde 38 m²
  •  Chakra 38 m²
  • Jour 38 m²
  • Ciel 38 m²
  • Péché 50 m²
Hôtel Montecristo

A Hôtel Montecristo, amely egy bárt is magában foglal.

Elhelyezkedés és szolgáltatások

Párizsban található, 1,9 km-re a Notre Dame-székesegyháztól. Az Opéra Bastille 2,5 km-re, a Pompidou Központ pedig 2,8 km-re van a hoteltől. A szálloda beltéri medencével, 24 órás recepcióval és ingyenes wifivel várja vendégeit. A Louvre Múzeum 3 km-re van a szállodától, míg az Orsay Múzeum 3,5 km-re található. Orly Repülőtér 13 km-re van.

Felszereltség

A szállodában a szobák saját fürdőszobával rendelkeznek, amely káddal vagy zuhanyzóval és ingyenes piperecikkekkel van felszerelve, míg bizonyos szobákhoz ülősarok is tartozik. A Hôtel Montecristo összes vendégszobája légkondicionált és ruhásszekrénnyel ellátott.

Szobákról

A legkisebb helyiség 14 m² a legnagyobb 38 m². Nézd át a foglalási linken keresztül elérhető fotógaranciákat.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

Az Hôtel Montecristo Párizsban található, és Alexandre Dumas regényei ihlették. Érdemes itt szállást foglalni a különleges, irodalmi hangulat és a luxus szolgáltatások miatt. Az úszómedencéje fedett, elegáns és pihentető környezetet biztosít. A legszebb szobája a "Suite Alexandre" amely tágas, elegáns berendezésű és gyönyörű kilátást nyújt.

Szolgáltatások

Svédasztalos reggelit kínálnak a szálláshelyen. A szálláshely csillagos szállást kínál szaunával és beltéri medencével. A beltéri medence 45 perces időkre foglalható le (max. 5-6 fő, recepción érdemes érdeklődni).

Select Hotel

A szálloda, ha ezt választod, Párizs 5. kerületében található. A híres Sorbonne egyetemmel szemben és a Pantheontól sétatávolságra, a Select Hotel meghív egy kellemes irodalmi hangulatú párizsi kirándulásra.

📣 Fedezz fel egy egyedi, tiszta és színes univerzumot, ahol kortárs művészek alkotásai találtak otthonra❗

Ebben a kifinomult környezetben, amely az utazás szinonimája, értékelni fogod a 4 csillagos szálloda kényelmét és szolgáltatásait.

Mi jellemző erre a hotelre❓

Bár, könyvtár, társalgó, boltíves kőszobák, a Saint Germain des Prés pincék hangulata!

Elhelyezkedés

Könnyen megközelíthető, egy kőhajításnyira a metró- és RER-állomásoktól, buszvonalaktól, valamint a Saint-Michel és Saint-Germain sugárutaktól.  Itt megkapod a párizsi élet legjavát. A Latin negyed szívében, Párizs élénk 5. kerületében található a Select Hotel.  Notre Dame katedrális 900 méterre van. A szállodát körülvevő számos metrómegálló nagyon könnyen elérhetővé teszi Párizs nevezetességeit.  Saint Michel metróállomás és a Saint Michel szökőkút 600 méterre található, míg a Jardin du Luxembourg mindössze 3 perces sétára van.

 A klasszikus építészetet és a modern dizájnt ötvözve luxus szállást kínál nyugodt környezetben.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A boutique hotelek között jó választás, szép, nyugodt, csendes környezet, megfelelő eleganciával.
Felszereltség

A Select Hotel légkondicionált szobái WiFi-hozzáféréssel, saját fürdőszobával és műholdas csatornákkal ellátott síkképernyős TV-vel rendelkeznek. Néhány szoba a Place de la Sorbonne térre vagy a belső udvarra néz.

A vendégek a 18. századi boltozatos reggelizőteremben fogyaszthatják el reggelijüket, mielőtt üzleti útjukra vagy városnézésre indulnának.

Később délutáni teát süteményekkel vagy egy pihentető italt fogyaszthatnak a modern bárban. A vendégek előzetes kérésre gyorsított eljárással belépőjegyeket is vásárolhatnak a szálloda recepcióján olyan látnivalókhoz, mint az Eiffel-torony, a Versailles-i kastély és a Disneyland vidámpark.

Vitának helye nincs, a Louvre kihagyhatatlan, s ez a boutique hotel felhozatal nincs messze

Hôtel Saint-Marc
A hotel elhelyezkedése

Az Ile de France régióban, 600 méterre az Opéra Garnier épületétől. A Louvre Múzeum és a Tuileriák kertje egyaránt 1,1 km-re található a hotel épületétől. A legközelebbi repülőtér a 16 km-re lévő Orly repülőtér.

Felszereltség és szolgáltatások

A szálloda wellnessközponttal és törökfürdővel rendelkezik, a bárban pedig italok fogyaszthatók.

Minden szobája légkondicionált, és síkképernyős, műholdas TV-vel felszerelt, és előzetes foglalás esetén ingyenesen használható az úszómedence és a wellness részlegük. Néhány szobában ülősarok is található, ahol egy fárasztó nap után lazíthatsz. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. Kényelmed érdekében fürdőköpeny és papucs is biztosított. A Hôtel Saint-Marc egész területén ingyenes a wifi.

ℹ️ A szálloda kerékpár- és autókölcsönzést is kínál❗

Szobákról

A 20 m² alapterületű szobáktól az 56 m²-es kivitelezésig szinte minden választék megtalálható.

A Hôtel Saint-Marc 26 szobával rendelkezik, köztük egy lakosztállyal. Privát apartmanként tervezték ezeket, s olyan fényűzőek és kényelmesek, mint amilyen intimek és párizsiak.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Fedezd fel Párizs szívében a Hôtel Saint-Marc eleganciáját! A 36 Rue Saint-Marc,ourse, Párizs II. kerületében található butik hotel tökéletes kiindulópont a város felfedezéséhez. Élvezd a luxus szobák kényelmét és a modern dizájnt, miközben a történelmi környezet varázsát is magadba szívhatod. Foglalj most, és élvezd a wellness részleg ingyenes használatát, amely magában foglalja a medencét, a szaunát és a gőzfürdőt. A wellness szolgáltatások minden vendég számára elérhetők. Ne hagyd ki ezt a páratlan lehetőséget, hogy feltöltődj és megújulj a Hôtel Saint-Marc-ban!

Hat különböző dekorral készülnek, melyeket hat fő szín jellemez:

  • égszínkék,
  • benzinzöld,
  • rózsaszín,
  • bordóvörös,
  • mustársárga és
  • fenyőzöld,

Ezek a színek mindegyik szobának egyedi és határozottan esztétikus dimenziót adnak. Kiváló minőségű anyagok köré épülő, art deco stílusban, kortárs akcentussal, igazán koncentrált eleganciával rendelkeznek. Különösen a muránói kézművesek által elképzelt műalkotásokban és dekorációkban, valamint a bútorokon keresztül mutatkozik meg. A mély szőnyegek és a lágy fény, a lakkozott fadarabok és a tükrös és sárgaréz ajtók szerepet játszanak ebben a kortárs és vintage összjátékban.

👏 A tágas fürdőszobák növelik a kényelem és az elegancia érzését❗

La Maison Favart

A 📜 történelemmel átitatott híres FAVART házaspár, a párizsi Comic Opera alapítójának nevét viseli a hotel. Elmerülhetsz az ő világukba, elmerülve egy izgalmas, meglepő és egy 18. századi párizsi dekorációban;

✅ ebben a hotelben egy részletgazdag, mégis diszkrét színházi ékszerdobozt fedezhetsz fel Párizs szívében.

A hotel elhelyezkedése

5 perces sétára található az Opéra Garnier épületétől és a párizsi Grands Boulevards negyedtől. 3 perces sétára található a Richelieu-Drouot metróállomástól (M8,M9), amely közvetlen hozzáférést biztosít a Champs-Elysées-hez és az Eiffel-toronyhoz. A Place Vendôme mindössze 10 perces sétával elérhető.

Felszereltség és szolgáltatások

A szauna, a fitneszterem és a kis medence ingyenesen használható. A légkondicionált szobákban síkképernyős TV és ingyenes Wi-Fi áll rendelkezésre.

A 18. századi dekorációval rendelkező szobák Nespresso kávéfőzővel és MP3-lejátszóval rendelkeznek. A bárban tea és kávé is rendelkezésre áll. A szobákban elérhető minibár felár ellenében vehető igénybe!

A svédasztalos reggelit mindennap a La Maison Favart reggelizőtermében szolgálják fel. A szálloda 24 órás recepciót és ingyenes automata masszázsasztalt is kínál.

Szobákról

A La Maison Favart dekorációja az időn kívüli ízletes közjáték, nagyon személyes álmodozásokat inspirál. A szobák egyes tárgyainak megválasztásában, minden egyes részlet gondozásában, mintha egy kis kecses dallam szólalna meg.

Választási lehetőség akad a 15 m² helyiségektől kezdve egészen a 74 m² -es La Petite Maison -ig 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A La Maison Favart hotel Párizs szívében található, és nevét Charles-Simon Favart és felesége, Marie Justine Benoîte Duronceray színésznő után kapta. Charles-Simon Favart híres francia drámaíró és operett szerző volt, míg felesége tehetséges színésznő és táncosnő. A házaspár a 18. században élt, és jelentős szerepet játszottak a francia színházi életben. A hotel elegáns, történelmi hangulatot áraszt, miközben modern kényelmet kínál. A szobák ízlésesen berendezettek, és a vendégek számára wellness-részleg, szauna és medence is rendelkezésre áll. A La Maison Favart tökéletes választás azoknak, akik szeretnék felfedezni Párizs kulturális örökségét, miközben egy stílusos és kényelmes szálláshelyen pihennek. Foglalj most, és élvezd a párizsi eleganciát és történelmet egy helyen!

A 39 szoba és lakosztály mindegyikének megvan a maga különleges hatása, amelyet áthat a 18. századi stílus gyengéd gazdagsága. Némelyikük elcsendesedett budoárnak tűnik, egyes szobák a fenséges kilátás kiváltságával büszkélkednek, valamint a tetőtér varázsával, más helyiségek pedig a tiszta modernitás fűszerével. Ezek a szobák az értékes kényelemmel együtt a klasszikusok patináját és az időtlen párizsi stílust idézik.

Grands Boulevards Experimental
A hotel elhelyezkedése

Párizs központjában, az Opéra Garniertől és a Place de la République tértől 13 perces sétára található. A szálloda 20 perces sétára van a Louvre Múzeumtól.

A La Cigale koncertterem 16 perces sétaútra van. Az Orly repülőtér olyan 16 km-re található.

Szolgáltatások és felszereltség

Grands Boulevards Experimental saját étteremmel és bárral várja vendégeit❗

Légkondicionált szobái síkképernyős TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel és dimmer kapcsolóval rendelkeznek a környezeti világításhoz. A szobákban biokávéval ellátott kávéfőző, valamint rádió és telefon is található. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval, hajszárítóval és ingyenes piperecikkekkel.

A vendégek minden reggel svédasztalos reggelit fogyaszthatnak. A szálloda étterme különféle olasz ételeket és vegetáriánus ételeket kínál, a vendégek pedig a szálloda bárjában lazíthatnak.

A 24 órás recepció személyzete készséggel segít a vendégeknek bármilyen kérdésben.

Szobákról

13 m² -től 32 m²-ig lehet válogatni, utazási tervtől és igényektől függően. Hangulatos, nyugodt tetőtéri terasza is van, klassz 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Grands Boulevards Experimental Hotel Párizsban található, és az Experimental Group üzemelteti. A szálloda egy 18. századi épületben kapott helyet, belső tereit Dorothée Meilichzon tervezte. A hotel elegáns, történelmi elemeket ötvöz modern dizájnnal. A szállodában egy népszerű tetőtéri bár és egy francia-olasz étterem is található.

Hotel Louvre Montana
A hotel elhelyezkedése

A Hotel Louvre Montana Párizs 1. kerületében található, mindössze 5 perces sétára a híres Louvre múzeumtól és a Place Vendôme tértől. A Tuileriák kertje és a Place de La Concorde 2 perces sétára található.

Szolgáltatások

Minden szoba légkondicionált és hangszigetelt, nagy vagy 2 külön ággyal, ingyenes Wi-Fi -hozzáféréssel és nemzetközi csatornákkal ellátott LCD TV-vel rendelkezik. Néhány szoba erkéllyel rendelkezik, és a Tuileriák kertjére néz.

Minden reggel svédasztalos reggelit szolgálnak fel.

A nemdohányzó szálloda központi elhelyezkedése könnyű hozzáférést biztosít a tömegközlekedéshez. Mindazonáltal a város legtöbb híres helyszíne gyalogosan is elérhető, valamint számos tipikus párizsi bisztró, bár, kávézó, butik és üzlet is.

  • 24 órás recepció és portaszolgálat (több nyelven beszélő személyzet)
  • Csomagmegőrző a recepción
  • A hotel egész területe lifttel elérhető
  • Bár szolgáltatás: üdítők, alkoholos italok, harapnivalók
  • Kiságy és etetőszék kérésre elérhető
Milyenek a szobák❓

16 -től 26 -ig akad választék. Családias hangulatú igazi párizsi háznak tervezett boutique hotelek gyöngyszeme.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hotel Louvre Montana Párizs központjában található, közel a Louvre Múzeumhoz és a Tuileriák kertjéhez. Négycsillagos szálloda, elegáns szobákkal, ingyenes Wi-Fi-vel és 24 órás recepcióval. Ideális választás városnézéshez és üzleti utazásokhoz.

Ez a családias hangulatú épületkomplexum, 24 tágas szobát kínál nyugodt környezetben❗

A dekoráció a párizsi sikket tükrözi, úgy van itt, mint otthon, a Haussmann-lakásokra jellemző kifinomultság és elegancia hangulatában (kandalló, könyvtár, parketta, díszlécek…)

A létesítmények modernek, minőségiek és kényelmesek.

Hôtel Molière
A hotel elhelyezkedése

Kiváló központi helyen, Párizs szívében. A Szajna folyótól, a Place Vendôme-től, a Louvre-tól, a Jardin de Tuileries-tól és az Opera Garnier-től sétatávolságra található.

Ez a történelmi terület a kultúra és a szórakozás legjavát kínálja hagyományos építészeti stílussal és elegáns francia formális kertekkel, világhírű múzeumokkal, haute-couture- és ékszerüzletekkel, régiségkereskedőkkel és művészeti galériákkal.

A Hotel Moliere mindössze 100 méterre található a Pyramides metróállomástól (M4,M7), és 200 méterre a Palais Royal metróállomástól (M1), amely közvetlen hozzáférést biztosít a Champs-Elysées-hez és az Opéra Garnierhez. A Musée d’Orsay 10 perces sétával elérhető, a Szajna túloldalán. Parkolás a közelben felár ellenében lehetséges.

Szolgáltatások

A szálloda légkondicionált szobákat kínál elegáns párizsi dekorációval,

✅ valamint ingyenes hozzáférést biztosít a szaunához, a törökfürdőhöz és a fitneszteremhez❗

A Moliere reggelizőtermében mindennap svédasztalos reggelit szolgálnak fel. A szálloda lounge bárral, wellness-központtal, szobaszervizzel és 24 órás recepcióval is rendelkezik. A személyzet készséggel nyújt turisztikai információkat, és gondoskodik az étterem foglalásáról.

A szobákról

Akár a város felőli oldalon, a rue Molière vagy az udvar felőli oldalon, a 29 kényelmes és tágas szoba és lakosztály néha terasszal, néha üvegmennyezettel rendelkezik a csillagos éjszakákhoz. Természetes fényben fürdik, és modern dekorációjuk a Maison Pierre Frey által kiválasztott szövetek kifinomultságát ötvözi a nagy festészeti klasszikusok városi interpretációjával.

16 -től 47 -ig lehet válogatni a szobák és lakosztályok között 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

ℹ️ A Hotel Molière 29 szobája közül kettő mozgáskorlátozottakat is sok mindenben segít.

Fedezd fel a párizsi Hôtel Molière varázsát! A szálloda ingyenes szaunával, törökfürdővel és fitneszteremmel várja vendégeit, hogy a pihenés és feltöltődés garantált legyen. A szálloda elegáns, modern dizájnú szobái kényelmet és stílust kínálnak. A központi elhelyezkedésnek köszönhetően könnyedénérheti a Louvre Múzeumot, a Palais Royal-t és a híres Opéra Garnier-t. Élvezze a párizsi életérzést a Hôtel Molière-ben!

A Moliere Hotel minden szobája saját fürdőszobával, síkképernyős, műholdas TV-vel, minibárral és Wi-Fi hozzáféréssel rendelkezik. Tea- és kávéfőzési lehetőség biztosított, és néhány szoba az utcára vagy a belső virágos udvarra néz.

A Marais területének történelmi bebarangolásához és zsidóhagyományainak felfedezéséhez ezeket a boutique hoteleket javaslom

Hôtel de Joséphine BONAPARTE

A Joséphine Bonaparte Szálloda megnyitotta ezt a bájos rezidenciát, szalonjaival és 24 szobájával, minden leendő Párizsba látogató számára – egy éjszakára vagy hosszabb tartózkodásra, egy csésze teára, egy esti italra, vagy akár egy egész éjszakára koktélokkal és finom falatokkal.

Egy pompás udvar mögött rejtőzve, a szálloda az intim és elbűvölő menedék egy hosszú utazás, egy napos séta, vagy épp múzeumlátogatás után.

A hotel elhelyezkedése

A 17. századi kolostorban található szálloda Párizs történelmi Marais negyedének szívében helyezkedik el. A Hôtel de Joséphine BONAPARTE mindössze 80 méterre található a Saint-Paul metróállomástól (M1) és 5 perc sétára a híres Place des Vosges-tól. A Place de la Bastille mindössze7 perc sétaút.

Szolgáltatások és a szobák

Egyedileg berendezett szobákat kínál ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. A Hôtel de Joséphine BONAPARTE vendégszobái megőrizték az eredeti jellemzőket, mint például a látható fa gerendákat. Mindegyik szoba TV-vel, tea- és kávéfőzési lehetőséggel van felszerelve, néhányban pedig fürdőkád is található.

A vendégek a közös társalgóban svédasztalos reggelivel kezdhetik a napot. Felár ellenében a reggelit a szobában is elfogyaszthatják. Van egy pezsgőbár is, amely egész nap nyitva tart, és a vendégek a szálloda teraszán is pihenhetnek.

12 m²-től 37 m²-ig akadnak szobák. Utóbbi a legnagyobb kifejezetten családok részére optimális választás.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

A Hôtel de Joséphine BONAPARTE szobái elegánsak, történelmi stílusúak, modern kényelmi eszközökkel felszereltek. A szobák mérete változó, de általában 12-37 négyzetméter között mozognak. A közelben található turisztikai érdekességek közé tartozik a Bastille tér, a Marais negyed, a Place des Vosges és a Picasso Múzeum.

La Chambre du Marais
A hotel helyszíne

A párizsi Rue des Archives utcában található La Chambre du Marais ideális hely a történelmi Marais negyed felfedezéséhez. Csak néhány utcányira lesz a luxusüzletektől és művészeti galériáktól, valamint közel Párizs leghíresebb nevezetességeihez. A Marché Des Enfants Rouges például Párizs egyik igen régi piaca a közelben. Az elegáns Place des Vosges utcájában található La Chambre du Marais Párizs legdivatosabb részének szívében helyezkedik el.

A Notre Dame katedrális 1,4 km-re van a La Chambre du Marais-tól, míg az Opéra Bastille 1,5 km-re található. A legközelebbi repülőtér az Orly repülőtér, amely 15 km-re van a szállodától.

Szolgáltatások és felszereltség

A vendégek élvezhetik a helyszíni bárt. Az ingyenes, nagy sebességű vezeték nélküli internet az egész épületben elérhető.

Minden szoba légkondicionált ebben a szállodában, és síkképernyős, műholdas csatornákkal ellátott TV-vel rendelkezik. Néhány egységben ülősarok is található. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik. A kényelem érdekében fürdőköpeny, papucs és ingyenes piperecikkek állnak rendelkezésre. A szállodában 24 órás recepció működik.

A hotel stílusáról

A La Chambre Du Marais úgy lett kialakítva, hogy egy családi otthon melegségét és vendégszeretetét nyújtsa. Tizenkilenc, a Marais negyedben, a legnagyobb szobák közé tartozó szobát kínál.

📣 Minden szoba más színű, és a dekorátor kreativitásának eredménye, köszönhetően a részletekre és a hangulatra fordított különös figyelemének❗

14 m²-től a 35 m² területű szobákig van választék. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Ha Párizsban jársz, a La Chambre du Marais hotel a tökéletes választás! A szálloda a Marais negyed szívében található, közel a legjobb éttermekhez, kávézókhoz és látnivalókhoz. A szobák elegánsak és kényelmesek, ingyenes Wi-Fi-vel és reggelivel. A barátságos személyzet mindig készséggel segít, hogy a tartózkodásod felejthetetlen legyen. Foglalj most, és élvezd a párizsi életérzést!

Hôtel Jules & Jim
A hotel elhelyezkedése

Párizs központjában, a Marais negyed szívében található ez a modern hotel, amelyet két kövezett udvar vesz körül, és kilátást nyújt Párizs igen hangulatos háztetőire.

A szálloda a Place des Vosges és a Centre Georges Pompidou között található. 3 perces sétára van az Arts et Métiers metróállomástól (M3,M11), ahonnan közvetlenül elérhető a Pere Lachaise temető, az Opera és a Chatelet.

Szolgáltatások, szobák

A Hôtel Jules & Jim légkondicionált és hangszigetelt szobái ingyenes Wi-Fi-vel, iPod állomással, síkképernyős TV-vel és saját fürdőszobával rendelkeznek.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

 

Az Hôtel Jules & Jim egy, dizájnos szálloda a Marais negyedben. Különlegessége a stílusos belső tér, a művészeti kiállítások és a hangulatos belső udvar. Hangulatos butikhotel.

A friss termékekből készült kontinentális és svédasztalos reggelit mindennap az elegáns étkezőben szolgálják fel. A vendégek elfogyaszthatnak egy bort vagy házi koktélokat a szálloda bárjában esetleg a teraszon és az udvaron, ahol egy hangulatos szabadtéri kandalló is található.

Hotel Dupond-Smith
A hotel elhelyezkedése

A Hôtel Dupond-Smith Párizs központjában, a Marais negyedben található. a Louvre Múzeum pedig 15 percre van. A Notre Dame-székesegyház 10 perces sétára, a Pompidou Központ pedig 2 percre van a szálláshelytől. A Charles de Gaulle repülőtér 25 km-re található a szállodától. Az Orly repülőtér egy kicsit közelebb van, de a különbség nem jelentős.

A Hôtel Dupond-Smith több mint 120 magánkúria közelében található, amelyek a 16. és 17. századból származnak.

A városnézés valóban nagyszerű a környéken

A ’80-as évek óta a Marais – a New York-i „falu” párizsi megfelelője – valóban esztétikai és művészi szellemet táplál. A környéket a legjobb gyalogosan meglátogatni, egyrészt a ritka kincsek kulturális örökségét, másrészt a korai alkalmazóknak szentelt avantgárd stílust megismerni. A marais-i életművészet részét képezi, ha egy-két (vagy három) kortárs művészeti galériába beugorva, vagy a Vadászmúzeumból a Fényképmúzeumba tévedve elkalandozunk.

Igazán inspiráló életforma, vasárnapi kirándulásokhoz is. 😊

Szolgáltatások, szobák

A szálloda egyedileg berendezett szobákat kínál design elemekkel. Ingyenes Wi-Fi hozzáférés áll rendelkezésre az egész épületben. A szobák síkképernyős TV-vel, légkondicionálóval, minibárral és iPod-dokkolóval felszereltek. Minden szobához saját fürdőszoba tartozik káddal vagy zuhanyzóval és hajszárítóval.

Hangulatos bárban relaxálhatsz egy ital mellett, és készíthetsz meleg italokat a szobában a mellékelt elektromos vízforralóval és kávéfőzővel.

A Hôtel Dupond-Smithben 24 órás recepció működik. A további szolgáltatások közé tartozik a közös társalgó, a jegyiroda és az utazásszervezői pult.

ℹ️ Házikedvencek, pl. 🐶 kutyusok engedélyezettek a hotelben, de előtte azért illik egyeztetni!

18 m²-es szobáktól a 39 m²-ig akad választék bőven, nézd meg a foglalási linken keresztül a fotógaranciákat! 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hotel Dupond-Smith Párizs Marais negyedében található, közel a Pompidou Központhoz és a Notre-Dame katedrálishoz. A szálloda 8 egyedi szobával rendelkezik, mindegyik modern berendezéssel és ingyenes Wi-Fi-vel. A reggeli a szobában is kérhető. A szálloda 24 órás recepcióval, concierge szolgáltatással és reptéri transzferrel áll rendelkezésre. A legközelebbi metróállomás a Hôtel de Ville, ami pár perces sétára van.

A szolgáltatások vonatkozásában megjegyezném, bár az extra kategóriába tartozik, de igen jól értenek a spa kultúrához.

Le Pavillon de la Reine & Spa
Hol található ez a hangulatos kis ajánlóm❓

A szálloda történelme a 17. századra nyúlik vissza. Zöldövezetben, és a varázslatos Place des Vosges galériáitól és kávézóitól kicsit távolabb, egy nyugodt privát udvari kertben lelhető fel. A Marais szigetén, a híres Place des Vosges téren található ez a fényűző szálloda. A Louvre Múzeum tömegközlekedéssel 15 perc alatt elérhető innen.

A Le Pavillon de la Reine & Spa mindössze néhány méterre található Victor Hugo házától, a Place de la Bastille pedig 5 perces sétával elérhető. A Chemin Vert metróállomás (M8) 450 méterre található a szállodától, ahonnan közvetlenül elérhető az Opéra Garnier.

Szolgáltatások és szobák

👏 Vendégei számára ingyenes hozzáférést biztosít a gyógyfürdőhöz és a fitneszközponthoz, ahol pezsgőfürdő és törökfürdő található❗

A szálláshely privát társalgóval és bárral, valamint concierge- és parkolóinas-szolgáltatással várja vendégeit. A vendégek igénybe vehetik az internet-hozzáféréssel ellátott üzleti központot, a recepció pedig a nap 24 órájában nyitva tart.

Egy kicsit a wellness&spa hangulatáról

A 250 m²-es gyógyfürdőben 2 kezelőszoba, fitneszterem és jakuzzi, valamint hammam található.
Természetes, modern és zen szellemben, ez a relaxációs tér teljes nyugalomban fogadja a látogatókat. Az áramló víz lágy morajlása, a kavicsok puhasága a padlón, a kerámiák esztétikája a falon és a fények játéka… Minden hozzájárul az érzékek megnyugtatásához. A wellness  részlet nyitva minden nap 721 óráig.

A Le Pavillon de la Reine & Spa ingyenes parkolási lehetőséget biztosít.

Szobák

Elegáns, légkondicionált szobákat kínál ingyenes Wi-Fi-hozzáféréssel. Mindegyik egyedileg berendezett, és síkképernyős kábel-TV-vel és minibárral felszerelt. Minden szoba megközelíthető lifttel.

21 m²-től egészen a 67 m² apartmanig szinte minden variációra van lehetőség. Kérlek alaposan tanulmányozd át a foglalási linket, valamint a kapcsolódó fotógaranciát. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Le Pavillon de la Reine & Spa luxusszálloda Párizsban, a Marais negyedben, a Place des Vosges közelében. A szálloda SPA részlege a Codage Paris termékeit használja, és magasan képzett szakemberekkel dolgozik. A közelben található látványosságok közé tartozik a Picasso Múzeum, a Carnavalet Múzeum és a Bastille Opera.

Reggeli, étkezés

A vendégek választhatnak a hallban felszolgált svédasztalos reggeli és a szobájukban felszolgált kontinentális reggeli között. A szobaszervíz harapnivalókat és italokat is kínál.

Ha szereted a hangulatos kávézókat, művészeti galériákat és butikokat, a Saint-Germain-des-Prés desztináció érdekes lehet Neked, s a közelben ezek a boutique hotelek, amelyeket mindenképpen ajánlok

Relais Christine

Ez az elragadó, ízlésesen fényűző boutique hotelek újabb alternatívája, megőrizte az egykori magánlakás intimitását.

A hotel elhelyezkedése

A Saint-Germain des Prés szívében, a Notre Dame-tól mindössze 700 méterre található szálloda szép kerttel és fitneszközponttal várja vendégeit. A Musée d’Orsay, a Luxembourg-kert és a Louvre Múzeum 10 perces sétára található.

Két perces túrára található számos hangulatos étterem, kávézó és bisztró, valamint a Boulevard Saint-Germain tekintélyes butikjai.

Szobák és szolgáltatások

A boutique hotel 48 pompásan egyedi szoba és lakosztály mindegyike határozottan elegáns és meghitt balparti hangulatot áraszt:

  • régiségek, hangulatos bársony, meleg famunkák és nemes anyagok, Toile de Jouy nyomat az egyik szobában, baldachinos ágyak a másikban, carrarai márvány fürdőszoba és még sok más. 19 m² -es helyektől egészen a Suite akár 4 ember kényelmes befogadására is alkalmas 64 m²-es megoldásáig szinte mindenre van verzió. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

 

A Relais Christine hotel előnyei közé tartozik a központi elhelyezkedés a Saint-Germain-des-Prés negyedben a luxus szállás, a történelmi épület és a csendes környezet. A közelben található a Notre-Dame katedrális, a Louvre múzeum, a Musée d'Orsay a Szajna partja.

A modern stílusú szobák Párizs bal partjára jellemző stílusban díszítettek. Minden szoba ingyenes Wi-Fi-vel, síkképernyős, műholdas TV-vel és légkondicionálóval rendelkezik. Néhány szoba közvetlen kertkapcsolattal és saját terasszal rendelkezik.

Étkezési lehetőség

Az egykori 13. századi apátságban található reggelizőteremben mindennap reggelit szolgálnak fel. A Relais Christine 24 órás szobaszervízt, valamint kandallóval ellátott lounge bárt is kínál.

Wellness

A vendégek ingyenesen használhatják a szálloda gyönyörű gyógyfürdőjét és fitneszközpontját, ahol pezsgőfürdő, finn szauna és kezelőrészleg található.

Kiváló concierge-szolgáltatás, valamint kerékpárok állnak rendelkezésre. Felár ellenében kabrió Smart Car is bérelhető.

Millésime Hôtel

A Saint-Germain-des-Prés negyed szívében, egy 17. századi épületben, a Louvre-tól mindössze 10 perces sétára található a szálloda. A Saint-Germain-des-Prés metróállomás (M4) 350 méterre található a szállodától, és közvetlen hozzáférést biztosít a Montmartre negyedhez. A Notre-Dame 15 perces sétával elérhető.

Szolgáltatások és szobák

Légkondicionált szobákkal és udvari kerttel várja vendégeit. A Millésime Hôtel szobáiban Pierre Frey ágynemű, valamint ingyenes Wi-Fi és TV áll rendelkezésre. Néhány szobából a Saint-Germain-des-Prés-templomra nyílik kilátás.

16 m² -től 35 m²-es megoldásig van szobakínálatuk. 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Millésime Hôtel a Saint-Germain-des-Prés negyedbenható, egy 17. századi épületben. Különlegessége a történelmi hangulat és a modern kényelem ötvözése. A szálloda közel van a Louvre-hoz és a Notre-Dame-hoz, így ideális helyszín a város felfedezéséhez. A szobák elegánsak és jól felszereltek, a személyzet pedig kiváló szolgáltatást nyújt. A hotel egyedi jellemzője a belső kert, amely nyugodt pihenést biztosít a város szívében.

Millésime Hôtel recepciója a nap 24 órájában nyitva tart, és concierge-szolgáltatás is rendelkezésre áll. A szálloda halljában ingyenes újságok és internet-hozzáféréssel ellátott számítógép várja a vendégeket. A recepción 4G okostelefon áll rendelkezésre, amely ingyenes hívásokat kínál Európába és Észak-Amerikába.

Reggeli, étkezés

A reggelit minden reggel a szálloda boltíves mennyezetű reggelizőtermében, vagy kérésre a szobákban szolgálják fel. Szép időben a reggelit az udvaron is elfogyaszthatják a vendégek.

Hôtel D’Aubusson

Párizs szívében, kivételes helyen található ez az elegáns, 17. századi városi ház, amely tökéletes helyszínt biztosít egy egyedülálló városi nyaraláshoz.

Szép tölgyfa gerendáival és impozáns kandallójával a Grand Salon a párizsi báj és kifinomultság megtestesítője.

A boutique hotel elhelyezkedéséről

Központi elhelyezkedésének köszönhetően Saint-Germain-des-Prés-ben, Párizs bal partján található irodalmi negyedben, a vendégek könnyedén elérhetik a Louvre és az Orsay múzeumokat, vagy a Szajna hangulatos partját. A környéken a Notre-Dame katedrális és Párizs legstílusosabb üzletei mellett.

Szobákról

A szálloda 49 szobáját és junior lakosztályait teljesen felújították, hogy mindegyik saját stílusát adja. Meghitt, kifinomult környezetet kínálnak, ötvözve a kényelmet a legújabb technológiával.

A Hôtel d’Aubusson Saint-Germain-des-Prés különleges hangulatát tükrözi. A környék nemzetközi hírnévnek örvend autentikus és meghitt jellegének köszönhetően.

A Hôtel d’Aubusson, amely eredetileg a 17. századi városi ház volt, megőrizte egykori varázsát: Versailles-i parketta, látható gerendák, monumentális burgundi kőből készült kandalló, Aubusson kárpit.

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Az Hôtel D'Aubusson előnyei közé tartozik a központi elhelyezkedés a Saint-Germain-des-Prés negyed, a történelmi épület varázsa, valamint a luxus és a kényelem kombinációja. A szálloda elegáns szobákat kínál, beleértve a klasszikus szobákat, deluxe szobákat, junior lakosztályokat és lakosztályokat, mindegyik stílusosan berendezett és modern felszereltséggel ellátott.

A fényűző szálloda jazz bárral és egy szökőkúttal ellátott belső udvarral várja vendégeit.

A szobákban eredeti gerendák, antik bútorok és egy hatalmas, burgundi kőből készült kandalló található. Néhány lakosztály baldachinos ággyal és a márványszobrokkal díszített udvarra nyújt kilátást. A Hotel D’Aubusson minden szobája márvány fürdőszobával, Nespresso kávéfőzővel és ingyenes, nagy sebességű Wi-Fi-vel rendelkezik.

A Wellness arculatról pár szó

A Hôtel d’Aubusson Paris gyógyfürdője 400 nm-es területet kínál a jólétnek, és kizárólag a házon belüli vendégek számára van fenntartva.

Párizs egyik legnagyobb szállodai úszómedencéjével (20 méter hosszú) a Hôtel d’Aubusson Spa ideális környezet a sport és a pihenés szerelmeseinek.

A Hôtel D'Aubusson wellness részlege tartalmaz egy fűtött medencét, szaunát, gőzfürdőt és egy teljesen felszerelt fitnesztermet. Emellett különféle masszázs- és szépségkezelések is elérhetők, hogy a vendégek teljesen ellazulhassanak.

  • Gőzfürdő,
  • szauna,
  • skandináv zuhanyzó,
  • jégkút és balneoterápiás pad teszi teljessé a vizes részt.
  • Egy fitneszterem zárja a létesítményeket, a kezelőszoba pedig masszázsokat és arckezeléseket kínál.
Étkezési lehetőségek

A teljes angol reggelit minden reggel az elegáns reggelizőteremben szolgálják fel. A Café Laurent jazz bár ugyanabban az épületben található, mint a Hotel D’Aubusson.

Egyéb szolgáltatások

A 24 órás portaszolgálat további szolgáltatásai közé tartozik a reptéri transzfer és a jegyiroda. Masszázs kérésre elérhető.

A helyszínen mélygarázs áll rendelkezésre.

Hôtel Recamier

A Place Saint Sulpice téren található Hôtel Recamier egy egykori polgári családi ház. Elegáns előcsarnokot kínál boltívekkel és magas mennyezettel.

A stílus, a környezet körülbelül az alábbiaknak megfelelő

A Hôtel Recamier szobái luxus szövetekkel és nagy baldachinos ágyakkal rendelkeznek. Mindegyikben iPod-dokkoló található, és néhány szobából a térre és a Saint Sulpice-ra nyílik a nagyon szép kilátás.

Hol található❓

A Jardin du Luxembourg 200 méterre, a Saint-Sulpice metróállomás (M4) pedig 4 percre található a szállodától.

Hogyan írnám körül a szobákat, hogy mit fogsz tapasztalni a szálláshelyen

Nincs két egyforma szoba❗ A Récamier mind a 24 szobája egy óda a kifinomultsághoz, melynek jellemzője az egyedi, felvilágosult, választékos hangulat. Konzolok nyers Tribal Art-stílusú felülettel, éjjeliszekrények, mint patinás modernista csodák, Art Deco grafikai szövetek etnikai jacquarddal, stílusos tükrök kincsesbányája, kontrasztos kortárs fotókkal.

Minden ajtó mögött egy pompás szentély rejlik, amelynek titka csak arra vár, hogy felfedezzék. 😊

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

A Hôtel Recamier szobái elegánsak és stílusos, mindegyik egyedi dekorációval rendelkezik. A szálloda a Saint-Sulpice téren található, Párizs 6. kerületében, és néhány szoba kilátást nyújt a térre.

Egy plüss privát tér, amelyben minden apró részlet hozzájárul a kifinomultság érzetéhez: a fotel puha kárpitozása, az orchidea időtlen csillogása, a lepedő finom simítása, a fürdőszoba tökéletesen kiegyensúlyozott világítása és a nagyvonalú baldachin.

A Récamier szobái az esztétikai érzékenységet tükrözik, meghívnak hát Téged, hogy tápláld inspirációid, és élvezd az autentikus párizsi nyaralást. 😉

A hotel szolgáltatása

A reggelit a pasztellszínű társalgóban vagy a szobák kényelmében szolgálják fel. Ha jó idő van a vendégek a teraszon étkezhetnek, vagy esténként a hangulatos lámpások alatt pihenhetnek. Ingyenes teát szolgálnak fel minden délután 16:00 és 18:00 óra között a társalgóban.

A Wi-Fi az egész épületben ingyenes, és a közelben parkolási lehetőség is biztosított.

Relais Hôtel du Vieux Paris

A Relais-Hôtel du Vieux Paris érdekfeszítő történelemi rendelkezik!

1480-ban épült, a Duc de Luynes és a Duc d’O tulajdona volt, és egykor Pierre Seguier, az igazi Marquis d’O lakhelye volt. Az ‘50-es és ‘60-as években amerikai költők foglalták el a helyet, és ugyanebben a mozgalomi időszakban létrehozták a „Beat Generation”-t. Közöttük volt Burroughs, Kerouac, Ginsberg, Corso.

A hotel elhelyezkedése

Ez a butikhotel Párizs központjában található, a Szajna, a Place Saint-Michel és a Notre Dame-székesegyház közelében.

A Saint Michel metróállomás (M4) 50 méterre található a szállodától, ahonnan RER B-vel közvetlenül elérhető az Invalides, a Gare du Nord, a Gare de l’Est, az Orly és a Roissy repülőterek. Ez a boutique hotel 800 méterre található a Jardin du Luxembourgtól és a Louvre Múzeumtól.

Felszereltség, arculat

A szálloda egyedileg berendezett szobákat kínál fagerendákkal.

A Relais Hotel du Vieux Paris minden légkondicionált szobája ingyenes Wi-Fi-vel, TV-vel és saját fürdőszobával rendelkezik. Néhány szoba galériás, kilátással a párizsi hangulatos háztetőkre. Egy – két szobához pedig pezsgőfürdő is tartozik.

12 m² -től 25 m² nyilván akad majd szoba, amely elnyeri tetszésed. Nézd át a fotógaranciákat a foglalási linken keresztül 👇

✅ Szállásfoglaláshoz kérlek 🖱️ide kattints

💡Kriptovalutával szeretnél fizetni❓ Kérlek akkor ide kattints

Minden varázslat ott van, a sarkon túl. A Szajna partja, a Latin negyed, tipikus kávézói és éttermei, a virágpiac, a Notre-Dame, a Louvre. Az emlékek minden varázsa itt van, abban a szállodában, amely a Beat Generation kiindulópontja volt. A Relais-Hôtel du Vieux Paris szállodában mindent megtalálsz, közvetlenül az utcasarkon: a Szajna, a Place Saint-Michel, a Virágpiac, a Notre Dame, a Louvre és az Orsay Múzeum

Reggeli, étkezés

A klasszikus étkezőben mindennap kontinentális reggelit szolgálnak fel. A szoba kényelmében is elfogyasztható.

Egyéb szolgáltatások

Minden szoba megközelíthető lifttel.

24 órás recepció és a concierge szolgáltatás van, amely segít a vendégeknek múzeumi belépők, valamint repülőtéri/pályaudvar-transzfer megszervezésében.

🛏️ Amolyan búcsúként mai napra, ha valamelyik párizsi boutique hotel vonatkozásában szállásfoglalás szándékod lenne, mindig az alábbiakra figyelj 👇

📌 Elhelyezkedés, vendégértékelések, szolgáltatások, ár-érték arány, lemondási feltételek❗

✔️ A biztonságod érdekében szerintem azt is gondold át, hogy mi legyen a fizetési metodikád:

Hagyományos bankok esetében is már rendelkezésre állnak virtuális webkártyák,

de szerintem sokszor talán jobb is a disposal, magyar ajkúak körében csak 💳eldobható kártyáknak nevezett megoldás.

Jóllehet személy szerint én a legbiztonságosabb megoldásnak mindig a blokklánc technológia lehetőségeit kiaknázó okosszerződések megoldását tekintem. Pontosan ezért az ajánlataim között szereplő párizsi boutique hotelek online foglalásához hozzáférést adok a hagyományos fizetési lehetőségeken túlmenően a kriptovalutával történő közvetlen fizetési opciókhoz is, ahol lehetséges.

👋 Ügye hamarosan találkozunk egy újabb posztban is❓ Jó oké, tudom a produktivitás részről én kellek, de Neked is van feladatod, mert Te meg az olvasó vagy 😉

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük