✍️Írásom elolvasása kb. ennyi időd veszi igénybe: 6 perc

CitySIM kártya — utazó SIM kártya

CitySIM a nemzetközi, országodtól független SIM kártya❗

Még régebben, valamikor a 2017. esztendő környékén publikáltam egy érdekes cikket, nemzetközi sim kártya lehetőségeinek vonatkozásában,

most pedig a CitySIM féle opciót prezentálom, a szabad információáramlás függetlensége érdekben 🙂

✔️Jobb megoldás hát a CitySIM🙏🏻

Mire is jó ez?!

CitySIM kártya utazóknak!

A CitySIM kártya tulajdonképpen egy globális elven működő speciális SIM kártya. Ezt direkt azoknak találták ki, akik a világ különböző pontjaira nagyon sokat utaznak. S ha mindezt a saját hazájukban levő mobil előfizetésük terhére kellene megtenniük, akkor az hihetetlen mértékű költséget jelentene nekik. Természetesen nemcsak a telefonálásban a lényeg, hanem a szolgáltatás adat roaming részében is, hiszen a legkényelmesebb ha az Internet az utazásunk során is rendelkezésünkre áll, s nem kell fukarkodnunk a használatával.

CitySIM kártya világutazóknak!

Évente elég egyszer feltölteni!

Ezt a SIM kártyát évente csak egyszer kell feltölteni! S ha abból indulunk ki, hogy minden évben legalább egyszer elmegyünk valahova külföldre nyaralni, s mindeközben nem ártana ha felhőtlen, nagyon kedvezményes Internet csatlakozásunk is lenne, esetleg külföldön élő barátaink, rokonaink vannak, hát akár itthonról velük is szinte fillérekért fogunk tudni kapcsolatot tartani.

Mennyiért lehet hozzájutni egy ilyen kreatív SIM kártyához?!

Amint látható egy egyszeri beruházási díjtétele van, ami 50 euró. Ez körülbelül olyan 16 ezer forint költséget jelent. Ha egy ilyen SIM kártyát megvásárolsz akkor kapsz hozzá hozzávetőlegesen 10 EUR összeg erejéig egyenleget és a SIM kártyád száma egy + 372 -vel kezdődő szám lesz, azaz egy estoniai mobil szám tulajdonosává válsz! Értelemszerűen nem hívások fogadására érdemes használnod, hanem inkább a külföldön levő kimenőhívásaid, illetve Internet felhasználásod jelentős költségoptimalizálására, vagy itthonról külföldi szám hívására!

Hogy működik ez a gyakorlatban, technikailag?

Mindenféleképpen egy hálózatfüggetlen, vagy hálózat függetlenített mobiltelefonra lesz szükséged. Álláspontom szerint, bármelyik okostelefon megfelel erre a célra.

Berakod a SIM kártyát a telefonba, felhívsz valamilyen külföldi számot, úgy ahogyan bármikor tennéd. A CitySIM rendszere fogja felvenni a hívásod, és ráfogja csatlakoztatni saját magát, arra a számra amit tárcsáztál, majd a CitySIM rendszere hívja vissza a Te telefonod. Tehát a CitySIM rendszere biztosítja a kommunikációs csatornát a két telefonszám között. Ez az amiért 85% megtakarítást is lehet spórolni a külföldi telefonszámok hívásakor. A Föld legalább 190 országában tudod a CitySIM telefonodat kedvezményes hívásokra használni, s legalább 80 országban sikerrel fogsz tudni ultra kedvezményes Internet barangolásokat végezni.

Árak a CitySIM Classic esetén, a különböző szituációk jegyében!

Egyesült Államokból hívod Magyarországot € 0.39 / perc Ez így 123 ft / perc. Szerintem nagyon baráti.

Mennyit fizetnénk a fenti szituációban 1 percért ha mondjuk valamelyik hazai SIM kártyáról kezdeményeznénk a hívást?

UPC a régi időből, de a szituáció Vodafone vagy bármelyik más magyar előfizetés esetén is megállja a helyét a jelenben is

Nos ez előfizetői csomagtól is függ, de szinte bármelyiket nézzük, ennél jóval többet fizetnénk! Tegyük fel, a UPC cégnél van az a bizonyos SIM kártyánk amihez alapjáraton a 0631-et rendelik. Tételezzük fel, hogy a UPC mobil super hang szolgáltatását élvezzük. Akkor a fenti 1 perc USA Magyarország hívásért a csomagjuk Roaming 4. zónájához tartozó 699 forintot fizetnénk percenként, illetve a hívásfogadásért is legalább 249 forintot perkálnánk, ami a CitySIM esetén a fenti viszonylatban teljesen ingyenes.

Az alábbiakban már csak egyéb szituációkat írok ki, a fenti részletezés elég jól bebizonyíthatta a költségek redukálását;

Angliából hívod Magyarországot € 0.15 / perc

Magyarországról hívod Angliát € 0.15 / perc

Görögországból hívod Angliát € 0.29 / perc

CitySIM kártya aktiválása

Hogy pontosan ennek mi a menete, az természetesen megtalálható a plasztikhoz mellékelt leírásban. A fenti árak nyilván változhatnak, de https://citysim.net/index.php?page=rates oldalon lehet ellenőrizni az aktuális díjakat.

Magyar kereskedőkön keresztül történő beszerzési lehetőség sem utolsó szempont!

A magyar ember ugyanis azt veszi meg, amit lát 😉

 

CitySIM kártyákhoz vásárlási lehetősége Magyarországon!
Remélem maximálisan objektív mércével is kreatív ötletet adtam, ugyanis úgy vettem észre,

hogy erre a témára kivan éhezve az internetezők közössége.

Úgy tűnik az embereket érdekli egy nemzetközi SIM kártya lehetősége!

Olyan kifejezéseket láttam, hogy citysim kártya vélemények után ácsingóznak, de volt olyan is, akit a citysim aktiválás érdekelt, s akadtak jó páran akik amerikai SIM kártyát szerettek volna, s megannyi kutakodás. Hát szerintem ez a legpraktikusabb ötlet most, és pont 😉

💡Csakúgy mellékesen egy TIPP, hogy az adatforgalom mellett, a devizaváltáson is spórolj, ha már külföld bugyraiban vándorolsz 😀

Szinte biztos vagyok benne, ha a telefonhívásaidon szeretsz spórolni, miközben külföldön vagy, akkor az alábbi lehetőségeket sem fogod megvetni.

A két fintech óriás segítségével bizony a pénzügyeidet varázsolhatod sokkal rentábilisabbá!

  • Például ATM készpénzfelvételi költségekkel sem kell számolnod,
  • Vásárlásaidnál a HUF, valamint egyéb devizanem konverziók, garantáltan bankközi árfolyamon mennek végbe, jobb hát mint egy utcai váltó, majd meglátod.
ℹ️ Tudj meg többet az ajánlatról az alábbi kártyák valamelyikére kattintással:

revolut-kari

transferwise-kari

Szólj hozzá!