Tengerparti szállodák Európában

Kellemes tengerparti szállodák Európában

Ha hangulatos tengerparti szállodák ajánlataival kényeztetnéd magad, s utazásod célja Európa, szeretnélek inspirálni. Tarts velem 😊

A francia Riviéra elegáns városai, mint Nizza és Cannes, lenyűgöző strandokkal és pezsgő éjszakai élettel várják a látatókat. Görögországban Santorini fehérre meszelt házai és kék kupolái a kristálytiszta Égei-tengerrel varázsolnak el. Cipruson a Nissi Beach finom homokja és türkizkék vize tökéletes a pihenésre. Spanyolországban a Costa Brava sziklás partjai és rejtett öblei kínálnak felfedezésre váró csodákat. Mallorca szigete pedig változatos tájaival, festői falvaival és gyönyörű strandjaival nyújt felejthetetlen élményeket.

🌞 Nyáron nehéz ellenállni Európa legjobb strandjainak, azok napfényes csábításának. Még vonzóbb ilyen gondolatok közepette egy olyan szálláshely, amely könnyed mezítlábas sétára van ezektől a kedvelt tengerpartoktól.  A kikötő titkos rejtekhelyeitől, a vízparttól csak néhány lépésre lévő hatalmas üdülőhelyekig, itt, különösebb sorrend nélkül, összegyűjtöttem Európa igazán kellemes tengerparti szállodáit.

ℹ️ Hogy segítsem kalandozásod a csodálatos európai tengerparti szállodák kínálatában, desztinációk szerint fogok rendezni! Szinte az össze hotel felhozatal esetén meg tudom adni számodra a kriptovalutával történő fizetés lehetőségének opcióját is.

Tengerparti szállodák Európa szerte

🧭 Desztinációk, ami alapján a kedvednek megfelelő helyre navigálhatsz :

Franciaország

Görögország

Cyprus

Olaszország

Portugália

Spanyolország

Görögország

Fedezd fel Görögország varázslatos világát! Élvezd a kristálytiszta tengerpartokat, a történelmi emlékeket és a mesés gasztronómiát.

OKU Kos

A teljes kikapcsolódásra alkalmas hey nehezen található meg. Itt viszont szinte lehetetlen nem átadni magad a nyugodt hangulatnak, amit azonnal érzel, amint belépsz OKU nyitott recepcióján. A görög életmód lazasága által inspirált OKU célja a helyi kultúra és a pihenés ötvözése, és ezt könnyedén el is éri.

🧭 Az OKU Kos hotel pontos címe : SIKAMINI STR, Marmari, 85300, Görögország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

👏 Olyan 100 szoba van a szállodában, de mégis 20-nak tűnik; az ingatlan csodálatosan privát, és a görög stílusú, fehérre meszelt épületek zökkenőmentesen illeszkednek a nyitott tájba.

Görögországban is sok szép tengerparti szállodák várnak Rád. OKU Kos pont ilyen!
💡Az OKU Kos közvetlen tengerparti hotel közelében lévő látnivalók, amiket javaslok: Marmari Beach, Tigaki Beach, Alikes Salt Lake, Asklepion, Kos város központja és kikötője, Zia falu, Paleo Pili romjai

 

A vendégek választhatnak privát vagy félig privát medencés szobák közül (két másik szoba osztozik , egy meglepően személyes hangulatú medencén). Ha szeretnél szállást foglalni, dönthetsz akár egy nagyobb villa mellett tetőterasszal és tengerre néző kilátással is. Külön említést érdemelnek a zuhanyzók, amelyek a legerősebb vízesésszerű áramlásnak és a minimalista esztétikát tükröző, hangulatos kőfalaknak köszönhetően a legjobbak közé tartoznak.

😋 Az Oku ételét, amelyet Mark Vaessen executive séf felügyel, kifogástalan és határozottan görög. 😉

A salátákat morzsolt fetával és szájban robbanó paradicsomokkal tálalják, míg a tzatziki annyira finom, hogy lehetetlen nem rendelni belőle minden étkezésnél. Vacsorázz a szabadban, ahol megcsodálhatod a naplementét – amely a közeli Kalimnos felett nyugszik le, és garantáltan az egyik leglenyűgözőbb, amit valaha láttál.

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!
Utazási idő: 14 perces autóút a Kos Nemzetközi Repülőtértől.

Santa Marina, A Luxury Collection Resort, Mykonos

Volt egy időszakom amikor segítettem nászútra szállodákat válogatni Dél-Görögországban, ahonnan az egyik nagyon kedves ismerősöm származik.

Fontos volt számomra, hogy a járvány után görög tulajdonú szállodákat támogassak. Tetszik vagy sem, de akkor is és most is a Koronavírus megtervezett állapotáról pontosan ugyanúgy vélekedek. Érdekes módon ezért a meggyőződésemért az utóbbi időben nem kritikát kapok, hanem társadalmi elismerést.

🧭 Santa Marina pontos címe : Main Street, Ornos, 84600, Görögország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

No, de folytatom a mesém ami turisztikai szempontból inkább leköt Téged. 👇

Elragadtatottan fedeztem fel, hogy a Santa Marina, a kedvelt ötcsillagos üdülőhely Mykonoson, továbbra is ugyanannak a helyi családnak a tulajdonában van, amelyik négy évtizeddel ezelőtt elkezdte azt menedzselni.

Santa Marina egy nagyszerű ötcsillagos üdülőhely. A görög tengerparti szállodák gyöngyszemei közé tartozik.
💡Látnivalók a Santa Marina ötcsillagos üdülőhely közelében, amelyekkel feldobhatod a napod: Mykonos város (Chora), Kis Velence, Szélmalmok, Delos szigete, Paraga Beach, Psarou Beach
A tökéletes relaxáció receptje

Az egyetlen üdülőhely a szigeten, amely saját homokos partszakasszal rendelkezik – ráadásul a nyugodt és keresett Ornos-öbölben – a Santa Marina 101 tengerre néző szobát és lakosztályt kínál saját merülőmedencékkel. Valamint 13 tágas villát, egy öbölben megbúvó strandklubot, amely védett a hatalmas cikladi szelek elől, és két végtelenített medencét a pihenés változatossá tételéhez.

Gasztronómia sem utolsó

Két étterem, köztük a Buddha-Bar Beach Mykonos sushi hely és a Mykonos Social by Jason Atherton, kreatív ételeket kínál, amelyek az ázsiai ihletésű poke-tól és ceviche-től a mediterrán halakig terjednek, valamint taverna-stílusú ételeket: lassan főtt bárány, napon szárított grillezett polip, klasszikus horiatiki és kenyérkosarak hagyományos mártogatósokkal, mint a taramosalata (ikrapüré) és a htipiti (fűszeres felvert feta).

Kiemelném még a SPA varázslatos világát

A helyszíni fürdőben hagyományos hammam, aromaterápiás masszázsok, orvosi minőségű arckezelések és szauna található, amelyek miatt érdemes egy délutánra megszakítani a napozást.

❤️ De Santa Marina igazi varázsa a legendás helyszín egyszerű örömeiben rejlik – miközben egy árnyékos kabinban assyrtikót kortyolgatsz és bámulod, ahogy a  mega jachtok elhaladnak.

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!

Utazási idő: 12 perces autóút a Mykonos repülőtértől.

Cosme Hotel Paros

Ez a szálloda – a Marriott Bonvoy Luxury Collection Hotels and Resorts portfóliójának része – inkább egy történetnek, egy lélegző lénynek tűnik.

Az ingatlan beszívja az Égei-tengerről érkező friss, sós levegőt, és hagyja, hogy az megtöltse fehérre meszelt „tüdejét”, hogy felemelje a vendégszobákat összekötő, átgondolt tereket és étkezőhelyeket, valamint a szabadtéri élettereket, amelyeket Paros fényes halászfalvai ihlettek.

🧭 Cosme Hotel Paros pontos címe : Agioi Anargyroi Naoussa Paros, Naousa, 84400, Görögország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A Cosme Hotel Paros igen hangulatos a maga holdalakú szinte végtelenbe szökő tengerrel szemközti medencéjével. Kellemes tengerparti szállodák egyike Görögországban.
💡Látványosságok, érdekességek a Cosme Hotel Paros közelében: Naoussa városa, Kolymbithres strand, Parikia városa és a Paros Park

 

A szívfájdítóan menő bejárattól, amely a privát strandot keretezi, a félhold alakú végtelennek ható medencéig, amely tökéletesen érinti a tengerpartot, a sziget élete ennél nem is lehetne jobb vagy szabadabb.

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!

Utazási idő: 17 perces autóút a kompkikötőtől.

Elix, Mar-Bella Collection

Az útvonaladtól függően az Elix, a Mar-Bella Collection része, felejthetetlen élmény lesz!

Ha teheted, érkezz Korfu szigetére, ahol a hotel hajójával barlangok és titkos strandok mellett elhaladva érheted el az üdülőhely tengerparti öblét. Innen egy gyerekek által kedvelt siklóval juthatsz fel a tetejére, ahol egy nyugtató, amolyan spa-szerű recepción fogadnak.

Az Elix a Marbella Collection része. Lélegzetelállítóan szép a görög tengerparti hotelek között. Ugyan nem közvetlenül a tenger mellett van, de a sikló nagyon kényelmes, a gyerekek pedig élvezik.
💡A hotel közelében lévő látnivalók, ha a mesés tengerpart már nem lenne elég: Syvota-szigetek, a Parga város, valamint a Necromanteion of Acheron.

 

Az utazás a hegytetőre hidd el megéri, mivel idilli kilátás nyílik Paxosra, Antipaxosra és Korfura.

Ezeket a kilátásokat az átlátszó erkélyek teszik a szobák központi elemévé. A legtöbb tevékenység itt a tengerparti napozóágyaknál zajlik; egy dedikált bár csapat szolgálja ki koktélokkal és könnyű falatokkal.

🧭 Elix pontos címe : Karavostasi Beach, Perdika, 46100, Görögország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Aktivitási tippem, különösen 🚸 gyerekekkel

Rengeteg lehetőség van a medencén kívül is, különösen a gyerekes családok számára, beleértve a kincskeresést, sportbajnokságokat és színházi előadásokat.

⭐ Egy londoni kreatív rendezvényszervező cég még csillagvizsgálást és görög mitológiai játékokat is szokott szervezni nyáron❗

Felfedezni valók

Ha kedved van felfedezni, ne hagyd ki a közeli Monolithi Preveza strandot, amely Európa egyik leghosszabb homokos partja.

Távolság a víztől: Egy siklóútra van a tengerparttól!

Utazási idő: 1 óra 13 perces autóút a Preveza repülőtértől.

Ekies All Senses Resort

A hangsúly az Ekies-ben nagyon is a vízszintes pihenésen van. Igaz, Görögországban ez hol nincs így? 😂

A görög tengerparti szállodák között az Ekies nagyon a vízszintes programokra fókuszál, azaz 100% relax!
💡Hogy milyen látnivalókat javaslok az Ekies közelében? Vvourou Beach, Diapor-sziget,Karidi Beach, Ormos Panagias kikötő, Mount Itamos túraútvonalak
No, de akkor a relaxáció részleteiről

A hallban található túlméretezett, indiai stílusú heverővel, a hálószobákban lévő Coco-Mat matracokkal, a kis strandon lévő vastag párnázott napozóágyakkal és a tengerben kifeszített függőággyal a szundikálást – a hullámok és a kabócák altató hangjai kíséretében – teljes mértékben támogatják.

🧭 Ekies pontos címe : Vourvourou, Vourvourou, 63078, Görögország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A tulajdonos nem hagyta enyészetté a helyet

Tulajdonos Alexandra Efstathiadou megújította a helyet, és megbízott négy tervezőt a díjnyertes görög Beetroot ügynökségtől, hogy egyedi megjelenést alakítsanak ki a 76 szoba és a közös lakóterek számára.

👏 Az eredmények lehettek volna kaotikusak, de Alexandra stílusérzéke miatt inkább szórakoztatóak és különlegesek.

  • Vannak grafikus elemek, mint például a falakra festett stilizált lények (méhek, mókusok és medúzák), amelyek a környező Sithonia-félsziget faunáját ábrázolják,
  • valamint nyilvánvalóbb kiegészítések, mint a Panton S székek, a csiszolt betonpadló és a Tom Dixon világítás.

De minden dizájnrészlet ellenére az Ekies lényegében egy mezítlábas menedék, ahol a dresszkódban a szarongok előnyt élveznek a cipőkkel szemben. Mielőtt úgy gondolnád elment az eszem ki eme véleményezést olvasod, elismerem magyar szóhasználatban nem gyakori a szarong. De ez egy hagyományos ázsiai ruhadarab, amely hosszú, téglalap alakú textil, amit a derék köré tekernek. Majd megismered 😉

Távolság a víztől: a hotelnek saját, háborítatlan partszakasza van!

Utazási idő: 75 perces autóút a thesszaloniki repülőtértől.

Cyprus tengerparti szállodák kínálata

Cyprus kínálatában fellelhető tengerparti szállodák tökéletes választás lehetnek egy felejthetetlen 🌞nyaraláshoz❗ Most szeretnék Neked, egy gyöngyszemet mutatni. 👇

Amara Hotel

Mi más is lenne mint egy tengerparti szálloda jelen ajánlóim között. Ez a kitűnő hotel októberig élvezi a csodás napokat. Az Amara új szintre emeli a szállodai élményt itt Limassolban.

🧭 Amara Hotel pontos címe :

95 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Agios Tychonas, 4533 Limassol, Cyprus

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Miután egy mosolygós, sötét öltönyös portás kinyitja az autó ajtaját amin érkezel, tájékoztatnak a japán-perui étterem, a Matsuhisa Limassol külön bejáratáról is. Nobu Matsuhisa, a világhírű japán séf isteni fincsi ételeket készít. A lenyűgöző étterem kiemelkedő hellyé teszi Amarát a szigeten, friss sushit kínálva.

Ha gasztronómia mániás vagy és az étel miatt jössz, hidd el maradni akarsz majd a helyszín miatt❗

Elsőrangú tengerparti terület, ahol csak pálmafák és strandernyők akadályozzák a kilátást.

Milyenek a szobák?

Hűvös, szellős, visszafogott szobák, amelyek a tengerre néző kilátás koncepciója köré épültek:

Fedezd fel a luxust a Cyprus tengerparti szállodák gyöngyszemében, az Amara Hotelben! Élvezd a lenyűgöző tengerre néző kilátást, a kifinomult szolgáltatásokat és a felejthetetlen élményeket. Foglalj most a 95 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol címen, és éld át a tökéletes nyaralást!
💡A hotel közelében: Amathus romjai, az ókori város maradványai, valamint a Limassoli tengerpart és a Limassoli kastély is érdekes látványosságok.

✅ nagy üvegajtók nyílnak egy üvegfalú erkélyre, amely tökéletesen szeleteli fel a tengeri látképet a hullámtörő előtti és utáni különböző színű vizek között❗

A redőnyöket is kinyithatod, hogy a mély fürdőkádból vagy a nagy esőzuhanyból is a horizontot élvezhesd. Kint az infinity medencék – az egyik gyerekbarát, a másik nem – nyújtják a tartózkodás csúcspontját.

Távolság a víztől: Rövid, kellemes séta a kerteken keresztül.

Utazási idő: 35 perces autóút a Larnaca Nemzetközi Repülőtértől.

Olaszország

Fedezd fel az olasz tengerparti szállodák varázsát! Kristálytiszta víz, homokos partok és luxus kényelem vár Rád. Foglalj szálláshelyet most, és élvezd ki az olasz tengerpart nyújtotta felejthetetlen élményeket!

La Peschiera

A vízparton elhelyezkedő La Peschiera a gondos helyreállítás tökéletes példája – egy ősi halászati ​​rezervátumból Puglia egyik legexkluzívabb, legkifinomultabb szállodájává vált. A Monopoli partvidékén található álomszerű tengerparti menedékhely egyszerű fehér és bézs színpalettát alkalmaz, amely tökéletesen kiemeli a mélykék tenger hipnotikus látványát.

Itt az Adriai-tengerben élsz és lélegzel, a hullámok lágy susogására ébredsz és alszol el, sőt, egy felfüggesztett teraszon étkezhetsz,

Fedezd fel az olasz tengerparti hotelek varázsát a La Peschiera-ban, Savelletri di Fasano szívében! Élvezd a luxus szállásokat, a kristálytiszta tengert és a lenyűgöző kilátást. Foglalj most, és éld át az igazi olasz vendégszeretetet!
💡Mit javaslok eme hotel relevanciájában? Zoosafari Fasanolandia, a San Domenico Golf Club, és a gyönyörű Savelletri tengerpart. Továbbá érdemes meglátogatni a közeli Alberobello híres trulli házait és a Polignano a Mare festői városát. Rendezvények közül a helyi halászati fesztiválok és borfesztiválok népszerűek.

 

ahol a felszolgált hal kétségtelenül Vincenzo Montanaro séf kóstoló menüinek főszereplője.

A másik oldalon egy kis, privát strand található, ahol a mediterrán élet nyugodt ritmusát élvezheted.

🧭 La Peschiera pontos címe : Contrada Losciale 63, 70043 Savelletri di Fasano, Olaszország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Távolság a víztől: A tengerparton van!

Utazási idő: 58 perces autóút a Karol Wojtyla Nemzetközi Repülőtértől.

Maison La Minervetta

Ezzel az őrülten zseniális, zsebméretű Amalfi-parti szállodával, amely egy sasfészekként kapaszkodik a sziklákhoz Sorrento közelében, Marco DeLuca hotel tulajdonos valami olyat hozott létre, ami sokkal több, mint egy egyszerű alvóhely.

A hatalmas, nyitott terű nappali merész piros, fehér és kék színvilága kicsit Ralph Lauren érzést kelthet, de Marco svédországi kuriózumokból, ikonokból és dizájn darabokból álló gyűjteményével párosítva frissnek és pezsgőnek hat.

Hogy írnám le az épületet?

A hálószobák egyszerűek, fehérre meszelt falakkal és minimális bútorzattal:

✅ a fő hangsúly a padlótól a mennyezetig érő ablakokon kívüli látványon van❗

Minden szoba más, de különösen szép a junior lakosztály, amely teakfa padlójával és csiszolt acél Tolomeo lámpáival olyan benyomást kelt, mintha egy hajón lennél.

Fedezd fel az olasz tengerparti hotelek varázsát a Maison La Minervetta szálláshelyen! Páratlan kilátás, mediterrán hangulat és luxus kényelem vár Rád Sorrento szívében. Foglalj most, és élvezd a felejthetetlen nyaralást!
💡Mit ajánlok a hotel közelében? Sorrento történelmi központját, a Marina Grande kikötőt, a Piazza Tasso teret, valamint a híres Amalfi-part és a Capri-sziget szerintem kihagyhatatlan!
Aktivitási tippek

Kelj fel korán reggelizni, és nézd meg a napfelkeltét a Vezúv felett, majd menj le a lépcsőn a Marina Grande halászkikötőbe, ahol a nápolyi mamák a vízben pletykálnak, miközben gyermekeik a sziklákról ugrálnak. Egyébként a déli népség nyugodt és ráérő temperamentuma nagyon imádnivaló.

🧭 Maison La Minervetta pontos címe : Via Capo, 25, 80067 Sorrento, Olaszország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Adj a gasztronómiára is

Vacsorára menj át a dombon Lo Scoglio-ba, amely Olaszország egyik legjobb étterme. Ha július közepén itt vagy, a citromfesztivál alkalmával zárd az estét bőséges limoncellóval.

Távolság a víztől: 200 lépés egy privát lépcsőn keresztül.

Utazási idő: Egyórás autóút Nápolyból.

Hotel Don Ferrante

Ha szeretnéd megtapasztalni, milyen volt Capri és St Tropez az 📜 ‘50-es években, de töredék áron, Monopoli a jó hely.

A halászok még mindig javítják hálóikat és vödrökből árulják a szardíniát a kikötőben, miközben műanyag székeken ülő, ráncos öregasszonyok hüvelykujjukkal formázzák az orecchiettét.

🧭 Hotel Don Ferrante pontos címe : Via San Vito 27, 70043 Monopoli, Olaszország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A Hotel Don Ferrante az olasz tengerparti hotelek gyöngyszeme, ahol a luxus és a mediterrán hangulat tökéletes harmóniában találkozik. Élvezze a tengerre néző szobák kényelmét és a kiváló szolgáltatásokat, miközben felfedezi a festői olasz partvidéket.
💡Ezeket ajánlom a hotel közelében megnézni: Monopoli óvárosa, a Monopoli-kastély, a Cattedrale di Santa Maria della Madia és a Porto Vecchio kikötő.

 

Ez a 10 szobás városi ház eredetileg erődítmény volt, amelyet a várost körülvevő ősi védőfalakba vájtak. Egy mellékutcában megbújva, a Don Ferrante hotel még a legtapasztaltabb Itáliát kedvelőket is meglepi. Diszkrét bejárati ajtaja egy szűk kőlépcsők és folyosók labirintusát tárja fel, amelyek mind ugyanarra az Adriai panorámára vezetnek.

🤔Hogy kb. milyen a látvány❓

Az állandóan látható kék tenger miatt Gianni, a hotel tulajdonos, úgy döntött, hogy teljesen fehérre festi a szállodáját; minden ragyog, a személyzet egyenruhájától kezdve a vendégeket a macskaköves utcákon szállító vintage Piaggio Ape háromkerekűig. A hálószobák egyszerűek, napfényesek és nagyon kényelmesek.

A lakosztály a Juliet erkéllyel mennyei, de ugyanolyan bájos a kis Portiera. A tetőtéri étterem is fehér, kanapékkal és napozóágyakkal, amelyek a tengerpartra néznek, nagyon hangulatos. A medence kicsi, de Olaszország legjobb partjai csak percekre vannak, és a vendégek különleges hozzáférést kapnak a Hamptons-szerű Coccaro Beach Clubhoz is.

Távolság a víztől: A hullámok közvetlenül a hotel falaihoz csapódnak.

Utazási idő: 45 perces autóút a közkedvelt és turisztikailag nagyon felkapott Bariból.

Borgo Santandrea

Ha az Amalfi-part legjobb homokos szakaszára vágysz, Borgo Santandrea a tökéletes választás. Magasan a sziklákon helyezkedik el, a tengerre néző sziklafalba építve, és kilátással a bájos Conca dei Marini halászfalura.

Az ingatlan eredeti 1960-as évekbeli alapjait egy varázslatos helyi Amalfitano kézműves csapat fejlesztette tovább, olyan részletekkel, mint a parkosított kertek és múzeumba illő vintage darabok.

🧭 Borgo Santandrea pontos címe : Augustariccio 33, 84011 Amalfi, Olaszország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Minden szobában padlótól mennyezetig érő ablakok és tengerre néző kilátás található, néhányban pedig végtelenített medencék is vannak.

Fedezd fel a Borgo Santandrea hotelt, ahol a luxus és a természet találkozik! Élvezd a lélegzetelállító panorámát az Amalfi-partvidékre, miközben a tenger morajlása és a mediterrán napfény kényezteti érzékeid. Foglaljon most, és éld át a tökéletes pihenést!
💡A hotel közelében javaslom: Amalfi, Positano, Ravello, és a Sentiero degli Dei túraútvonalat.

 

Bár az Amalfi-part nem a strandjairól híres (a kevés jó hely a főszezonban zsúfolásig megtelik), a Borgo Santandrea egy csodálatos privát stranddal és egy elegáns strandklubbal várja vendégeit.

Távolság a víztől: A tengerparton van.

Utazási idő: 60 perces autóút a Nápolyi Nemzetközi Repülőtértől.

La Malà

Miközben az egész Cinque Terre régiót az UNESCO világörökségi helyszínné nyilvánították, Vernazza, fakó pasztell épületeivel, kiemelkedik.

A hangos helyi közösség ellenállt a nagynevű szállodaláncok előretörésének; ehelyett ez a családi stílusú panziók és kisebb, háromcsillagos létesítmények területe.

🧭 La Malà pontos címe : 29 Via San Giovanni Battista, 19018 Vernazza, Olaszország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A Le Mala hotel a festői Vernazzában, a 29 Via San Giovanni Battista címen található, és tökéletes példája az olasz tengerparti hotelek varázsának. Ez a családi panzió barátságos légkörével és otthonos hangulatával várja vendégeit, hogy felejthetetlen élményeket szerezzenek a Ligur-tenger partján.
A hotel közelében ezeket javaslom: Camogli strand, San Fruttuoso kolostor Punta Chiappa, Camogli kikötő, Basilica di Santa Maria Assunta, Castello della Dragonara, Monte di Portofino Nemzeti Park. Ezek a helyek gyönyörű tájakat, történelmi épületeket és kiváló túrázási lehetőségeket kínálnak.
Megpróbálom leírni, hogy el tudd képzelni

Egy átalakított liguriai stílusú tengerre néző városi ház, a La Malà. Tökéletes távolságra van a városközponttól és a nappali kirándulóktól. Minimalista, de bájos, négy napfényes hálószobája vajpuha fehér ágyneművel, keményfa padlóval és inkább skandináv, mint olasz rusztikus dizájnelemekkel rendelkezik. Kettő szobájából például lenyűgöző kilátás nyílik a Földközi-tengerre, és van egy közös terasz is, ahonnan a halászhajókat lehet nézni.

Fenntartások akadnak a hotellel kapcsolatban, de mégis jó az ár

A kevésbé mozgékonyak, a csomagokkal túlterheltek vagy a gyerekekkel érkezők számára a számos kőlépcső megterhelő lehet, és nincs étterem!

Az ár és a visszafogott hangulat miatt viszont a La Malà az egyik legjobb választás az Olasz Riviérán.

Távolság a víztől: Ötperces séta lefelé a dombon.

Utazási idő: Egy óra 45 perces repülőút Genovába, majd egyórás autóút.

Franciaország

Fedezd fel a francia Riviéra varázsát, Saint Tropez szívében! Élvezd a lenyűgöző tengerparti szállodák kilátást, a pazar wellness szolgáltatásokat és a világszínvonalú gasztronómiát. Tökéletes hely a kikapcsolódásra és a feltöltődésre 😊

Lily of the Valley

Ez a viszonylag új érkező a Côte d’Azur-ra osztozik más ötcsillagos szállodák filmes riviérai kilátásaival és hűvös, kortárs belső tereivel, de napirendje egyedi és talán prófétai. Philippe Starck francia tervező diófa mennyezetei, merész márvány fürdőszobái és szokatlan rusztikus terei La Croix Valmer magaslatain új gondolkodásmódot képviselnek a luxusutazásról – ahol a jólét már nem egy svájci tóhoz kötődik, hanem tapas ebédek és lustálkodó péksüteményes reggelik mellett található.

Lily of the Valley a francia tengerparti hotelek között híres a nagyon fincsi reggelijéről.
💡Az ajánlott hotel közelében látnivalók, kirándulási helyszínek: Gigaro strand, a Cap Lardier természetvédelmi terület, a La Croix-Valmer borászatok, valamint a közeli Saint-Tropez városa.

 

Itt töltődnek fel a jómódúak (és a fáradtak) anélkül, hogy az Opus Dei-féle büntetést elszenvednék, de anélkül is, hogy egy túlzottan élvezetes hét utáni másnaposságot éreznének.

🧭 Lily of the Valley pontos címe : Colline Saint-Michel, Quartier de Gigaro, 83420 La Croix-Valmer, Franciaország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A SPA-nak ezért fel kellett javítania szolgáltatásait az új Riviéra látogatók számára – akik három holisztikus programra (fogyás, sport és méregtelenítés) szoktak rendszerint jelentkezni.

Árnyalatok és anyagok, kívül-belül, olyan organikusak és táplálóak, mint a buggyantott hal és a szezonális saláták. A medence uralja a lenyűgöző, mediterrán kilátást, és emlékezteti a koktélokat kortyolgató vendégeket, hogy a jóllét és az élvezet mindig együtt jár 😉

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!

Utazási idő: 1 óra 40 perces autóút a Nizzai Côte d’Azur repülőtértől.

Hôtel Martinez

Egy hatalmas palotahotel, amely közvetlenül La Croisette központjában található – a tengerparti úton Cannes-ban, ahol rendkívül elegáns hotelek és üzletek sorakoznak – ijesztőnek tűnhet az előre látható kiadások miatt.

De az Art Deco dizájn olyan szép, amilyen csak lehet;

mindez Pierre-Yves Rochon által tervezett lágy kékekkel és fehérekkel pompázik. Megjegyzem említett tervező az, aki a londoni The Savoy és a párizsi Hotel George V tervezéséért is felelős volt.

🧭 Hôtel Martinez pontos címe : 73 Boulevard De La Croisette, Cannes City-Centre, 06400 Cannes, Franciaország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A Hôtel Martinez a fényűző francia tengerparti szállodák remek választása.
💡Milyen látnivalókat ajánlok a hotel közelében? La Croisette sétány, a Palais des Festivals et des Congrès, Le Suquet óváros, és a Marché Forville piac.

 

A hetedik emeleten található Európa két legnagyobb penthouse lakása, így előfordulhat, hogy filmeseket vagy hírességeket látsz kiszállni egy Bentley-ből, mielőtt kifogástalanul öltözött személyzet kíséri őket tovább. Van egy első osztályú SPA és egy kert a medence melletti pihenéshez, egy bár és egy pezsgő tengerparti klub. Ez egy régi stílusú hotel, amely mégis mindig megújul.

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!

Utazási idő: 25 perces autóút a Cannes repülőtértől.

Grand Hotel De Cala Rossa

A korzikaiak rossz hírnévnek örvendenek a vendégszeretet hiánya miatt, különösen szigetbéli szomszédjaikhoz képest, de az itteni életnek két oldala van:

1 ) az egyik, amit a helyiek élveznek – hozzáférés titkos strandokhoz és egy átfogó közösségi érzés –

2 ) és a másik, a csiszoltabb, távolságtartóbb élmény, amit a látogatók általában tapasztalnak.

Ami különleges ebben a helyben, a csillogó tengerparti város, Porto-Vecchio közelében, az az, hogy mindkettőt kínálja.

A Grand Hotel De Cala Rossa egy varázslatos hely a francia tengerparti szállodák között, ahol a luxus és a természet harmóniája találkozik.
💡A hotel közelében lévő következő felfedezni valókat javaslom: Porto-Vecchio városa, a Palombaggia és Santa Giulia strandok, valamint a Lavezzi-szigetek.

 

🧭 Grand Hotel De Cala Rossa pontos címe : Route De Cala Rossa, 20137 Porto-Vecchio, Franciaország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A Canarelli család által az 1970-es évek vége óta működtetett helynek olyan élénk, mindenki-ismer-mindenkit hangulata van, mint egy tengerparti villa fehér stukkó kupolás mennyezettel és rengeteg hívogató vászonkanapéval, amelyeken el lehet heveredni.

❤️ A törzsvendégeket és az újonnan érkezőket egyaránt úgy fogadják a személyzet tagjai, akik közül sokan évtizedek óta itt dolgoznak, mintha rég elveszett barátok lennének❗

Az ilyen kényelmes légkör csak fokozza az élményt, amely természetesen eme tengerparti hotel verhetetlen elhelyezkedésével kezdődik.

A szállodának saját homokos strandja van napozóágyakkal és napernyőkkel. Kertjeiben pedig madarak és rovarok zümmögnek a nyári hónapokban. A kék, kék öböl minden középpontja, ahogy a móló is, ahonnan a napi fogás közvetlenül Pascal Cayeux séf kezébe kerül, aki a tágas konyhakertből származó házi termékekkel dolgozik.

Távolság a víztől: A tengerparton van!

Utazási idő: 138 perces autóút a Figari-Sud Corse repülőtértől.

U Capu Biancu

Szárazföldről vagy tengerről nézve, az U Capu Biancu szinte teljesen rejtve van. Korzika déli partjának sziklafalába vájva, és a sziget rozmaring- és levendulaillatú bozótjával körülvéve, ez a kis, titkos hotel egy hosszú és kanyargós úton található, amely egyenesen a nagy vas kapuihoz vezet.

Az U Capu Biancu hotel a francia tengerparti szállodák gyöngyszeme, ahol a vendégek a kristálytiszta víz és a lenyűgöző táj ölelésében pihenhetnek.
💡A hotel közelében javaslom felfedezésre: Bonifacio városa, a Lavezzi-szigetek, és a Sperone golfálya.

 

Egyszer bent, a tér barátságos és nyitott, mint a keleti teak pavilonok, rusztikus lámpások lengenek a tengeri szellőben. És akkor, hirtelen, ott van – a tenger, közvetlenül alattad. Ez a látvány megállít, elnémít, és csak arra késztet, hogy mindent magadba szívj.

🧭 U Capu Biancu pontos címe : Lieu dit Ricetti, Domaine de Pozzoniello, 20169 Bonifacio, Franciaország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A beltéri-kültéri étterem ennek a kis hotelnek a szíve, amely teraszok sorozatán helyezkedik el a domboldalon.

Gasztronómia

Itt a jól öltözött, általában francia vendégek kiváló tengeri ételeket fogyasztanak, amelyeket a hotel egyetlen szomszédja, egy halász hoz be, aki a mólónál köt ki, és fogásait a csodálatos, régóta itt dolgozó séfnek, Gadio El Hadjinak adja át, aki a halakat a la plancha grillezi vagy sóban süti.

Reggelire pedig a vendégek frissen sült kenyereket, házi lekvárokat és a kert tyúkjai által tojt tojásokat fogyaszthatják. Kövesd a kerti ösvényt a kellemesen meleg medence mellett, le az oleander bokrok és olajfák között, a tengerpartig, amely csak a hotelből és a tengerről érhető el.

A lassú életmód ethosza áthatja ezt a helyet!

✅ Két itt töltött éjszaka feloldja a stresszt és újra aludni fogsz rendesen, ezt megígérhetem. 😊

A szobák tűcsendesek, nyugodt dizájnnal és látható kőfalakkal. Mindegyik tele van eklektikus tárgyakkal és antikvitásokkal Indiából és Baliról, amelyeket a tulajdonosok válogattak össze, akik az elmúlt 25 évben tökéletes tengerparti szállodává alakították az U Capu Biancut.

Távolság a víztől: Öt perc séta a tengerparttól!
Utazási idő: Félórás autóút a Figari-Sud Corse repülőtértől

Hotel La Coorniche

Philippe Starck újragondolása ennek az 1930-as évekbeli baszk háznak szerintem egy vidám siker. Jellegzetes furcsasága nyilvánvaló, de frissességgel teli, amely illik a helyszínhez, közvetlenül a homokdűnéken, nagy égboltra és indigókék tengerre néző kilátással. A hálószobák – ha eltekintünk a mennyezeti tükröktől – letisztultak és minimalista stílusúak, pasztell sárga és rózsaszín lambériával lágyítva.

A Hotel La Co(o)rniche a francia tengerparti szállodák egyik gyöngyszeme, lenyűgöző kilátással a Pyla-sur-Mer homokdűnéire és az Atlanti-óceánra.
💡Mi található a hotel közelében? A közelben található a Dune du Pilat, Európa legmagasabb homokdűnéje, valamint az Arcachon-öböl, amely híres osztrigafarmjairól és festői tájairól.

 

Muránói üvegcsillárok lógnak a cinkborítású kültéri bár fölött, és az étterem, marokkói csempézett padlójával, szellemes idézetekkel van teleírva a festett gerendákon. A fehérített fa teraszon csíkos, kétszemélyes napozóágyak veszik körül a perem nélküli végtelenített medencét, és csak a szálloda vendégei használhatják, miközben az ebédidős tömeg vágyakozva nézi.

🧭 Hotel La Coorniche pontos címe : 46 avenue louis gaume, 33115 Pyla-sur-Mer, Franciaország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Délután a siklóernyősök elsuhannak a horizonton, és a gyerekek, akiknek szülei még mindig a provence-i rozét kortyolgatják, a kert óriási sakkjátszmáján vesznek részt.

Igen, öntudatos és néha talán kicsit túl nagyra tartja magát a hely (pincérek Hotel Costes attitűddel ilyen messze Párizstól, ohh Istenem), de egy napsütéses napon, egy hatalmas tányér osztrigával az asztalon, és kilátással a Bassin d’Arcachon-ra, kevés hely lehet szebb mint épp ez.😊

Távolság a víztől: Egy – két rövid ugrás a dűnéken és a tengerparton is vagy!

Utazási idő: Egy órás és 45 perces repülőút, majd egy 45 perces autóút, de megéri.

Spanyolország, főként Mallorca, de a lényeg itt is a tengerparti szállodák

Mallorca, a Földközi-tenger gyöngyszeme, varázslatos 🏝szigetvilágával és lenyűgöző tájaival várja az utazókat. Fedezd fel a kristálytiszta vizű öblöket, a festői hegyvidékeket és a történelmi városokat! Élvezd a napfényt, a helyi gasztronómiát és a pezsgő éjszakai életet. Mallorca, ahol minden pillanat egy új kaland!

Mallorca látnivalói! Sokan akik tengerparti hotelek iránt érdeklődnek, sokszor a célpontjuk pont Mallorca csodálatos szigete. De mit lehet itt csinálni? A TOP 8 látnivalót leírom!

Zel Mallorca

Egyszerűen fogalmazva, a Meliá Hotels International és Rafael Nadal társalapító nem is olyan régi kezdeményezése nagyszerű. Fehérre meszelt faanyagok, kényelmes kanapék és tengeri fű, ami illik Palma Nova érintetlen tengerparti helyszínéhez.

🧭 Zel Mallorca pontos címe : Duque De Extremera, 16, 07181 Palmanova, Spanyolország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Stílus

A hotel szíve egy tágas, nyitott terű hely, ahol az egyes zónák lustán folynak egymásba, a lobbytól a lenyűgöző, háromszintes étkezőig és tovább a tágas teraszra, amely panorámás tengeri kilátással rendelkezik.

A Zel Mallorca a tengerparti szállodák között, Mallorca csodálatos szigetvilágában egyúttal tökéletes Wellness és SPA élményt is biztosít.
💡Az ajánlott hotel közelében mint látnivaló erre felhívom figyelmed: Western Water Park!
Wellness élmények

Valóban, a pihenés és kikapcsolódás a napirend, két medencével, edzőteremmel, szaunával, gőzfürdővel, jacuzzival és aromaterápiás fürdővel, amelyek között váltogathatunk – egy masszázs itt majdnem elaltatott – valamint rengeteg nyugágy és Bali ágy áll rendelkezésre a jövőbeni lazításhoz.

Az estékre azonban készülj fel 😉

📣 A hét folyamán rendszeres élőzenei előadások vannak. Hétvégén 19 óra után basszusban gazdag tánczenék dübörögnek a helyen. Végül is ez Mallorca buli központja❗

Gasztronómia

Ha ez nem a te stílusod, kint csendesebb a Beso Beach étteremnél, ahol az ételek és koktélok a tartózkodásod fénypontjai lehetnek. A eper mojito nagy sikert szokot aratni, csakúgy, mint az asztalnál készített egész tengeri sügér és a bőséges adag gazdag, sós paella.

Távolság a víztől: Pont a tengerparton van!

Utazási idő: 25 perces autóút a Palma de Mallorca repülőtértől.

Can Simoneta

A szikla tetején, a sziget északkeleti részén, a Canyamel-öböl felett található Can Simoneta hotel fantasztikusan eldugottnak tűnik.

A csak felnőtteknek szóló mallorcai hotelt Toni Esteva helyi építész tervezte, aki a 28 szobát két 19. század közepi kőházban helyezte el, és a belső tereket 👏 nyugtató krém- és taupe színekkel frissítette.

Lássuk a felhozatalt

Vannak egyszerű, de stílusos kétágyas szobák és a két szobás Gran Suite Neptuno, amely egy fallal körülvett kertben található saját medencével, de a legjobb hely a Beach House, tengerre néző kilátással.

Egy kanyargós lépcső vezet a vízhez, pezsgőfürdők találhatók a gondozott gyep körül, és horgolt pamut függőágyak lengenek az ernyőfenyők alatt.

🧭 Can Simoneta pontos címe : Carretera de Artá a Canyamel, Km 8, 07580 Canyamel, Spanyolország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Fedezd fel a nyugalom szigetét a Can Simenata-ban, ahol csak felnőttek pihenhetnek! Élvezd a luxus kényelmét és a festői környezetet Canyamel szívében. Tökéletes választás egy romantikus vagy pihentető kikapcsolódáshoz! A spanyol tengerparti szállodák között igen előkelő.
💡 Az ajánlott hotel közelében ezeket mindenképpen javaslom: Coves d’Artà – Látványos cseppkőbarlangok, Torre de Canyamel – Középkori torony és múzeum, Canyamel Beach – Gyönyörű homokos strand, Capdepera Castle – Történelmi vár, Pula Golf – Népszerű golfpálya

 

Ahol a Wellness és SPA együtt jár

A spa arckezeléseket kínál a spanyol Natura Bissé márkával, és egy elegáns étterem helyi kínálatában nagyon fincsi bárány vagy ibériai sertés ínyenc falatokban részesülhetsz.

Ez egy igazán felnőtteknek való rejtekhely❗

Távolság a víztől: Csak le kell menni a sziklás lépcsőkön és ott a tenger!

Utazási idő: Egyórás autóút a Palma repülőtértől.

Nobu Hotel Ibiza Bay

A Nobu 2017-ben nyílt meg Ibiza amúgy is széles kínálatát bővítve. Ez vette át az egykori Talamanca Hotel helyét, amely irigylésre méltó pozícióban van a vízparton, közvetlenül a Marina Botafoch mögött. És annak ellenére, hogy a hotel Ibiza jellege esetleg a költségvetés tekintetében sokaknak megfélemlítő lehet, gondolok itt a butikokban kapható 300 eurós feletti fürdőruhákra, ez egy fantasztikusan nyugodt,

✅ meglátásom szerint bikiniben lazuló fiatal lányok kedvenc helyszíne 😉

A tengerparti helyszín azt jelenti, hogy az ágyból is a legjobb kilátás nyílik:

hajók ringatóznak a Talamanca-öbölben, pálmafák csúcsai, és korán kelők kocognak a Fish Shack felé vezető sétányon. S mindezt láthatod akár a hotel szobádból❗

Fedezd fel a luxust a Nobu Hotel Ibiza Bay-ben, ahol a spanyol tengerparti szállodák legjobbja vár rád! Élvezd a tengerparti kilátást, a világszínvonalú gasztronómiát és a pihentető wellness élményeket. Foglalj most, és tapasztald meg Ibiza varázsát!
💡Amit a hotel közelében feltétlenül javaslok bebarangolni: alamanca strand, Ibiza város óvárosa (Dalt Vila), a Pacha Ibiza klub, és a Marina Botafoch kikötő.

 

🧭 Nobu Hotel Ibiza Bay pontos címe : Ses Feixes, 52, 07800 Talamanca, Spanyolország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Kint a legnehezebb döntés az, hogy a medence mellett töltsd az idődet, a fehérített fa napozóágyakon heverészve, vagy a tengerparton, ami csak pár lépésre van. Én speciel az utóbbi párti vagyok 😆

A Wellness és Spa kínálat különböző szakembereket is ide csalogat! 

A Six Senses spa nyáron különféle wellness szakembereket fogad, a táplálkozási terapeutáktól a meditációs és légzőgyakorlatok oktatókig.

Távolság a víztől: Közvetlenül a tengerparton van!

Utazási idő: 13 perces autóút az ibizai repülőtértől.

The Ritz-Carlton

Néhány nagy szálloda személytelennek és jellegtelennek tűnhet. Ezzel szemben a The Ritz-Carlton Abama – egy halványan szürreális, többrétegű mór rózsaszín monumentális látomás – inkább egy kíváncsi, labirintusszerű falunak érződik;

Fedezze fel a luxust a The Ritz-Carlton hotelben, amely a spanyol tengerparti hotelek egyik gyöngyszeme! A Carretera General Tenerife, 47, 38687 Guía de Isora címen található szálloda lenyűgöző óceánra néző kilátással, exkluzív szolgáltatásokkal és páratlan kényelemmel várja vendégeit.
💡 A hotel közelében látnivalók: Teide Nemzeti Park, a Los Gigantes sziklák, a Masca-völgy, és a Siam Park vízi vidámpark.

 

👏 egy hely, ahol boldogan el lehet veszni a pálmafák, kanyargós sétányok és éles, disszonáns szögű akvamarin medencék között.

A hétköznapoktól való teljes menekülés érzését segíti

Az a tény, hogy a szálloda egy önálló világ:

a fehér homokos strandon túl La Gomera szigete látható, és többnyire egy golfpálya veszi körül, amelyen túl a vulkanikus Teide-hegy fenyegetően magasodik.

🧭 The Ritz-Carlton pontos címe : Carretera General Tenerife, 47, 38687 Guía de Isora, Spanyolország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Gasztronómia

A nyolc plusz étterem és bár között Michelin-csillagos baszk és japán fúziós konyha is található.

A gyerekek lefoglalásának egy tökéletes módja

A 🚸 gyerekklub, színes művészeti falaival, Európa egyik legnagyobbja❗

A fürdő pedig a római fürdők fényűző inspirációját követi. De az igazi öröm itt egyszerűen csak lenni: túrázni a sziklás part mentén vagy egyik medencéből a másikba úszni, miközben a nap árnyékokat vet a rózsaszín stukkó falakra, és végül La Gomera csúcsai fölött nyugszik le.

Távolság a víztől: Sétatávolságra a tengertől, a szálloda privát strandjától.

Utazási idő: 27 perces autóút a Tenerife Dél Repülőtértől.

Portugália

Portugália a tengerparti szállodák varázslatos kilátást nyújtja az Atlanti-óceánra, ahol a naplemente aranyszínű fényei megcsillannak a hullámokon, és a friss tengeri szellő békés nyugalmat áraszt.

Pine Cliffs Hotel

Ez a családbarát hely tökéletes azok számára, akik az Algarve festői déli partján szeretnének pihenni. Mindössze 30 percre Faro repülőterétől, a sziklaszirtre épült menedék Albufeira – egykori halászfalu, amelynek élénk óvárosa van – és Quarteira között található.

🧭 Pine Cliffs Hotel pontos címe : Praia da Falésia, 8200-909 Albufeira, Portugália

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

A modern stílust autentikus portugál elemekkel ötvözve, a látogatók a 72 hektáros területen sétálva fehérre meszelt villákra és rejtett udvari szökőkutakra bukkanhatnak, amelyeket helyi kézművesek kézzel festett csempékkel és falfestményekkel díszítettek.

Egy elegáns lift visz a szálloda névadó fenyőfáinak hűvös árnyékából Algarve híres Falésia strandjának fehér homokjára, míg a medence melletti kényelmet kedvelők nyolc közül is választhatnak.

A Pine Cliffs Hotel lenyűgöző tengerparti elhelyezkedéssel büszkélkedhet, közvetlen hozzáféréssel a festői Praia da Falésia strandhoz, ahol a látogatók élvezhetik a lenyűgöző vörös sziklákat és a kristálytiszta vizet.
💡Látnivalók a hotel közelében amit megnézni javaslok: Praia da Falésia strand, a Vilamoura Marina, az Albufeira óvárosa, valamint a Zoomarine Algarve vízi park.

 

A golfozók egy kilenclyukú, festői sziklaszirtpályát élvezhetnek, míg az 1 100 méteres Serenity Spa mindent kínál a CBD masszázsoktól a sziget illatos szentjánoskenyér gyümölcsének porából készült testpakolásokig.

Virágokkal körülvett négy hálószobás villák és önellátó apartmanok felhő-szerű ágyakkal és szabadon álló fürdőkáddal képezik a modern szállások részét, míg az üdülőhely a régió legnagyobb gyerekklubját kínálja.

Gasztronómia

Az ínyencek 12 különböző étterem és bár közül választhatnak, a legimpozánsabb a rendkívül Instagram-barát sziklaszirt tetején található Champagne Mirador bár, ahol pezsgős magnumokkal díszített fák keretezik az Atlanti-óceán lenyűgöző látványát.

Távolság a víztől: Ahogy jeleztem csak egy lift kérdése minden.

Utazási idő: 35 perces autóút a kompkikötőtől.

The Albatroz Hotel

Bár egykor fehérre meszelt halászfalu volt, Cascais már régen felcserélte ezt az egyszerű létet kézzelfogható csillogásra.

A 19. századi impozáns villák között, ahol az európai nagycsaládok hűs szélcsatornát kerestek a forró nyár elől, ott található a sokak által kedvelt Albatroz, egy állandó pont a változó tengerparti tájban.

📣 Az 1960-as években apró fogadóként nyitotta meg kapuit, azóta pedig az egyik első ötcsillagos szállodává fejlődte ki magát a városban.

Épületei egy sziklás földnyelven nyúlnak ki, elég közel ahhoz, hogy a hullámok zúgása átszője a párnák közötti beszélgetéseket, a Conceição strand pedig csak néhány lépésre van.

🧭 The Albatroz Hotel pontos címe : Rua Frederico Arouca 100, 2750 353 Cascais, Portugália

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Kicsit a régi idők emléke vissza vissza kacsint

Belül tartós elegancia érződik; egy csipetnyi rejtély a háborús időkből, amikor kémek töltötték meg a szalonokat.

Persze azért modernizálódott is
Az Albatroz Hotel egy luxus szálloda Cascais-ban, Portugáliában, amely lenyűgöző óceánra néző kilátással rendelkezik. Az épület egy történelmi palotában található, és elegáns, egyedi berendezésű szobákat kínál. A hotel közvetlen hozzáférést biztosít a strandhoz, és egy kiváló étteremmel is büszkélkedhet, amely helyi specialitásokat kínál. A portugál tengerparti szállodák gyöngyszeme.
💡A hotel közelében lévő érdekességek: Cascais-i tengerpart, a Boca do Inferno sziklaképződmény, a Cascais-i kikötő, a Museu Condes de Castro Guimarães, és a Parque Marechal Carmona.

 

A 21. századi frissességet a tehetséges tervező, Gracinha Viterbo adta hozzá, aki kézzel festett csempéket, mészkövet és pálmafás tapétát vezetett be, a tengerkék frízekben a majmok és flamingók küzdelme az ország tengeri múltjára utal.

Szobákról

A hálószobák az öreg palota és egy modern szárny között oszlanak meg; hat rejtett szoba is található az olaszos ékszerben, a Sárga Mennyezetek Házában.

Gasztronómia

Az étterem, tele van ebédelő lisszaboni hölgyekkel, akik kövér skarlátvörös garnélákkal játszadoznak, a homokra néz, de a legjobb hely a bárban van. Itt lenni, egy pohár borral a kézben, a hullámokon ringatózó hajókat nézve, a tökéletességhez a lehető legközelebb áll.

Távolság a víztől: Egy rövid séta a szomszédos Conceição parthoz.

Utazási idő: 34 perces autóút a lisszaboni Humberto Delgado repülőtértől.

Vila Vita Parc

Ez az Algarve üdülőhelyeinek nagyasszonya, ahol mindenki talál valami szórakozást!

  • Privát jacht a tengeri vitorlázáshoz? ✔️
  • Két Michelin-csillagos étterem? ✔️
  • Rendkívüli borospince? ✔️
  • Az ország egyetlen Sisley Spa-ja? ✔️
  • Kiváló gyerekklub? ✔️

És így folytathatnám 😊

🧭 Vila Vita Parc pontos címe : Alporchinhos, 8400-450 Armação de Pêra, Portugália

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Fedezd fel a luxus és a nyugalom tökéletes harmóniáját a Vila Vita Parc szálláshelyen, Alporchinhosban, Armação de Pêra szívében! Ez a gyönyörű üdülőhely a portugál tengerparti szállodák ékköve, ahol a kristálytiszta Atlanti-óceán hullámai és a buja kertek varázsa vár Rád. Foglalj most szálláshelyet, és élvezd a felejthetetlen élményeket a napfényes Algarve régióban!
💡Ezeket feltétlenül ajánlom a hotel közelében: Benagil-barlang, a Marinha strand és a Senhora da Rocha kápolna.
Gasztronómia

Az éttermek választéka hatalmas, a Michelin-csillagos Ocean étteremtől, ahol feltétlenül ki kell próbálni Hans Neuner séf fenséges ételeit, a hagyományos portugál kedvencekig az Adegában étteremben, japán teppanyakit és sushit a Mizu étteremben, valamint tonhal tatárt és lazac poke tálakat az infinity medence mellett a Whale bárban.

Távolság a víztől: A tengerparton helyezkedik el közvetlenül!
Utazási idő: 45 perces autóút a Faro repülőtértől.

Törökország

Fedezd fel a legjobb török tengerparti szállodák ajánlóm, ahol a luxus és a természet találkozik! Bemutatóm a legkiemelkedőbb török szálláshelyeket, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik a nyaralásodat.

Maxx Royal Kemer

A Maxx Royal Kemer inkább egy családi butik vendégháznak tűnik, mint egy hatalmas üdülőhelynek. Ez nagyrészt a személyzet figyelmességének és a vendégeket mindenhol fogadó meleg mosolyoknak köszönhető. Ha csak utalást teszel egy különleges alkalomra, nagy valószínűséggel egy csomó lufi fog várni egy hosszú nap után a két strand egyikén.

🧭 Maxx Royal Kemer pontos címe : Kiriş Mah. Sahil Yolu Cad. No:88, Kiris, 07980 Kemer, Törökország

✅ Megtetszett a hotel? Szállásfoglalás érdekel? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

ℹ️ Közvetlenül kriptovalutával fizetnél? Akkor kérlek 🖱️ide kattints!

Bőven van hely mindenkinek, és a szobák inkább tágas villákra hasonlítanak. Jelentkezz be az egyik két hálószobás, közvetlen medencekapcsolatos szobába, élvezni fogod.

A prémium szobákhoz hozzáférés jár a hosszú tengerparti kabinokhoz és a csillogó Földközi-tengerre néző elegáns pihenőterületekhez.

Milyen a strand?

A strand kavicsos, de a stégek a vízbe vezetnek, így a lábak sértetlenek maradnak, és a Földközi-tenger ezen sarka pont a kavicsoknak köszönhetően még tisztább.

Fedezd fel a luxus és kényelem világát a Maxx Royal Kemer Resort-ban! A festői Kiriş Mah. Sahil Yolu Cad. No:88 címen található üdülőhely páratlan tengerparti elhelyezkedéssel, exkluzív szolgáltatásokkal és lenyűgöző kilátással vár Rád! Élvezd a prémium szobákat, a világszínvonalú gasztronómiát és a pihentető wellness élményeket. Foglalj most, és éld át a tökéletes nyaralást Kemer szívében!
💡Amit mindenképpen ajánlok a hotel közelében: Phaselis ősi városa, az Olympos Teleferik (Tahtalı-hegy felvonó), valamint a Göynük Kanyon.
Étkezési lehetőség?

A reggelinél a kukoricapehely éppoly gyakori látvány, mint a kaviár, míg az ebéd lehet formális esemény vagy állhat egy medence melletti melegszendvicsből vagy egy kényeztető eklerfánkból a cukrászdából.

📣 De a vacsoraidő az, amikor az üdülőhely életre kel 😉

Táncosok és DJ-k lépnek színpadra, miközben a kiöltözött vendégek az üdülőhely szívére néző éttermek közül választhatnak. Fedezd fel a mediterrán konyhát a Medigustóban, a tengeri ételek kedvenceit a Marseában, vagy a távol-keleti ízeket az Otakuban; a lehetőségek végtelenek!

Távolság a víztől: A tengerparton helyezkedik el!

Utazási idő: 1 óra, 10 perces autóút az antalyai repülőtértől.


🙏Köszönöm szépen, hogy ismét velem tartottál, és nyarad megtervezéséhez ugyancsak inspirálhattalak.  Remélem, hogy cikkem segített megtalálni számodra a tökéletes európai tengerparti szállodák közül a megfelelőt. Mit is mondhatnék még❓ Jó utat és kellemes pihenést kívánok❗

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük