A Nexo kriptovalutáról

Mi az a Nexo kriptovaluta (NEXO)❓

ℹ️ A 🔗 Nexo egy olyan platform, ahol a hitelezés fogalma elkezd beleintegrálódni a kriptográfiai technológián alapuló megoldásokba, s a Nexo kriptovaluta ezt az ökoszisztémát élteti.

✅ Jelen publikációmban tehát, nem a platformról, hanem a platform ökoszisztémáját működtető Nexo (NEXO) kriptovalutáról szeretnék ismereteket nyújtani Neked. 👇

Annyit azért leszögeznék, hogy maga  a platform inkább credit + debit kombó és nem is értelmezhető külön – külön.

Mégpedig azért nem, mert a saját kripto portfoliód az, amely a hitelkeretet generáló likviditást teremti meg számodra❗

A Nexo cég ideológiája az, hogy mivel a blokklánc egy peer-to-peer technológia, nincsenek központi hatóságok, amelyek ellenőrizhetnék a felhasználók hitelképességét. Ezért szükséges fedezetet biztosítani. Így mutatod meg a megbízhatóságodat.

Az én markáns véleményem viszont ez:

A cég pontosan jól látja, hogy a pénzügyi technológiák területén merre halad a jövő és bizony ők nagyon szívesen odaadják Neked az amúgy semmit nem érő fiat devizát, annak reményében, hogy előbb utóbb túl fogod költekezni magad

✅ és vagy eredeti tervednek megfelelően,

✅ vagy pedig pont szándékodtól eltérően

📣 arra leszel kényszerülve, hogy a kripto portfoliód terhére fizesd vissza a felhasznált hitelkeretet❗

💡Kiknek való az a platform amit a Nexo kriptovaluta éltet❓

  • Azoknak akik likviditáshoz szeretnének jutni kripto portfóliójuk fedezete alapján.
  • Akik úgy szeretnének fiat pénzt költeni, hogy nem mondanak le saját kripto egyenlegükről. Ez persze egy tudatos hozzáállást igényel.
  • Illetve azoknak is remek, akik pont bizonyos kripto állományukat szeretnék a hitelkeretért cserébe végsősoron mégis csak elkölteni, ugyanis eleve olyan életet menedzselnek már, ahol a bevételüket közvetlen kriptovalutában megtudják szerezni.

A Nexo kriptovaluta részletes bemutatása  

A Nexo kriptovaluta működéséről
A Nexo kriptovaluta fehér könyve

A 🔗Nexo rendelkezik saját NEXO tokennel. Ezt a tokent különböző módokon lehet használni a Nexo ökoszisztémáján belül. Bárki, aki a NEXO tokent használja a Nexo platformon, alacsonyabb tranzakciós díjakat fizet. ✅Ezért előnyös a NEXO kriptovaluta birtoklása, ha szeretnéd kiaknázni a Nexo platform előnyeit❗Minden NEXO token tulajdonos osztalékot kap. Ily módon a Nexo azt szeretné, hogy felhasználói részesüljenek a platform növekedéséből. A nyereség 30%-át megosztják a NEXO token tulajdonosokkal.

A Nexo kriptovaluta tokenomikájáról 

A NEXO egy 🔗ERC20 token, amely az 🔗Ethereum blokkláncán fut. A teljes maximális készlet 1 milliárd NEXO token. Nem minden token van még forgalomban. 2022 májusában 560 millió token volt forgalomban (56%).

A Nexo token állomány a következőképpen van felosztva ;

  • 52,5% (525 millió) -nyilvános értékesítés, kereskedelmi forgalom számára fenntartott.
  • 25% (250 millió) – Tartalékok negatív hitelpozícióra.
  • 11,25% (112,5 millió) – A Nexo alapítói és csapata számára külön elkülönített forrást jelent.
  • 6% (60 millió) – Közösségfejlesztésre és airdropokra. Ez fontos, hiszen kell a motiváció.
  • 5,25% (52,5 millió) – Ügyvédek, tanácsadók, marketing költségek.

Hol lehet beszerezni az ismertetett kirptovalutát❓

Bármelyik CEX platformon be tudod szerezni. De természetesen a Nexo platform a legkényelmesebb és legjobb választás.

Milyen kripto tárcákban érdemes tárolni❓

Ha nagyobb mennyiségű Nexo tokened már összegyűlt és nem egy hatóság által felügyelt CEX platformon, hanem decentralizált módon egy DeFi tárcában szeretnéd tárolni, arra is van lehetőség. Mindazonáltal azt ne felejtsd el, hogy ahogy említettem a Nexo token egy ERC-20-as token, tehát a gázköltség (Gas Fee) ebben az esetben nem olcsó.

💡A megoldás az, hogy használj olyan DeFi tárcát, amely a kriptovalutákat több hálózaton is tudja kezelni. Például a 🔗Crypto.com DeFi Wallet ezt a kriptovalutát a Polygon hálózaton is tudja kezelni, amely jóval kedvezőbb gázköltséget teremt.

Összegzésként, hogy átlásd milyen előnyökkel jár a token birtoklása

Mi a Nexo token elsődleges használati esete❓

A Nexo tokent elsősorban a Nexo platformon belül használják olyan előnyök biztosítására, mint például magasabb betéti kamatok, a Nexo nyereségéből származó osztalékok és kedvezmények a hitelkamatokból.

Milyen előnyökkel jár a Nexo tokenek birtoklása a felhasználók számára a Nexo platformon❓

A Nexo tokenek birtoklása magasabb kamatlábat biztosít a felhasználóknak megtakarításaik után, alacsonyabb hitelkamatokat, valamint jogosultságot biztosít a platform nyereségéből származó osztalékra.

Milyen blokkláncra épül a Nexo token❓
A Nexo token az Ethereum blokkláncra épül, és követi az ERC-20 szabványt.

Lehet stakelni a Nexo tokeneket további jutalmakért❓

Igen, a Nexo tokeneket lehet stakelni a Nexo platformon belül, hogy további jutalmakat és előnyöket szerezz, például kedvezőbb kamatlábakat kripto- és fiat betétekre.

Hogyan biztosítja a Nexo a tokenje és platformja biztonságát❓

A Nexo iparági szabványos biztonsági intézkedéseket alkalmaz, beleértve a több aláírást tartalmazó pénztárcákat, a hűtőtárolókat és a rendszeres biztonsági auditokat, hogy biztosítsa a tokenek és a platform biztonságát.

👋 Remélem hamarosan találkozunk egy újabb írásomban.

Addig is ösztökélnélek rá, hogy folyamatosan tanulmányozd a kriptodevizák oldalam 😉

Továbbá felhívom figyelmed, hogy a Nexo tényleg kényelmes és fantörpikusan jó platformot kínál, de ettől még csak egy CEX és CEX is marad. Ezt csak azért írom, mert oké használd ki a platform remek lehetőségét, de közben folyamatosan építsd a kapcsolati tőkéd a különböző kereskedési hálózatokkal, amelyek közvetlenül elfogadják a kriptovalutát mint fizetőeszközt.

Azaz tudd, hogy egy normális értékrend alapján, 🔗 mire való egy kriptovaluta 😊

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük