Crypto.com Defi Wallet

Crypto.com Defi Wallet a decentralizált kriptopénztárca

Tettem már említést a kriptopénztárca fajtáiról. Most viszont szeretném közelebb vinni Kedves Olvasóm, a Crypto.com Defi Wallet világához.

Ez pedig nem más, mint a crypto.com kártya kifejlesztésével foglalkozó, és centralizált kereskedési platformot biztosító cég, a Crypto.com platformjához közvetlenül kapcsolódó decentralizált kriptopénztárca!

Nagy vonalakban a Crypto.com Defi Wallet jellemzőiről

 

Crypto.com Defi Wallet

Jelen írásomban a használatának ecsetelését kihagynám. Részben azért, mert könnyen elképzelhető, hogy a jövőben írni fogok róla. S azért sem mennék most bele ennek részleteibe, mert szép számmal akadnak Youtube felvilágosítások a témában.

A kriptopénztárca letöltése a Google Play Áruház útján!

Crypto.com Defi Wallet tárolási elve

✔️ A kriptók és a kulcsok teljes ellenőrzése a Te kezedben lesz!

✔️ Könnyen kezelhetsz vele több mint 100 kriptopénzt, beleértve a BTC, ETH, CRO, LTC és más ERC-20 tokeneket.

✔️ Egyszerűen importálhatod meglévő pénztárcád egy 12/18/24 szóból álló helyreállítási kifejezéssel.

Kriptopénz küldése

A kriptopénz küldéséhez kiválaszthatod a számodra kedvezőbb hálózati költséget. Jóllehet ez az összeg az alapján alakul, hogy átlagos, gyors avagy szupergyors kripto küldést veszel igénybe. Megjegyzem, ha ERC-20 alapú tokenek nagy rajongója vagy, akkor azért nyilván tudod, hogy az Ethereum bloklánc elég költséges játék szokott lenni.

Crypto.com Defi Wallet, kamat lehetőségek

Nagyobb kamatokat is el lehet érni a befektetett kriptopénzek után, mint a centralizált platformon. Viszont ez lutri, azaz vagy lesz kamatod vagy nem. Ezzel szemben a centralizált platformon a Crypto.com mindenképp jóváírja a kriptopénzek után a kamatot.

Itt jobban megértheted mi a stakelés folyamata!

Kripto cserék (SWAP)

✔️A legjobb hely a DeFi tokenek gazdálkodására és cseréjére közvetlenül ez a DeFi Wallet.

✔️A likviditási szolgáltatók Swap-díjmegosztást és bónuszhozamot élveznek.

✔️A CRO kriptovaluta téttel (stake) akár 20 -szorosára is növelhető a hozam. Persze, semmi nem garantált! Ha érdekel a CRO kriptovaluta, olvass róla bővebben!

Crypto.com Defi Wallet díjak!

Milyen kriptovalutákat támogat a Crypto.com DeFi Wallet? Ezek kiutalhatók a Crypto.com centralizált platformjáról más külső pénztárcákba is.

A táblázatban a tranzakciós költséghez társított szám mindig az adott kriptopénzre vonatkozik. S ez alapján bármilyen FIAT pénzben kifejezve is láthatjuk mennyi is az annyi!

Kriptopénz Működtető hálózat Tranzakciós költség
1INCH ETH 7
AAVE ETH 0.12
AMP ETH 350
FORTH ETH 0.8
ATOM ATOM 0.1
AUDIO ETH 12
AXS ETH 0.3
BAL ETH 0.41
BAND*** BAND 0.1
BAT ETH 14
BCH BCH 0.001
BNT ETH 2.4
BTC* BTC 0.0004
CELR ETH 600
CHR ETH 50
CHZ ETH 40
COMP ETH 0.03
CRO Crypto.com Coin ETH 100
CRO Crypto.com Coin CRO 0.001
CRV ETH 4.5
DAI ETH 8
DERC ETH 4
DOGE DOGE 10
DOT DOT 0.1
EFI ETH 5
ENJ ETH 20
ETH ETH 0.008
FARM ETH 0.2
FET ETH 30
FXS ETH 5
GHST ETH 5
GRT ETH 14
GTC ETH 0.7
HOT ETH 2500
ICX*** ICX 1
INJ ETH 1.5
KAVA KAVA 0.02
KEEP ETH 40
KNC ETH 15
LINK ETH 1.08
LPT ETH 0.4
LRC ETH 17
LTC* LTC 0.001
MANA ETH 25
MATIC ETH 20
MCO MCO 15
MIR ETH 2
MKR ETH 0.004
NKN ETH 40
OCEAN ETH 35
OGN ETH 30
OMG ETH 2.5
ONE*** ONE 0.0008
PAXG ETH 0.02
PENDLE ETH 15
PLA ETH 5
QNT ETH 0.1
RARI ETH 1.3
REN ETH 50
RLC ETH 4
RSR ETH 280
RUNE RUNE 0.5
SAND ETH 100
SHIB ETH 3000000
SLP ETH 15
SNX ETH 4
SUSHI ETH 2
THETA*** THETA 0.1
TRB ETH 0.1
UMA ETH 1
UNI ETH 1
USDC ETH 15
USDT ETH 15
WBTC ETH 0.0004
XLM** XLM 0.1
XRP** XRP 1
YFI ETH 0.0005
YGG ETH 3
ZIL*** ZIL 0.4
ZRX ETH 11

A jelzések magyarárzata

* A BTC/LTC esetében vedd figyelembe, hogy a Crypto.com DeFi Wallet jelenleg támogatja a BTC/LTC SegWit címmel történő küldését. Ami a BTC/LTC fogadását illeti a SegWit pénztárcádba, elküldheted a BTC/LTC -t a régi vagy SegWit címedről – mindaddig, amíg a jelenlegi pénztárcád támogatja a SegWit számára történő küldést. Ha külső pénztárcát importáltál a Crypto.com DeFi Wallet szolgáltatásba, régi BTC/LTC címmel, akkor a korábbi egyenlegek sajnos nem jelennek meg a Crypto.com DeFi Wallet -en!

** Az XRP/XLM esetében vedd figyelembe, hogy ha az XRP/XLM pénztárcád új pénztárca, akkor az XRP és az XLM minimális egyenlegkövetelménye miatt legalább 20 XRP/1XLM összeget kell kapnia az első fogadási tranzakció során. Főkönyv.

*** WTC/VEN/ICX/BAND/GLM/ONE/THETA/ZIL esetén vedd figyelembe, hogy a Crypto.com DeFi Wallet támogatja az ERC20 verziót. A WTC (natív) és a VET (natív) kiküldése a Crypto.com alkalmazásból nem támogatott.

A táblázatom forrása : bármi változhat, tehát kérlek néha ezt is nézd meg!

Az adatsorokat megtalálod azon az oldalon is, amely elmagyarázza, hogy a Crypto.com Defi Wallet egészen pontosan milyen kriptopénzeket támogat, és a Crypto.com „ Fees & Limits ” nevű oldalánakWithdrawal Fees ” szekciójában.

Egészen pontosan tehát, eme két forrásból gyúrtam egyet:

annak érdekében, hogy megtudd, mely kriptodevizák azok, amelyeket a Crypto.com centralizált platformjáról át tudsz vinni a Crypto.com decentralizált kriptopénztárcájába vagy egyéb külső kriptopénztárcába. És hogy végsősoron ez mibe is fog fájni Neked 😛

A decentralizált kriptopénztárca mint jövőkép!

Amikor az egyes hálózati díjakat nézem, mindig meggyőződöm újra és újra Michael J. Saylor álláspontjának helyességéről. Számtalanszor hangoztatja, hogy nem a Bitcoin az egyedüli kriptopénz. Hiszen kriptodevizák sokasága létezik, amelyek között rengeteg ígéretes célkitűzés akad. Személy szerint én kultiválok minden olyan törekvést, amely a tranzakciók gyorsasága, precizitása és legfőképp a hálózati költségek redukálása irányába mutat.

Szólj hozzá!