|

Michael Saylor

Michael Saylor filantróp sikertörténete

Csak úgy mint 🔗 Raoul Pal, Michael Saylor is a kripto befektetések egy igen meghatározó alakja!

Meggyőződése, hogy nemcsak egy kripto létezik ami hasznos lehet.  🔗 Kriptopénzek azaz altcoin kategóriában számos akad, amely igenis sikeres kezdeményezés.

Michael Saylor, az egyik legintenzívebb Bitcoin szószóló! 2020-ban növelte vállalati szoftvercégének ismertségét azáltal, hogy nagy értékben fektetett be, többek között a világ legnagyobb kriptovalutájába.

Michael Saylor szakmai életútja

Michael Saylor
Gyermekkoráról : teljes nevén Michael J. Saylor

Amerikai vállalkozó, ügyvezető, feltaláló és szerző. Kiemelkedő teljesítménye, főként a jótékonykodás, az üzleti élet és az 🔗 IT szektor egybekapcsolásának kreatív mezején érhető tetten. Katonai családban született a nebraskai Lincolnban, 1965 -ben.  Gyermekkorát a világ különböző amerikai légierő támaszpontjain töltötte. Tizenéves korára családja az Ohio állambeli Dayton közelében lévő Wright-Patterson légibázison telepedett le.

Osztályelsőként végezte a középiskolát, osztály marsallként. A tanévzáráskor búcsúbeszédet mondó diákok között rendszeresen szerepelt. A társai sikeres jövőt láttak benne.

Tanulmányai, a korai évek

Michael részesült a Massachusetts Institute of Technology (MIT) légierő tartalékos tisztképző testületének teljes ösztöndíjában. Az MIT -nél a Theta Delta Chi testvériség tagja volt, és kettős diplomát szerzett a repülés és űrhajózás terén, csakúgy mint a  technológia és társadalom tudományban.

Kedvenc hobbija

Szabadidejében gitározott egy rockzenekarban, és megtanult repülni vitorlázórepülővel.

Michael-t lenyűgözte a számítógépes szimulációs technológia alkalmazása a közpolitikában és az üzleti stratégiában, és végül a MIT Sloan School of Management rendszerdinamika tanulmányozása közben írta meg, A matematikai modell egy reneszánsz olasz városállam című értekezését. Eredeti neve dolgozatának „ A Mathematical Model of a Renaissance Italian City State ”.

1987 -ben a legjobb értékeléssel diplomázott az MIT berkeiben. Miután már sikeresen elvégezte a repülőtiszt -képzést a Lacklandi Légierő Bázison, San Antonio -ban, Texasban, másodhadnagyként kapott megbízást az Egyesült Államok Légierejénél. Csatlakozott a légierő tartalékához, és tanácsadói karriert kezdett,

elsősorban számítógépes szimulációk készítésével, a stratégiai döntéshozatal támogatásával olyan vállalatoknál, mint a DuPont, a Dow és az Exxon.

Michael Saylor egyesíti szenvedélyeit és megszületik a MicroStrategy vállalat!

1989 -ben, 24 éves korában egyesítette a technológia, az üzleti élet és a számítógépes szimulációk iránti érdeklődését. Ez megteremtette a MicroStrategy vállalat alapköveinek lefektetését, amelynek elnök és vezérigazgatója a mai napig is.

A vállalat azon az elképzelésen alapult, hogy segítse a vállalkozásokat mindenhol az intelligens információszolgáltatásban, innen is a szlogen : „ Intelligence Everywhere ”

A grafikus operációs rendszerek és a kliensszerver -számítástechnika erejének kiaknázásával, valamint az üzleti intelligencia új megközelítésének úttörőjeként, az úgynevezett relációs online analitikai feldolgozás (ROLAP) révén a vállalat folyamatosan növekedett. 1998 június 11.-én a tőzsdésre is bevezetésre került (NASDAQ: MSTR). Michael vezetése alatt a MicroStrategy a vállalati elemző és mobilitási szoftverek globális vezetőjévé nőtte ki magát, és világszerte több ezer szervezetet szolgál ki.

Michael Saylor feltalálói tevékenységeiről

Több mint 40 szabadalom neves feltalálója!

Amellett, hogy a relációs analitika feltalálójának tartották, vezette a MicroStrategy -t a webanalitika, az elosztott elemzés, a mobilanalitika, a felhőalapú számítástechnika, a mobil identitás és az IoT területén. Nevéhez fűződik az Angel.com (2013-ban 110 millió dollárért eladta a Genesys Telecommunications Laboratories-nak), és az Alarm.com  szolgáltatók. Ezek voltak az első felhőalapú interaktív hangválasz-szolgáltatók.

Társadalmi szerepvállalásáról

Michael Saylor sikerkönyve és az általa létrehozott Saylor alapítvány

Michael J. Saylor a „ The Mobile Wave: How Mobile Intelligence Will Change Everything ” című könyv szerzője, amelyet a Perseus Books publikált 2012 -ben. A könyv előre jelezte a mobil, a felhő és a közösségi hálózatok hatását a világ politikai és gazdasági fejlődésére.

Vagyis az Apple, az Amazon, a Facebook és a Google transznacionális technológiai vezetővé válnak, destabilizálják a status quot a legtöbb ipari és politikai területen!

📖 Michael Saylor könyvek közül

A könyv megjelent a The New York Times és a The Wall Street Journal bestseller -listáin is.

Alapítvány és 🎓akadémia mint társadalmi szerepvállalása

1999 -ben Michael Saylor létrehozta a Saylor Alapítványt, amely milliókat adományozott jótékonysági célokra. Ide sorolhatjuk a gyermekek egészségét, a menekültek segélyezését, az oktatást, a környezetvédelmet valamint a művészetek támogatását is. Ez az alapítvány működteti a Saylor Akadémiát (Saylor.org), amely ingyenes főiskolai oktatást és folyamatos szakmai továbbképzéseket kínál a hallgatóknak világszerte. A mai napig ingyenes oktatási szolgáltatásokat nyújt több mint 650 000 diáknak.

Saylor úr 2015 -ben és 2016 -ban is részt vett a Forbes 400 jótékonysági csúcstalálkozón!

Az üzleti sikerekről híres úriember kriptopiacot érintő üzenetei

  • Michael azt mondta, hogy a különböző kriptovaluták különböző célokat szolgálnak, de időbe telhet, amíg a digitális eszköztérben újonnan érkezők felismerik ezeket a különbségeket. Ezt nyilatkozta 2021. június 15.-én kedden, a CNBC Fast Money rovatában.

 

  • Michael J. Saylor, a MicroStrategy elnöke és vezérigazgatója megvitatja, miért gondolja objektíven, hogy a Bitcoin továbbra is jó befektetés a piaci volatilitás és a kínai kriptovaluta -visszafogása ellenére is. Emily Changgal beszélgetett a „Bloomberg Technology” műsorban, forrás : „ Bloomberg Technology

✔️ Michael Saylor küldetése

Évente 175 000 mérföldet utazik több mint 60 városba és 25 országba, hogy megossza a vállalati elemzéssel és a mobilitással kapcsolatos elképzeléseit a technológia és az üzleti lehetőségek iránt érdeklődő közönséggel. Utazása során vállalatokat, szervezeteket és kormányokat von be, hogy megvitassák azokat a módszereket, amelyekkel a MicroStrategy mindenhol megvalósíthatja a különböző IT alapú intelligens metódusokhoz kapcsolódó ötleteit.

Érdeklődése egyértelműen a 🔗 kriptodevizák valamint az 🔗 okosszerződések, és a felhőalapú technológiák irányába mutat. Befektetési habitusára leginkább a DCA stílus jellemző.

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük