Michael Saylor

Michael Saylor filantróp sikertörténete

Csak úgy mint Raoul Pal, Michael Saylor is a kripto befektetések egy igen meghatározó alakja!

Meggyőződése, hogy nemcsak egy kripto létezik ami hasznos lehet.  Kriptopénzek azaz altcoin kategóriában számos akad, amely igenis sikeres kezdeményezés.

Michael Saylor, az egyik legintenzívebb Bitcoin szószóló! 2020-ban növelte vállalati szoftvercégének ismertségét azáltal, hogy nagy értékben fektetett be, többek között a világ legnagyobb kriptovalutájába.

Michael Saylor szakmai életútja

Michael Saylor
Gyermekkoráról : teljes nevén Michael J. Saylor

Amerikai vállalkozó, ügyvezető, feltaláló és szerző. Kiemelkedő teljesítménye, főként a jótékonykodás, az üzleti élet és az IT szektor egybekapcsolásának kreatív mezején érhető tetten. Katonai családban született a nebraskai Lincolnban, 1965 -ben.  Gyermekkorát a világ különböző amerikai légierő támaszpontjain töltötte. Tizenéves korára családja az Ohio állambeli Dayton közelében lévő Wright-Patterson légibázison telepedett le.

Osztályelsőként végezte a középiskolát, osztály marsallként. A tanévzáráskor búcsúbeszédet mondó diákok között rendszeresen szerepelt. A társai sikeres jövőt láttak benne.

Tanulmányai, a korai évek

Michael részesült a Massachusetts Institute of Technology (MIT) légierő tartalékos tisztképző testületének teljes ösztöndíjában. Az MIT -nél a Theta Delta Chi testvériség tagja volt, és kettős diplomát szerzett a repülés és űrhajózás terén, csakúgy mint a  technológia és társadalom tudományban.

Kedvenc hobbija

Szabadidejében gitározott egy rockzenekarban, és megtanult repülni vitorlázórepülővel.

Michael-t lenyűgözte a számítógépes szimulációs technológia alkalmazása a közpolitikában és az üzleti stratégiában, és végül a MIT Sloan School of Management rendszerdinamika tanulmányozása közben írta meg, A matematikai modell egy reneszánsz olasz városállam című értekezését. Eredeti neve dolgozatának „ A Mathematical Model of a Renaissance Italian City State ”.

1987 -ben a legjobb értékeléssel diplomázott az MIT berkeiben. Miután már sikeresen elvégezte a repülőtiszt -képzést a Lacklandi Légierő Bázison, San Antonio -ban, Texasban, másodhadnagyként kapott megbízást az Egyesült Államok Légierejénél. Csatlakozott a légierő tartalékához, és tanácsadói karriert kezdett,

elsősorban számítógépes szimulációk készítésével, a stratégiai döntéshozatal támogatásával olyan vállalatoknál, mint a DuPont, a Dow és az Exxon.

Michael Saylor egyesíti szenvedélyeit és megszületik a MicroStrategy vállalat!

1989 -ben, 24 éves korában egyesítette a technológia, az üzleti élet és a számítógépes szimulációk iránti érdeklődését. Ez megteremtette a MicroStrategy vállalat alapköveinek lefektetését, amelynek elnök és vezérigazgatója a mai napig is.

A vállalat azon az elképzelésen alapult, hogy segítse a vállalkozásokat mindenhol az intelligens információszolgáltatásban, innen is a szlogen : „ Intelligence Everywhere ”

A grafikus operációs rendszerek és a kliensszerver -számítástechnika erejének kiaknázásával, valamint az üzleti intelligencia új megközelítésének úttörőjeként, az úgynevezett relációs online analitikai feldolgozás (ROLAP) révén a vállalat folyamatosan növekedett. 1998 június 11.-én a tőzsdésre is bevezetésre került (NASDAQ: MSTR). Michael vezetése alatt a MicroStrategy a vállalati elemző és mobilitási szoftverek globális vezetőjévé nőtte ki magát, és világszerte több ezer szervezetet szolgál ki.

Michael Saylor feltalálói tevékenységeiről

Több mint 40 szabadalom neves feltalálója!

Amellett, hogy a relációs analitika feltalálójának tartották, vezette a MicroStrategy -t a webanalitika, az elosztott elemzés, a mobilanalitika, a felhőalapú számítástechnika, a mobil identitás és az IoT területén. Nevéhez fűződik az Angel.com (2013-ban 110 millió dollárért eladta a Genesys Telecommunications Laboratories-nak), és az Alarm.com  szolgáltatók. Ezek voltak az első felhőalapú interaktív hangválasz-szolgáltatók.

Társadalmi szerepvállalásáról

Michael Saylor sikerkönyve és az általa létrehozott Saylor alapítvány

Michael J. Saylor a „ The Mobile Wave: How Mobile Intelligence Will Change Everything ” című könyv szerzője, amelyet a Perseus Books publikált 2012 -ben. A könyv előre jelezte a mobil, a felhő és a közösségi hálózatok hatását a világ politikai és gazdasági fejlődésére.

Vagyis az Apple, az Amazon, a Facebook és a Google transznacionális technológiai vezetővé válnak, destabilizálják a status quot a legtöbb ipari és politikai területen!

📖 Michael Saylor könyvek közül

A könyv megjelent a The New York Times és a The Wall Street Journal bestseller -listáin is.

Alapítvány és 🎓akadémia mint társadalmi szerepvállalása

1999 -ben Michael Saylor létrehozta a Saylor Alapítványt, amely milliókat adományozott jótékonysági célokra. Ide sorolhatjuk a gyermekek egészségét, a menekültek segélyezését, az oktatást, a környezetvédelmet valamint a művészetek támogatását is. Ez az alapítvány működteti a Saylor Akadémiát (Saylor.org), amely ingyenes főiskolai oktatást és folyamatos szakmai továbbképzéseket kínál a hallgatóknak világszerte. A mai napig ingyenes oktatási szolgáltatásokat nyújt több mint 650 000 diáknak.

Saylor úr 2015 -ben és 2016 -ban is részt vett a Forbes 400 jótékonysági csúcstalálkozón!

Az üzleti sikerekről híres úriember kriptopiacot érintő üzenetei

  • Michael azt mondta, hogy a különböző kriptovaluták különböző célokat szolgálnak, de időbe telhet, amíg a digitális eszköztérben újonnan érkezők felismerik ezeket a különbségeket. Ezt nyilatkozta 2021. június 15.-én kedden, a CNBC Fast Money rovatában.

 

  • Michael J. Saylor, a MicroStrategy elnöke és vezérigazgatója megvitatja, miért gondolja objektíven, hogy a Bitcoin továbbra is jó befektetés a piaci volatilitás és a kínai kriptovaluta -visszafogása ellenére is. Emily Changgal beszélgetett a „Bloomberg Technology” műsorban, forrás : „ Bloomberg Technology

✔️ Michael Saylor küldetése

Évente 175 000 mérföldet utazik több mint 60 városba és 25 országba, hogy megossza a vállalati elemzéssel és a mobilitással kapcsolatos elképzeléseit a technológia és az üzleti lehetőségek iránt érdeklődő közönséggel. Utazása során vállalatokat, szervezeteket és kormányokat von be, hogy megvitassák azokat a módszereket, amelyekkel a MicroStrategy mindenhol megvalósíthatja a különböző IT alapú intelligens metódusokhoz kapcsolódó ötleteit.

Érdeklődése egyértelműen a kriptodevizák valamint az okos szerződések, és a felhőalapú technológiák irányába mutat.

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn,

Szólj hozzá!