|

CryptoAI innovatív projekt

CryptoAI egy 🔥innovatív projekt, amely az MI forradalmát 📣 a kriptográfia szolgálatába állítja

ℹ️ Most 2023. január 28-án indult a CryptoAI névre hallgató érdekes projekt. Ez egy ERC-20 token, s az ehhez tartozó kriptoökoszisztéma az, amely a mesterséges intelligencia technológiájának hozzáférhetőbbé és szélesebb körben ismertté tételét tűzte ki célul. Ezúttal ez lesz a témám 👇

A mesterséges intelligencia technológia szélesebb közönség számára elérhetőbbé tétele elengedhetetlen a benne rejlő lehetőségek teljes kihasználásához. Az ismertetésre kerülő CrpytoAI alapvető koncepciója, tehát ennek a folyamatnak az elősegítése, amit több ingyenesen használható BOT formájában kíván elérni.

✅ A CryptoAI által kiadott alábbi 6 robot rövidebb ismertetéséről lesz szó

CryptoAI CAI logó

🖱️
CryptoBuys

Contest

Multi

DirectSwap

Raid, valamint Analyzer

Felhívom a figyelmet, hogy alábbiakban a publikációm, csupán ízelítő, érdeklődésfelkeltést szolgál. Végtére is inspirátor vagyok, ez a dolgom.😉 Viszont ha szakmailag az én útmutatásaimon túl is szeretnél elmélyedni a CAI kriptovalutában és annak ökoszisztémájában, akkor tudod a megértéshez vezető első út mindig a 📖 fehér könyv alapos elolvasása. Szóval ha érdekel, 🔗 CryptoAI whitepaper -t itt találod!

🤖 Mesterséges intelligencia használata a kripto szektorban a CryptoAI innovatív megoldásaival

Ha az AI-eszközökhöz való hozzáférés egyszerűsödik, akkor sokkal több ember használhatja fel ezeket a megoldásokat a jövőben akár a mindennapi szükségletek területen. Persze nyilván rengeteg fejlődésen kell ezeknek a megoldásoknak átesniük.

CryptoBuys-AI

Ez a megoldás szoros összefüggésben van a Telegram kommunikációs platformjával. Nem azt akarom mondani, hogy a Telegramnak köze lenne ehhez a projekthez, csupán azt, hogy a CryptoBuys BOT itt fejti ki tevékenységét. Igaz, maga 🔗 a Telegram kripto térhódítása sem újkeletű. A CryptoBuys BOT minden vásárlást követ az Ethereum és Binance blokkláncokon, és pontos információkkal jeleníti meg azokat bármely Telegram csatornán. Ez a robot a felkapott tokeneket elemzi, gondosan figyel a legnagyobb nyertesekre és vesztesekre egyaránt. Igazából a felhasználókat igyekszik orientálni az elemzése szerinti jobb befektetési lehetőségek irányába. Egy egyszerű paranccsal kényelmesen megjeleníthető bármelyik token diagramja is.

Contest-AI

Viccesen fogalmazva ez egy lottó bot. Valójában a kripto iránti ösztönzésre találták ki. A kripto alapú projektek egyik lényeges része

🛒 a vásárlási verseny!

✅ Segít dinamizmust adni a közösségnek azáltal, hogy az embereket a vásárolt összeg vagy egy véletlenszerű tranzakció alapján jutalmazza.

Ezek a versenyek a tapasztalt és amatőr kereskedők számára egyaránt vonzóak, mivel izgalmas kihívást kínálnak kézzelfogható jutalmakkal, amelyek ösztönzik az embereket, hogy felkeltsék az érdeklődésüket, végül megismerve egy adott kripto ökoszisztémát, valamilyen formában lelkes közreműködők lehessenek.

🤔 Milyen hatást tud gyakorolni?

A vásárlási versenyek megnövelhetik a kriptovaluták árát azáltal, hogy megnövekedett keresletet teremtenek. Ez a hozzáadott izgalom üdvözlendő figyelmet és növekedést hozhat a kripto alapú projektek, közösségek számára. A vásárlási versenyeket gyakran jutalomnak tekintik a közösséghez való csatlakozásért, így elősegítik a jóindulatot a tagok között is.

Összességében a vásárlási versenyek nagyszerű módjai lehetnek a kriptográfiai közösség növekedésének és virágzásának.

De a fő probléma az, hogy még ha a hirdetések útján jól is hangzanak a vásárlási versenyek, ezek a csapatok jóindulatától függenek.

Sohasem bízd egy emberre, egy gép munkáját

A vásárlási versenyek negatív élménnyé válhatnak a felhasználók számára, például tisztességtelenség miatt, és azért is, mert e versenyek némelyike csalás❗

  1. Ezenkívül előfordulhat, hogy a vevőknek hosszabb ideig kell várniuk, mielőtt átvehetik a díjat, mert a csapat nem reagált (tipikus emberi mulasztás).
  2. Nehéz felmérni a vásárlási verseny mögött álló csapat integritását, ezért a vásárlóknak pontosan tudniuk kell, hogy mibe keverednek a részvétel előtt, s az emberek többségére bizony a fogyasztóvédelmi megfontoltság, nem igazán jellemző.
  3. A másik probléma, hogy a nyerni hajlandó vásárlók könnyen csábításba kerülhetnek, hogy csak a versenyre vásároljanak, ami azt jelenti, hogy utána eladják a megvásárolt tokeneket. Belátható, szükséges egy ösztönzés keretében lévő motiváció, amely eredménye az adott kripto ökoszisztéma fejlődése.

A CryptoAI által megvan a válasz ezekre a problémákra:

✅ az emberi tényező által szervezett vásárlási versenyek helyett egy teljesen automatizált lottóbotunk lesz, amely éjjel-nappal fog működni. Ez tehát a Contest-AI koncepció.

Multi-AI

A Multi-AI több különböző technológiát egyesít egyetlen robotban. Chat funkciója a GPT-4 technológián alapul, bot-humán kommunikációt használva, amely lehetővé teszi a chatbot számára, hogy természetes nyelven válaszoljon a felhasználói üzenetekre, és beszélgetésen keresztül fejezze ki magát. Képgeneráló funkciója lehetővé teszi, hogy kulcsszavak alapján kiváló minőségű képeket generáljon a legkorszerűbb AI-val, vagy akár mémekkel. Végül ez a bot egy mély hamis hang- és videogenerátorral van felszerelve, amely képes hírességek vagy karakterek élethű utánzatait létrehozni.

Nem mintha a fake news-ból nem lett volna már elég 😎

A Multi-AI lényegének megértéséhez a ChatGPT lényegét mindenképpen értened kell

A ChatGPT vagy a Generative Pre-trained Transformer egy mesterséges intelligencia technológia, amely lehetővé teszi a természetes nyelvű beszélgetéseket a gépekkel. A csevegés emberi tapasztalatait felhasználva a mesterséges intelligenciára (AI) alkalmazva a ChatGPT hatékony eszközt biztosít a valós idejű beszélgetés generálásához. A mély tanulási algoritmusok és az emberi visszajelzésekből történő tanulás megerősítése (RLHF) használatával a ChatGPT a természetes nyelvi feldolgozás (NLP) korábbi módszereinél pontosabban tud értelmes válaszokat generálni a kérdésekre. Ez a technológia a lehetőségek széles skáláját teszi lehetővé, beleértve az ügyfélszolgálati segítséget, az automatizált kérdésfeloldást és az interaktív digitális marketinget.

Azonban, még ha a ChatGPT hatalmas siker is egyesek véleménye alapján (egy héttel az indulás után elérte az 1 millió felhasználót), ez a szolgáltatás nem mindenki számára elérhető. Még mindig sok olyan tényező van, amely az átlagember vagy vállalat számára nem elérhető, és korlátozhatja az egyén hozzáférését ezekhez a technológiákhoz. Az olyan tényezők, mint a költségek, a rendelkezésre állás és a kompatibilitás, olyan kulcsfontosságú akadályok, amelyek a teljes hozzáférhetőség útjában állnak.

A ChatGPT szintén nem érhető el olyan országokban, mint Oroszország, Kína, Irán stb. Igaz meg kell jegyeznem, hogy nincsenek véletlenek.

Kimondottan a ChatGPT-t többféle megközelítéssel is tanulmányoztam, de a tényadatok kezelése nem az erőssége. Érdekességként ajánlom figyelmedbe azért a 🔗 TruthGPT hírét is.

 A CryptoAI viszont arra vállalkozik, hogy a ChatGPT-t mindenki számára ingyenesen elérhetővé tegye, aki rendelkezik valamilyen közösségimédia-fiókkal. A Multi-AI funkciója tehát itt körvonalazódik. ☝️

DirectSwap-AI

A Telegram platformjával szoros összefüggést ápol ez is, s a célja a DEX-eken történő vásárlások megkönnyítése. A DirectSwap by CryptoAI az első bot, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy tokeneket vásároljon az Uniswap-on egy egyszerű /buy paranccsal a Telegramon. Ezzel a felhasználóknak többé nem kell elhagyniuk kedvenc üzenetküldő platformjuk kényelmét, hogy biztonságosan vásárolhassanak és értékesítsenek kriptovalutákat. A bot minden felhasználónak saját személyes pénztárca címet ad, így közvetlenül a pénztárcába küldheti bárki ETH-ját, majd a platformon azonnal megvásárolhatja a választott kriptovalutát. A bot egy személyes pénztárcacímet használ, amellyel minden felhasználó lebonyolíthatja a tranzakciókat, így könnyen hozzáférhető, biztonságos és privát kriptotárca érhető el. Ez azt jelenti, hogy minden felhasználó kap egy privát kulcsot az új pénztárcájához.

Raid-AI

A Twitter razziák a kripto projektek fontos részét képezik, amelyek a láthatóság és a vonzerő növelését szolgálják. Az ilyen akciókkal a kripto-kommunikációs közösségek támogatásukat fejezhetik ki egy – egy projekt mellett, és elősegíthetik, hogy nagyobb figyelmet kapjanak. Ezáltal a projekt nagyobb közönséget érhet el, és növelheti a siker esélyeit. A Twitter mint közvetítő a Raid-AI-val, segíthet a projekttel és annak funkcióival kapcsolatos tudatosság terjesztésében is, ami több befektetőt és felhasználót vonzhat.

Automatizálás és az emberi tevékenység párosítása

A raiding azonban fárasztó és ismétlődő feladat lehet, ami jobb lenne az automatizálás segítségével. Vannak, akik közvetlenül a Twitteren használják a botokat, de nem hatékonyak: a Twitter moderátorai gyorsan blokkolják azokat!

Jelentős előrelépés lenne, ha automatizálnánk a Twitter-bejegyzések megosztását, és hagynánk, hogy az emberi közösség foglalkozzon tovább ezekkel a tartalmakkal. Ezért tervezett a CryptoAI egy olyan hatékony eszközt, amely az automatizálás legjavát a valóban hatékony emberi munkával ötvözi.

Egyébként ebben itt beleépítettek egy RAID TO EARN funkciót, aminek az a lényege, hogy az emberek általi Twitter kripto releváns tartalmak terjesztését jutalmazhatja.

Miután el lett döntve, melyik ember volt a leghatékonyabb információterjesztő, a csoport tulajdonosának egy egyszerű parancsot kell használnia a táviratcsoportban: /setwinner (a nyertes @telegram felhasználóneve), majd a bot megkéri a nyertest, hogy adja meg pénztárca címét a jutalom átvételéhez, és A Raid AI automatizálásával a nyertes automatikusan, emberi beavatkozás nélkül elküldi nyereményét.

Analyzer-AI 

Nagyon röviden ennek a botnak leginkább a gazdája felé az a lényege, hogyan csináljunk az adatból pénzt. Ez analizáló robot elemzése során két fő területre összpontosít:

  • a kereskedést végző személy pszichológiai profiljára.

Személyre szóló szöveget ír, melyben kifejti, hogy a kereskedés során, melyek az erősségeid és a gyengeségeid!

De a lényeg az ebből felépített adatbázis 😊Minél több ilyen információval rendelkezik a robot, annál nagyobb az adatbázisa. Ezeket az értékes információkat, viszont nem adja oda ám bárkinek, csak azoknak, akik CryptoAI tokennel, azaz CAI-val rendelkeznek.

A CAI token tulajdonosok ugyanis hozzáférhetnek az Analyzer-AI Pro változatához. Nyilvánvalóan ez egy motiváció az CAI token birtoklására, hiszen miként a mondás is tartja :

az információ, hatalom❗Márpedig nagyszerű az az érzés, ha olyan információ birtokában vagyok, amely összesített tényeket tartalmaz a befektetői pszichológiáról, hiszen hozzásegíthet bennünket a megalapozottabb befektetői döntésekhez.

Szóval ingyenesen használható?

Igen, a CryptoAI 100%-ban ingyenesen használható. Azonban további előnyökben részesülsz, ha CAI tokent birtokolsz.

👋 Ha az általam ismertetett CAI token, illetve maga a CrpytoAI ökoszisztéma felkeltette érdeklődésed, meglesheted az éppen aktuális árfolyamát,  a🔗CoinMarketCap platformján például 🔗 IDE KATTINTVA!

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük