A Binance szolgáltatásai szünetére számít a Paysafe lelépése miatt!

Paysafe a Binance működésében  hirtelen és nehezen magyarázható döntése nyomán fennakadást okoz!

✅ A Binance és a Paysafe útjai elválnak:

ℹ️ ugyan azt mondja a kripto platform, hogy rövidebb időre számít az EUR betétek kiesése kapcsán, de én úgy gondolom, egy új megbízható partnert, különösen a hatóságok rendszeres vegzálásai közepette nem egyszerű felhajtani.

📣 Cikkem részben a Binance üzenetét sugározza, részben pedig adok egy tippet, mi lehet egy célravezető megoldás, ha kereskedésre továbbra is ezt a professzionális platformot szeretnéd használni.

A Binance azt mondta, hogy a Paysafe lépése miatt, új fiat csatornák integrálásán dolgozik

Hivatalos közleményt adott ki, amely részletezi, hogyan járjanak el a felhasználók, miután a francia részlegük és a Paysafe partnersége ezen a héten lejárt.

Bizonyos szolgáltatások rövid megszakítására számít az együttműködés megszűnése miatt, amely döntés egyoldalúnak minősül, meglátásuk szerint.

A Paysafe angolos távozása a Binance szolgáltatásaiban fennakadást eredményez!A Paysafe egyoldalúan úgy döntött, hogy leállítja az euróbetétek feldolgozását

állítja 🔗 blogbejegyzésben a Binance  továbbá azt is közölte, hogy a Paysafe döntése hirtelen és megmagyarázhatatlan.

A kriptotőzsde arra kérte a felhasználókat, hogy október 31-e előtt váltsák át a Binance számlájukon lévő EUR-egyenlegüket USDT stabilcoinra. Az ügyfelek az EUR egyenlegüket csak kiutalni tudják a kripto felületről.

Rossz hír, amire azért javaslok majd egy megoldást 😉

Szeptember 28-tól a felhasználók nem vásárolhatnak vagy adhatnak el kriptot EUR egyenlegre váltva. Ugyanebben az időszakban a Paysafe felhasználói már nem kereskedhetnek azonnali EUR kereskedési párokkal (EUR SPOT). Egyébként 1 órával később a nyitott kereskedési párokat – szeptember 28 4:00 UTC már törölték is.

A Binance és a Paysafe románcának végéről, sok felhasználó talán nem is tudott a háttérben lévő Paysafe-ről, pusztán használta a szolgáltatást

A Paysafe a kripto platform banki partnere volt, amely az Európai Unió egységes eurófizetési térsége (SEPA) banki átutalásain keresztül támogatta az euró-befizetéseket és -kifizetéseket.

A Binance France és az online fizetési vállalat közötti partnerség hivatalosan szeptember 25-én ért véget❗

  • Nemrég arról számoltak be, hogy a kriptotőzsde francia részlege azért küzd, hogy új banki partnert szerezzen a Paysafe helyére.
  • A cég szóvivője megerősítette a francia 🔗BFM rádiónak, hogy a Binance aktívan dolgozik új partnerek bevonásán.

📣 Emellett a Binance a hét elején bejelentette távozását az orosz piacról, és eladta üzleti érdekeltségét a rivális CommEx-nek.

A probléma valós hátteréről, miért is farolt ki az üzleti kapcsolatból a Paysafe?

Egészen egyszerűen az Egyesült Királyság felügyeleti szerveinek nem tetszett a két cég közötti kapcsolat. No igen, tudjuk jól, hogy a világ romlásához vezető út amiből az USA-ban a 🔗 FED lett, hát az Egyesült Királyságból termett oda.

✔️ Összességében elmondhatom, hogy a 🌎 nyugati feléről a Binance-t minden oldalról támadják. Hát hiába csak igaza lesz, 🔗 Raoul Pal-nak aki egyszer azt mondta, mindig lesz egy olyan keleti ország, amely terepet fog biztosítani a kripto-ipar számára.

🤔Mit tehetsz ebben a helyzetben, ha a Binance platformját nemcsak kripto kereskedésre szereted használni…

… hanem mondjuk kultiválod a bankkártya használatával járó BNB kriptovalutát is❓

Bár nekem sosem célom a spekuláció, ezért fiat devizát kriptovalutára sosem azért váltok, hogy árfolyamnyereség reményében visszaváltsam. De azoknak akik ezért tartanak kriptot, mint hitük szerinti befektetési formát,

✅ a legcélszerűbb mindig a diverzifikált gondolkodás alkalmazása. Nos ez igaz akkor is ha a CEX platformokban gondolkodunk❗

Határozott véleményem, hogy csak egy CEX platformra építkezni elég sérülékeny dolog, így több CEX felülettel kell kapcsolatot tartani, amelyek mondjuk a Föld különböző régióin lelhetők fel. A CEX felületek legnagyobb veszélyeztetője ugyanis mindig az átgondolatlan, leginkább slendrián regulázás és a hatósági eljárások zöme.

Stratégiai szempontból a legjobb a Föld eltérő helyein lévő CEX-ek használata 🙂

Több CEX platform is létezik, ilyen mondjuk a 🔗crypto.com is. SEPA EUR utalást itt például megejthetsz és át tudod váltani Tether USDT-re a Binance által is említett stablecoin-ra.

Ha tehát fiat pénzzel szeretnéd feltölteni a Binance bankkártyát, csak azért mert hobbi szinten BNB kriptovaluta gyűjtő vagy akkor simán van lehetőséged arra,

hogy az USDT-t mondjuk a Polygon hálózatán keresztül utald be a Binance felületére.

A Binance kártya támogatja az 🔗 USDT bankkártyáról történő elköltését. Természetesen átváltja menetközben fiat devizára, de számodra ez már nem érdekes folyamat. Neked a lényeg az, hogyha vásárolgatásra szeretnél összeget a kártyádra helyezni, akkor az ne legyen kitéve a volatilitás problémájának. No erre kiváló az USDT.

Figyelembe véve a Polygon hálózat díját, szerintem még karcsúbb is tud lenni a tranzakció mint EUR beutalással, ahol a Binance eddig 1 EUR díjat mindenképp felszámolt. A kripto és a fintech világban az a jó, hogy minden összefügg mindennel és valamilyen formában egymást segítik.

EUR kilőve – ki tudja meddig – ide vagy oda, azt hiszem maradok továbbra is a 👏 Binance platformján. 🙏Köszönöm, hogy elolvastad mai soraim 😉👋

 

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn,

Szólj hozzá!