XYO kriptobányászat mobilon

Az XYO projekt lényegéről, XYO kriptobányászat mobilon!

ℹ️ Már az XYO kriptobányászat mobilon bemutatásának elején szeretnék rávilágítani arra, hogy ez a terv párhuzamban van az utazás világával, de az örökmozgó tevékenységgel mindenképp 😉

❗Leginkább annak érdemes behatóbban áttanulmányoznia cikkem, akinek az XYO kriptodeviza relevanciájában

 1. vagy befektetési szándéka van, és szeretné tudni miről szól ez az egész,
 2. vagy pedig életvitele szerint sokat utazik.
 3. Továbbá akinek munkája buszsofőr, vagy futár tevékenységet lát el, esetleg biciklivel rengeteget túrázik, és szívesen olvasna egy jövőbeli lehetőségekre apelláló, jelenben kivitelezhető passzív bevételi forrásról.

Kriptobányászat mobilon, az XYO rendszerében, de mi ennek az egésznek az értelme, mi a mögöttes cég céja?

XYO COIN APP

Kényelmes navigáció az oldal fontos elemei között:

Applikáció letöltése, REGISZTRÁCIÓ

Céginformáció

XYO COIN APP fontosabb funkciói

Mi az az XYO kriptodeviza?

SentinelX kártya

COIN gyűjtés mobil játékokkal

ℹ️ A megértést szolgáló hasznos tartalmak:

6 érv az XYO hálózat mellett

Ami az egész lényege: Proof of Origin konszenzus mechanizmus

Természetesen az XYO program lényege nem fullad ki abban, hogy örömteli hobbi perceket szerezzen mindazon embereknek akik a kriptobányászat egyszerűbb formájával szeretnének megismerkedni.

XYO célja egyszerűen :

csökkenteni kell a világ centralizált technológiáktól való függőségét!

Ahhoz, hogy ez megtörténjen, ki kell építeni az IoT-eszközök hálózatát, amely átíveli az egész világot. Itt lépsz be a képbe, hogy a GEO bányászatoddal (GEOmine) ezt a folyamatot elősegítsd, mely erőfeszítéseid COIN-al honorált, amit ha kikérsz, átalakul XYO kriptodevizává, ami egy ERC-20 alapú token.

Ezt mindenképp tudd, az XYO kriptodeviza vonatkozásában:

Az 🔗 XYO COIN app, annak a mobilon használható applikációnak a neve, amely segítségével részt tudsz venni Te is, az XYO kriptodeviza bányászatának folyamatában. A COIN ne tévesszen meg, az csupán az alkalmazáson belül a megszerzett pontoknak a neve. Ugyanakkor, ahogy már jeleztem, maga az XYO egy ERC-20 alapú token, tehát ebből a tulajdonságából eredően coin már nem is lehet.

XYO

✔️ Olyan kriptopénz, aminek nincs önálló hálózata, ezért token és nem coin. Az XYO kriptopénz az Ethereum hálózatát használja, így tehát, az XYO kriptopénzzel kapcsolatos tranzakciók díjtételeit az Ethereum hálózat díjtételei határozzák meg, ami igen magas!

✔️ Ezért ha az XYO gyűjtésére nem 10 meg 20 esztendő távlatában kívánsz berendezkedni, akkor már most tanácsolom, hogy jobban jársz, ha valamelyik centralizált kriptopénztárcára kéred majd az összegyűjtött XYO egyenleged. A crypto.com például egy remek szolgáltató, amely XYO kriptopénz küldésére valamint fogadására alkalmas kriptotárcát is kínál ügyfeleinek.

💡 Tipp : ha viszont szeretnéd lespórolni a Gas Fee költségét, alternatíva lehet számodra a CoinBase!

A kriptopénz nevének rövidítése mint XYO az XY Oracle kifejezésből ered. Az Oracle főként az adatbáziskezelésnél játszik szerepet mint szabad szoftver. Az XY pedig egyértelműen arra utal, amiként a Földön koordináta szerűen egy pontot megtudunk határozni.

ℹ️ Mit lehet tudni a jelenlegi XYO kriptobányászatot lehetővé tevő cég eredetéről❓

Az origo-pont ahol minden elkezdődött!

Eredetileg Ength Degree LLC néven, magyar értelmezés szerinti korlátolt felelősségű társaságként szerveződtek, Delaware állam (USA) törvényei szerint. 2012-ben alapította 🔗Arie Trouw.

Bizonyos átalakulások

✔️ 2016. május 27-én névváltozás történt, és egy „XY – The Findables Company” nevű delaware-i cég lett, s 2018. november 9-én pedig felvették az „XY – The Persistent Company” nevet.

✔️ A vállalkozás működése során elsősorban olyan termékeket kívánt létrehozni, amelyeket a fogyasztók a mindennapi életükben sikerrel használhatnak, mely segíti őket különböző dolgok nyomkövetésében, megtalálni holmijukat, tulajdonukat a lokalizáció alapján.

Vállalati koncepció

Napjaink egyik leggyorsabban növekvő iparágának szokták a tárgyak internetét (IoT) nevezni. Tervük, hogy egy lépéssel tovább fejlesszék az IoT-t,

az IoT-termékek és a kriptográfiai helymeghatározó technológiáik kombinálásával. E két technológia együttes használata egy új területet nyit meg, amelyet a „dolgok kriptohálózata” (CoT) néven présel köztudatba a cég.

2017 decemberében kezdte meg blokklánc technológiai platformjának, az XY Oracle Network („XYO Network”) fejlesztését. Ez lehetővé tette, hogy a meglévő XY hardvereszközeiket hatékonyan felhasználhassák. Erőfeszítéseik és erőforrásaik nagy részét e kezdeményezés előmozdítására kívánták fordítani, mivel úgy képzelték el, hogy az XYO hálózat a vállalat jövőbeli bevételeinek elsődleges forrása lesz!

 • XY 2017 negyedik negyedévében bemutatta a kriptográfiai „XYO Network” ötletét.
 • 2018 elején az XY elkészítette az első „XYO Tokent”, amelyet az XYO hálózat eléréséhez szükséges intelligens szerződésekhez használtak.
 • 2018-ban az XYO Network továbbra is a kripto-lokációs iparág globális vezetőjévé és névadójává vált, és az XYO Network mostantól a blokklánc intelligens szerződések decentralizált helyeként szolgál.
 • 2021 júniusában bejelentették végleges névváltoztatásukat XY Labs-ra, amely az XY COIN részlegének a neve volt, mielőtt a vállalat neve lett volna.

Mit értsünk XYO Network (Hálózat) alatt❓

XYO kriptobányászat mobilon

Az XYO hálózatot azzal az előfeltevéssel hozták létre, hogy a technológia jövője nagymértékben az autonóm gépekre és eszközökre fog támaszkodni,

ezáltal keresletet teremtve olyan innovatív termékek és technológiák iránt, amelyek javítják az AI technológián alapuló gépek megbízhatóságába vetett véleményt.

A kriptográfia és a konszenzusos protokollok területén létezik egy „orákulum”-nak nevezett kifejezés. Az orákulum olyan adatforrásra utal, amelyhez számítógépek decentralizált hálózata fér hozzá, és amelyet a szoftverkivonatok kriptográfiailag biztonságos blokkjainak megváltoztathatatlan láncán rögzítenek. Tehát a vállalat a meglévő helymeghatározási technológiáinak felhasználásával olyan helyadat-ellenőrző hálózatot kívánt létrehozni, amely kriptográfiai protokollokat és blokklánc technológiát foglal magában. A protokollok és komponensek eme ökoszisztémáját XY Oracle Networknek vagy röviden XYO Networknek hívjuk.

Egy hasznos célkitűzés

Az XYO hálózat célja, hogy kompatibilis legyen más üzleti technológiákkal, és támogassa a decentralizált, autonóm és determinisztikus alkalmazások új generációját. Ezt az új alkalmazáskategóriát „térinformatikai decentralizált alkalmazásoknak” vagy „geodappoknak” nevezzük. Végső soron az a vízió, hogy egy új technológiai ökoszisztémát alakíthatnak ki a GeoDapps felhasználásával, amely nemcsak a végfelhasználókat szolgálja ki, hanem egyéb főként IT alapú vállalatokat, az űrkutatási ipart, a kormányzati szervezeteket, és még sok mást is.

A vállalalkozás központja itt található :

1405 30th St

Suite A

San Diego, CA 92154

(855)346-3160

A személyes találkozást a céggel mindenképpen előre egyeztetni kell, senki számára nem lehetséges, hogy csak úgy beessen a központba 😀

Kriptobányászat mobilon, hogy is van ez? XYO app regisztráció!

A regisztrációs linket, a fentiekben elérheted, annál a résznél mikor megemlékeztem az applikáció hivatalos nevéről. Nincs más teendőd, mint követni az alkalmazás angol nyelvű instrukcióit.

Kérlek mielőtt az alkalmazást elkezded használni, az alábbi szabályt ne felejtsd el :

ha a felhasználó több mint 6 hónapig inaktív, azaz semmilyen GEO bányászatot nem végez (értsd: nem használja az applikációt) akkor a felhasználói fiókja (account) záródik, és az addig összegyűjtött COIN-ok sem lesznek számára többé elérhetőek❗

A fenti regisztráció után körülbelül az alábbi felület fog fogadni :

XYO COIN APP felülete - kriptobányászat mobilon!

Az XYO COIN app lehetőségeinek bemutatása a teljesség igénye nélkül

A fenti kép alapján szeretném első nekifutásra elmagyarázni számodra az applikáció legalján található három fő FUNKCIÓT, amelyek közül az első kettőt igen gyakran használhatod a jövőben :

 1. az ejtőernyős dizájnt kapott, „GEODROP
 2. ott középen a kriptobányászatot ízlésesen szimbolizáló csákány alatt „Auto Explore
 3. végül a kijelző jobb szélen a zászlóval, a területfoglalást felidéző „Geoclaim” lehetőség

Ezek a funckiók egyelőre inaktív állapotban lesznek számodra, de nyugalom, a feltételek teljesítése azért nem olyan nehéz!

Mi az a Geodrop?

🤔 A funkciónak kettős célja is van!

XYO - kriptobányászat mobilon - GEODROP

1 ) Üzletszerű felhasználásra is kiváló, pl. ha a saját weboldaladnak szeretnél látogatót szerezni, akkor esélyes, hogy egy hálás látogatót szerezz, de úgy gondolom nem ez az erőssége. Inkább a képzetáramlásokat segítheti elő, tehát a branding építésnél hasznos lehet, szélesítvén az online marketing kelléktárát!

✅ A saját COIN-od terhére tudsz geodropokat elhelyezni, ott ahol épp jársz a 🌎 nagyvilágban.

A „Note:” rész ugyan opcionális, de ha ez az általam említett üzletszerű lehetőség érdekel, akkor mindenképpen töltsd ki.

Maximum 140 karakter a hosszúság ami megengedett. A link amit elhelyezel benne, kattinthatóvá válik. Értelemszerűen érdemes valamilyen URL rövidítőt használnod, különösen akkor ha a látogatót nem a fő doménedre, hanem valamilyen aloldaladra vagy fotóra, esetleg videóra kívánod irányítani. Kártékony dolgokra az opció felhasználása szigorúan TILOS!

2 ) Ennek a lehetőségnek a másik opciója pedig az, hogy direktben kizárólag egy személy számára tudsz COIN-t küldeni. Ilyenkor fontos, hogy a „Restrict to Email:” rész az legyen kitöltve, és kattints a Current-re (bár elvileg ez alapértelmezett). Ide jön ugyanis a másik, szintén regisztrációval rendelkező XYO COIN app felhasználó regisztrációkor megadott email címe. Amennyiben több mobiltelefonnal végeznéd a kriptobányászatot, akkor az összes többi regisztrációról (zombi mobiljaidról) tudsz magadnak COIN-t küldeni a saját email címedre.

A fentiekben ismertetett két opció között az alapvető különbség tehát, hogy

✔️ Első esetben teljesen random alapon használod a GEODROP funkciót, s hogy a mondással éljünk, „aki kapja marja”. Ekkor az az ismeretlen fogja megkapni, aki a leggyorsabban felcsípi a GEODROP-ot, tehát valahol ott kolbászol a térségben ahol épp Te vagy, vagy voltál.

✔️ Addig a második lehetőség már egy garanciarendszer, hiszen csak és kizárólag a címzett fogja megkapni.

📣Hasznos infó a GEODROP vonatkozásában

❗Nem árt ha tudod, ha Te vársz valakitől esetleg GEODROP-ot, mert Te voltál valakinek a címzettje, akkor az „Auto explore” funkció be kell, hogy kapcsolva legyen, mert egyébként nem fog megjelenni a csomag.

Ahhoz, hogy aktív legyen számodra ez a bizonyos GEODROP funkció, nem kell mást tenned, mint 30 darab kriptobányászatot végrehajtani, azaz 30x csákányosznod kell!

Nyilván ez a feltétel azért lett beiktatva, hogy kicsit szokd, megismerd az applikáció használatát és megértsd a csákány lényegét. A feltétel azért csak 30, mert a GEODROP az egyik legfontosabb funkció, tehát a lételemed lesz. Lényegi elem már csak azért is, mert a legkényelmesebb és ingyenes módja a COIN tranzakciójának egyik felhasználótól a másikig. A GEODROP napi limitje, 400 – 500 COIN!

Ha regisztrálsz akkor kapsz 1000 ajándék COIN-t, de a GEODROP funkció vonatkozásában a rendszer 1100 COIN-t vissza fog tartani. Ezt a szabályt álláspontom szerint teljesen logikusan azért vezették be, hogy ne legyenek csak az 1000 COIN megszerzéséért SPAM regisztrációk, azaz mindenegyes regisztráció mögött tényleges kriptobányászat történjen, méghozzá rendszeresen!

Mit tegyél akkor ha az Istennek se akar a címzettnek az általad küldött GEODROP megérkezni?

Sajnos néha előfordul (bár nagyon ritkán), hogy egy ilyen küldemény beragad. A GODROP esetén mindig főszabály, hogy akármennyi COIN-t is küldtél, amíg azt a címzett, random [Any] vagy fix címzett [Current] nem bányássza ki, tehát amíg látod a kiküldött COIN-od az ejtőernyő melletti szám formájában, addig ez a folyamat visszafordítható és a COIN mennyiséget visszahívhatod. Ha van még nem kibányászott tétel, akkor annak tételsorát a GEODROP-ra való rákattintással látni fogod, s ha a tételsorra kattintasz, akkor megjelenik számodra a zöldszinű „Recall”gomb, s ilyen esetben erre kell kattintanod, s a kiküldött COIN mennyiség visszaszármaztatódik hozzád.

🙏🏻Ha ezek után a GEODROP küldést megismétled, nyilván már minden rendben lesz 😉

Mi az az Auto explore?

Ez egy nagyon fontos kényelmi funkció, az XYO bevételed passzív voltát ugyanis ez teremti meg. Ha számodra már aktív és be tudod kapcsolni, akkor nem kell neked kattintgatnod a csákányra, hanem ez egy automatikus folyamat lesz.

xyo coin app az autóban és persze a SentinelX nfc alapú kártya

Például autóval mész valahova, behelyezed a GPS-ed alá, áramforrásra kötöd a telefonod és közben a Te beavatkozásod, odafigyelésed nélkül a mobiltelefonod végzi a kriptobányászatot. Ez a fotó itt már már egy fanatikus momentuma, lévén a SentinelX kártya a kezében 😉 Az „Auto explore” funkció aktiválása sem sokkal nagyobb kihívás, mivel olyan 50x csákányozásból az is megvan.

Mi az a Geoclaim?

Röviden a Geoclaim lényege, hogy rákattintasz egy helyen a zászlóra akkor annak a területnek a résztulajdonosává válsz és ennek a kattintásnak az ára 5 COIN. Az adott területen a tulajdonosi arányod, minél többször kattintasz, annál nagyobb mértékben növelheted.

Érdemes ezzel bajlódni?

Az én véleményem szerint nem igazán érdemes ezzel foglalkozni, max talán kicsit játszani vele.

Ugyanis olyan területre lenne szükséged, ahol baromi nagy az átmenő forgalom, de ugyanakkor mégis csekély a tulajdonosok (területfoglalók) száma!

Nagyon nehéz az ilyen területekre rábukkanni, így az esetek többségében nem egy rentábilis folyamat ez. Túlnyomórészt a játékban résztvevők a beinvesztált COIN mennyiség 10 százalékát szokták visszanyerni, szóval ez nagyon karitatív játék. UTC idő szerinti hétfőtől vasárnapig érvényes a területfoglalás. Próbáld ki, hátha találsz egy területet amivel mákod lesz 🙂 S persze, súgd meg nekem is 😛

Az XYO COIN app felhasználói profilt érintő főmenüje

coin app profil

Ezt a bizonyos főmenüt a képen látható ikonra való kattintással lehet elérni!XYO COIN app - felhasználói fiók részletei

Az első két adat a felhasználói nevünket írja ki, valamint, hogy milyen aktuális csomagban vagyunk. Az XYO COIN app előfizetéses opciót is kínál, de azzal csak nagyon kivételes esetekben érdemes élni, kezdőknek semmiképpen nem ajánlom.

Days old

A „DAYS OLD” megmutatja, hogy már hány napja regisztráltunk, azaz mióta használjuk az applikációt.

Geomines

A „GEOMINES” pedig azt mutatja meg, hogy hány darab bányászaton vagyunk már túl.

Enhancements

Nem kívánom részletezni, mert itt kizárólag olyan opciókat fogunk találni, amely lehetőségek, kölönböző előfizetéses csomagokhoz kötöttek.

Redeem Details

A „REDEEM DETAILS” viszont lényeges, ugyanis az összes számodra fontos, például kripto kifizetéssel kapcsolatos beállítást, itt tudsz megejteni.

XYO COIN APP - itt tudod megadni többek között a kriptotárcád címét

CoinBase email

A „COINBASE EMAIL” részt csak akkor kell kitöltened, ha a centralizált 🔗 Coinbase kriptotárcára szeretnéd a jövőben küldeni az XYO kriptodevizát. S ebben az esetben egyáltalán semmilyen Gas Fee azaz hálózati költség nem lesz.

ERC-20 Wallet

Az „ERC-20 WALLET” az egyik legfontosabb rész, ugyanis az ERC-20 kompatibilis, XYO kriptodevizát fogadni tudó, XYO kriptotárcád címét itt kell megadnod. Mivel a kriptotárca címek alapból nagyon hosszúak, így a tévedhetőség elkerülése érdekében azt javaslom, hogy az XYO kriptotárcád QR kódját olvasd be, és onnan már a kriptotárca címedet a vágólapra fogod tudni vinni, és beilleszteni ide erre a helyre.

Shipping address

Itt a teljes címed adhatod meg, abban az esetben, ha a jövőben szeretnél bármilyen dolgot rendelni a cégtől. Ebben az esetben ugyanis tudniuk kell, hogy mi legyen a szállítási cím.

Ezt ne felejtsd el

Ha a „REDEEM DETAILS” résznél bármit is szerkesztesz, akkor azt meg is kell erősítened egy ráutaló magatartással,

ami annak az E-mail-ben szereplő linkre való kattintásában nyilvánul meg, amit ilyenkor minden esetben a cég megküld automatikusan az email címedre!

Badges

A „Badges” semmi komoly, inkább egy közösségi játékélmény féle. A lényege, az applikáció aktív használatával egyre több jelvény jelképes használatára leszel jogosult. Ezek semmilyen szinten a bevételed nem növelik, plusz juttatásokat nem biztosítanak. Ezek az XYO meghívás alapú, nem publikus előfizetéses rendszer belépő feltételeinél lehetnek érdekesek!

App Settings

Az applikáció működésére kiható kulcsfontosságú beállításokat itt végezheted el. Ezt szintén lényegi résznek tartom, ezért részletezem.

XYO COIN APP - fontosabb beállítások

ℹ️ A cikk írásának pillanatában az applikáció 4.3 release 1-es esetén, megjegyezni szeretném, hogy a zöld színnel jelzett linkek, úgy mint „Terms of Use” – Felhasználási Feltételek, „Privacy Policy” – Adatvédelmi Irányelvek, hibás linkelést tartalmaznak, minek következtében a cég főoldalára dobja a felhasználót. Ezért ismertettem itt, ezeknek az elérhetőségét.

Map Style

A használt térképmódot / stílust állíthatod. Az alapértelmezett az éjszakai mód (Dark), de ezen kívűl választhatsz

 • Light – szemet szintén kímélő mód
 • Outdoors – jobban segíti a szabadtéri tájékozódásod, több információ jelenik meg a térképen
 • Streets – szimpla utcai üzemmód, főbb utakra fókuszál
 • Satellite – a térkép szatelit módját állítja be, az én véleményem szerint nem valami jó minőségben
 • Satellite Streets – ugyanez csak kombinálódik a Streets móddal
 • Traffic Day – autóval haladva a legkellemesebb
 • Traffic Night – ugyanez csak éjszakai módban
Map Tracking
 • GPS – a pozíciód, mozgásod GPS alapján érzékeli, s a térkép is eszerint poziciónálódik.
 • GPS North – ezzel a beállítással a térkép mindig az északi pozíciót veszi fel.
 • Compass – iránytű szerint poziciónálódik a térkép.
Egyéb beállítások a csúszkák segítségével, csak a fontosabbakat jelzem, amit ajánlok!
 • Screen Saver – ez mindenképpen zöld legyen, ugyanis ez a képernyőkímélő segíti megkímélni az esetleges besüléstől a mobiltelefonod kijelzőjét.
 • Big Geomine Info – ha szeretnéd, hogy a képernyő bal oldalán a logók között felugrjon számodra, ennek az általam ismertetett ügyességi / gyorsasági játéknak a lehetősége, akkor ez legyen aktív. Ha nem érdekel és csak zavaró, akkor itt ki tudod kapcsolni.
 • Background Rewards – ez fontos szintén. Ha nem használod az applikációt, vagy épp a mobilod ki van kapcsolva, akkor olyan 3 órán keresztüli időtartamban automatikus bányászat történik számodra. Ha ezt kikapcsolod, akkor nem fog dolgozni számodra a robot.

Hogyan tudod a megszerzett coin-okat kiutalni a kriptopénztárcádra?

🤔 Mindenekelőtt, egy kis stratégia!

Amikor kiutalást kérsz akkor az applikáció elvégzi számodra a COIN / XYO átalakítást. Ennek az egymáshoz viszonyított arányértéke mindig változik. Ha az XYO kriptodeviza, más kriptodevizákkal, esetleg egyéb FIAT pénznemekkel szemben értékcsökkenést szenved el, akkor értelemszerűen több XYO-t tudsz kapni az összegyűjtött COIN-okért.

A lényeget érintően

Összefoglalva tehát, amikor COIN-t szeretnél XYO kriptodevizává alakítani, igazából az az érdeked, hogy az XYO árfolyama kicsit megzuhanjon. Ez a jó alkalom ugyanis a COIN átalakításra és az XYO kriptotárcára kérésére. Későbbiekben pedig amikor az XYO kriptodevizát szeretnéd valamilyen más devizanemre átalakítani, akkor meg értelemszerűen a célod ezzel ellentétes lesz és az XYO erősödése lesz a kívánságod 😀

Amit már az elején érdemes eldöntened

Először is azt kell tisztáznod magadban, hogy az XYO-t saját (external, tehát decentralizált kriptopénztárcára küldöd) vagy pedig inkább valamelyik centralziált kriptotárcába.

💡Miért lényeges kérdés ez❓

Azért lényeges, mert ahogy említettem az XYO az egy ERC-20 alapú token, ami azt jelenti, hogy ott csüng az Ethereum hálózatán, ebből kifolyólag pedig óriási nagy Gas Fee-vel rendelkezik. Tehát egyáltalán nem lesz rentábilis számodra, egyik kriptopénztárcából a másikba áthelyezni. Ezért célszerűbb lehet az XYO esetében a centralizált tárcát választanod!

A kiutalás menete
 • Teljesítened kell a feltételeket! Az első kiutalásnál minimum 10 ezer coin-al kell rendelkezned, legalább 2 hete kell, hogy már használd a coinapp-ot. A kriptopénztárcád címének beregisztrálását el kell, hogy végezd a coinappon belül. Ehhez kattints a profil ikonodra (bal felső sarok) és itt pedig a „REDEEM DETAILS” részre.
 • Ha a fentiek megvannak, a feltételek is teljesültek, akkor az applikáció közepén kattints a Coin egyenlegedre. XYO - redeem - XYO kriptodeviza kikéréseRögtön az első lehetőséget válaszd ki, „XYO – get XYO ERC-20 tokens” majd kattints a „Redeem” gombra és kövesd az instrukciókat.

A cég küldeni fog Neked egy email-t ahol jóvá kell hagynod, hogy igen valóban kérted a tranzakciót. Erre 3 napod van, ha ignorálod az email-t, akkor a kérelem törlődik és a 10000 coin visszakerül az egyenlegedre!

✔️ Amíg nem erősíted meg az email-t addig „Verify” státuszban lesz a kérelem.

✔️ Ha megerősíted, akkor „Request” státuszba kerül. Ebben az állapotban legalább 4-7 napig pihenni fog.

✔️ Amikor a cég elvégezte a tranzakciót, akkor „Completed” lesz a jelzése, és ha helyesen adtad meg a kriptotárcád címét, akkor az XYO ott lesz szépen a tárcádban.

Némi agyalás

💡Amikor már „Completed”, akkor a folyamat nem visszafordítható. Amíg viszont ebbe a státuszba nem kerül, 4-7 nap, addig dönthetsz úgyis, hogy inkább mégse… például ha az XYO értéke zuhan, tehát a COIN mennyiségért több XYO-t tudnál szerezni, esetleg nagyobb tételeknél, megéri még visszafordítani a folyamatot 🙂

A jövőbeli kiutalási feltétel amire számíts

A fentiekben látható kép 50 000+ COIN már sejteti, hogy egy olyan példából lett kiragadva a képelem, ahol már az első XYO kikérés valamikor megtörtént. Ugyanis a legelső esetben 10 000+ COIN kell, hogy ott látszódjon. Ez az információ annyiban fontos Neked, hogy számíts rá, a következő XYO kikérésed feltétele már eleve 50 000 összegyűjtött COIN lesz!

Hasznos infó, ami alapján kalkulálhatsz

A kép alapján azt is láthatod, hogy az applikáció gondosan kijelzi, az éppen aktuális XYO / COIN arányt is, amit 1000 COIN alapra helyez.

Az applikációban néha felugró gyakran megjelenő ikonok

XYO coin app, gyakran felugró ikonok
A házikó jel az a „Home Base”

Lényege, hogy akkor érdemes aktívan tartani, amikor épp nem utazunk sehova és otthon vagyunk, vagy hosszabb távon valamilyen fix helyen. Ha ez a Home Base aktív, akkor minden egyes órával a COIN gyűjtési hozamunk 10%-al növekszik. A felhalmozódás eredményeként akár 100% hozamtöbbletet is elérhetünk. A cél, hogyha hosszabb távon otthon vagyunk, akkor ne szakítsuk meg ezt a ciklust.

Halmozódásának védelme!

A házikó ikonjára a leírt esetben érdemes rákattintani és megnézni, hogy be van e pipálva a „Turn on HomeBase shield” jelölőnégyzete. Ez megadja azt a védelmet, hogyha például leugrasz a telóddal a sarki fűszereshez, tehát kikerülsz a hosszabb távú fix helyzetednek megfelelő területről, akkor nem fog bányászni semmit. A házikó alsó indexében lévő szám a halmozódást mutatja meg. Amikor elérted a maximumot akkor + jelet fogsz ott látni. 24 óránként egyszer viszont nullázódik!

A csillagokkal díszített jel, „BIG GEOMINES”

Ez egy szimpla, gyorsaságon alapuló ügyességi játék. Elméletben, minél gyorsabban kattintasz a pipákra, annál több COIN-t nyerhetsz. A valóságban viszont akármennyire is gyors vagy, szinte a legnagyobb tétel az olyan 2 COIN szokott lenni. Elvileg minél többször nyersz, annál nagyobb a „BIG GEOMINES” számod és növeled az esélyed, a napi fődíj megnyerésére, melynek értékét a „DAILY PRIZE” számmal prezentálják. Nos, én azért életem értékes perceit, erre nem szoktam áldozni 😀

A play gomb, XYO watch néven fut

Nos, azt kell, hogy mondjam, mivel sajnálatos módon az XYO lehetőségét reklámozó kalandorok, majdhogynem holtszórást végeznek, így nagyon sok olyan ember téved be az XYO kriptodeviza világába, akik úgy igazán aktívan utazni sem szoktak, nincs is ezzel releváns munkakörük.

Ez terheli le régebben az XYO watch-t!

Ennek következménye pedig az, hogy a felhasználók szeretnek megragadni olyan lehetőségeket amivel COIN-hoz juthatnak. Ez az XYO watch egy ilyen lehetőség. COIN ellenében reklámot lehet nézegetni… Magam részéről én ezt is kihagyom, mert uncsi, de szemmel láthatóan a felhasználók többsége erre rácuppan. Napjainkban ezzel egyáltalán nem érdemes standard módban semmiképp sem foglalkozni.

Maximum olyan 2 COIN ad reklámonként. Mióta alig adnak COIN a reklám nézegetésért, érdekes módon nem is leterhelt az XYO watch 😉

Az ejtőernyős Geodrops ikon

Ha ezt meglátod akkor kattints rá és a megjelenő nagy csomagra, s kibányászhatod a Neked küldött COIN mennyiséget.

A képen látható utolsó ikon

Akkor szokott megjelenni amikor valaki van a környezetedben aki jogosult arra, hogy a körülötte lévő kriptobányászok bevételének valamennyi részét megszerezze. Nem vészes 😉

Persze a mobil applikációban más ikonok is felugorhatnak. Az összes ikon elemzése szinte lehetetlen, mert a program fejlesztésével számtalan új dolgot, lehetőséget iktatnak be. Ezeket hoztam fel mint példa, mert ezek a leggyakoribbak!

COIN szerzési lehetőségek különböző mobilos játékokkal

Annyira nem vagyok egy mobilos játékbolond, de kíváncsi voltam rá, hogy az XYO COIN APP e területen milyen lehetőségeket kínál!

Egy kis időnek kell eltelnie mire számodra is elérhetőek lesznek az applikáció + jelére való kattintással a „REWARDED TASKS” menüponton belüli lehetőségek. Itt szinte biztos, hogy elsőként a „REWARDED PLAY” lehetőség lesz számodra idővel aktív.

Az alábbiakban a játékok és egyéb olyan mobilos applikációk elérésének útját prezentálom számodra képekben,

amelyekkel kapcsolatban ha teljesíted a kihívásokat akkor a jelzett COIN mennyiség a Tied lesz. Ezek viszont nem pár perces tevékenységek, az adott játékokat vagy szoftvereket meg kell ismerni alaposan. No de ez a játék lényege, nem ? 😉

A + jelre való kattintással ez a menü tárul eléd

XYO Earn more menü

Kattints a REWARDED TASKS opcióra

XYO - REWARDED TASKS

Ezután pedig a REWARDED PLAY-t válaszd, igaz a többi úgyis inaktív lesz

XYO - REWARDED PLAY TYPE

Ha eddig eljutottál és régebbi Android rendszered van, akkor szinte biztos, hogy BUG-al el fog szállni a „Bite-Size Fun” rész, de a játéklista és a nagyobb kihívások az az „Extended Challenges” résznél vannak. Kattints arra, az be fog tölődni!

Coin gyűjtés játékprogramokkal

XYO games - játékok, szerezhetsz COIN-okat, amit később XYO kriptodevizára válthatsz

A Race Car 3D-t próbáltam ki. Mivel a lényegére rájöttem, viszonylag hamar elértem a játékban a 26. szintet és miután ez megtörtént, GEODROP formájában kaptam meg a 750 COIN-t. A legtöbb játékhoz semmilyen regisztráció nem kell. A COIN APP rendelkezik egy referációs linkkel, amelyen keresztül irányít Téged az adott játék Google Play Áruházába. Ez alapján működik a kommunikáció a játékok és a COIN APP között.

Ne félj, tudni fogja az applikáció ha teljesítetted a kihívást 😆

Mi az a SentinelX kártya?

A SentinelX kártyát az XYO fejlesztette ki. Bármilyen előfizetés helyett én inkább ezt ajánlom. Ezt a kártyát megtudod vásárolni közvetlenül a cégtől, de ha esetleg már van 98 ezer COIN-od, akkor annak a terhére is igényelheted.

XYO - SentinelX kártya

Miért érdekes, mit tud?

Ez a kártya értékesebbé tudja tenni a cég számára az általad végzett mobilon történő kriptobányászatot.

Mégpedig azért, mert ez az NFC alapú kártya, ha hozzáérinted a mobilodhoz (4 óránként egyszer) akkor olyan mintha egy CAPTCHA szolgáltatást látna el az XYO felé és hitelesebben megtud győződni róla, hogy a valós GEO adatokhoz, valós ember tartozik.

✅ A folyamat decentralizált, tehát senkiről személyes, szenzitív adat nem tud tárolt, de annak bizonyítéka igen, hogy tényleg ember használja az applikációt.

📣 A lényeg pedig, hogy aki rendelkezik ezzel a kártyával, az a kriptobányászatával 12x COIN mennyiséget tud kitermelni. S ha vannak egyéb külön regisztrációval rendelkező eszközeid, akkor azokra is tudod használni!

Milyen előfizetéses opciók léteznek?

Ezt a részt csupán azért ismertetem, hogy teljes képet kaphass. Véleményem szerint viszont az előfizetéses opciók csak azoknak éri meg, akik tényleg professzionális szinten rengeteget utaznak. Minden egyes előfizetői csomagnak megadom a nevét, és a főbb jellemzőit.

Az alábbi adatokból fogsz tudni matekozni és rájössz, hogy igazam van, s a SentinelX kártya mint egyszeri befektetés, kecsegtetőbb megoldás lehet mint a havi szintű előfizetés!

XYO COIN APP - előfizetéses csomagok

A lényeges rész a szorzótényezőkben van, ezért a továbbiakban ezeket elemezném, de csak azokat aminek értelme is van!

Geomining Speed

Főként ha autóval, busszal mozogsz rengeteget, akkor lehet jelentősége annak, hogy milyen gyorsan is működik ez a bizonyos Auto explore. 2x és 3x sebesség az ingyenes lehetőséghez képest. No de, milyen áron? Napi 2×8 óra autóbuszvezetéssel, lehet rentábilis 😛

Recharge Rate

Kétszer, valamint a drágább elfőzitői csomagban háromszor kevesebb időt vesz igénybe amíg a csákány újra aktív lesz.

Geomining Rewards

Az a COIN-ban kifejezett érték amit a kriptobányászat után kapsz.

Weekly Geodrop power

Nos a fenti kép alapján – pedig a cég oldaláról lett a grafikai elem leszedve – 2x nagyobb hozamot ígér, a minden felhasználónak hetente egyszer járó, csak az applikáció használata miatti bónusz drop-hoz képest. Ugyanakkor a 4.3 release 1 applikáció verzió a „Coin Pro Plan” csomag esetén 3x-et ígér!

Compounds SentinelX Multiplier

Mindkét előfizetői csomagban 10%-al növeli a SentinelX kártya hatékonyságát, többlethozamot jelent.

Létezik egy nem publikus, kizárólag meghívás útján igénybevehető előfizetői csomag is: „COIN Master Subscription” néven lelhető fel!

XYO COIN app - Master előfizetés, csak meghívásos!

Erre a speciális csomagra meghívást csak az kaphat, akire igazak az alábbi feltételek :
 •  Már legalább 6 hónapjaCoin Pro Plan” előfizető
 • Geominer Badge értéke 100K+ ami azt jelenti, hogy már több mint 100 ezer darab csákányozáson, azaz kriptobányászaton van túl.
 • Influencer Badge értéke 10+ felhasználó, azaz a referációs linkjén keresztül már több mint 10 felhasználóval megismertette ezt a bizonyos XYO COIN APP-ot.
 • Big Geomine Witness Badge 1K+ rendelkeznie kell. Ha valaki gyakran játszik azzal az ügyességi, gyorsasági pipára klikkelgetős játékkal amiről már beszéltem, annak ez hamar megvan.

Itt az XYO projekt bemutatása végén, amolyan búcsúzóul, szeretnélek inspirálni ha nagy CANGÁS vagy 😀

Pár nappal ezelőtt kezdett el motoszkálni a fejemben, hogy tulajdonképpen az okostelefonok akkumlátora, ugyan mindegyik egytől egyig olyan mint a lepkefing, hamar lemerülnek. Viszont nagyon kevés energiára van szükségük a teljes feltöltöttséghez. 1kwh alapon egy mobil akkumlátora százszor feltölthető…

🤔Ha nem túl nagy az energiafelvétel akkor nem olyan vadgondolat, hogy akár egy bicikli dinamó is elláthassa az okostelefon töltését!

Mivel a biciklit lábbal hajtod, így a teljesítményed meglehetősen változó lesz. A feladat tehát, hogy a váltakozó áramot valamiképpen egyenáramosítsd. A fenti videó esetleg ötletet adhat Neked, hogy a Kemo M172N megoldást beszerezd, ha érdekel.

Mit tanácsolok? Nézz kevesebb tévét, nagyon de nagyon ne maradjál otthon, kirándulj és bicajozz sokat 😉

Remélem sikerült megértened mi az az XYO kriptodeviza, s bízom benne, hogy az applikáció főbb lehetőségeit azért sikerült bemutatnom. Véleményem szerint erről az alkalmazásról már – már könyvet is lehetne írni, olyan sok fejlesztést hajtottak már végre rajta.

 

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn

2 hozzászólás

 1. Szia nekem csak egyetlen kérdésem lenne. Miért van az hogy új felhasználóként, miután már felodottam az Automatikus bányászatot, az egyiknél engedi a játékokat a másiknál nem?

 2. 📣 Egy fontos érdekes újítás, amiről egy komment formájában feltétlenül be kell számolnom❗ Valamikor a tegnapi nap folyamán elérhetővé vált a 4.8 release 2 verziója a coinapp-nak.

  1. A verziószámot a beállításoknál mindig láthatod. Ajánlott a legfrissebbre frissíteni
  XYO beállításoknál látható a verziószám

  2. Az applikációban az „Enhancements” résznél, ott alul klikkelj a „Purchase Temporary Boost” lehetőségre.

  XYO coinapp Enchancements

  3. Az előző két lépés hatására az alábbi ablak fog előugrani ⬇️

  XYO coinapp - Time Speed Boost

  No de mi is ez a lehetőség, ez az új opció❓

  Nagyon sokan nem fizetnek elő semmilyen coin app szolgáltatásra, csupán a standard lehetőségeket használják. Több szempontból ez érthető is. Jómagam is azon a véleményen vagyok, hogy az előfizetés tényleg csak a kamionosoknak,
  buszsofőröknek, taxisoknak, stb. való.

  De sokszor előfordul azért velünk, hogyha valahova mégis utaznunk kell például autóval, mondjuk legalább 4 órán keresztül állandóan megyünk, akkor hatékonyabb lehetne a bányászatunk ha a bányászati sebesség 3 szoros lenne. Ennek az opciónak pedig pont ez a lényege 😉

  4 órás időtartamra nem kell többet fizetni mint 1 USD és élvezhetjük háromszoros sebességen a bányászati funkciót. Értelemszerűen, így több COIN-t termelsz. Álláspontom szerint ez akár rentábilis folyamat is lehet, feltéve ha a tapasztalt felhasználó rendelkezik SentinelX kártyával.

  Normál esetben (standard csomag) a hivatkozott kártyával 1 óra alatt a legrosszabb esetben 7,71 XYO-t össze lehet szerezni. Speed 3x-el 23,13 XYO-t, s akkor ezt néggyel szorozzuk 92.52 XYO. Szóval a legrosszabb esetet alapul véve az 1 USD befektetésen veszítenénk 40 centet, de miért is kellene a legrosszabb esettel kalkulálnunk, amikor azért jól látható, hogy random alapon nagyon szép csákányozási eredményeket tud dobni. Szóval nagyobb az esély rá, hogy inkább mi jövünk ki jobban.

  ℹ️ Tényleg egy nagyobb út előtt érdemes ezzel a lehetőséggel élni, ahelyett, hogy bármilyen előfizetést eszközölnénk. Természetesen akit ez érdekel, erre az 1 USD befizetésre javaslom, az eldobható, úgynevezett disposable virtuális bankkártyákat, erre egy példa ➡️ egyszer eldobhatós bankkártya fogalma

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük