BNB kriptovaluta vásárlás nélkül, hogyan?

🤔 BNB kriptovaluta vásárlás nélkül❓

A BNB kriptovaluta vásárlás nélkül szép és nemes dolog.  Jó, ha megvan annak lehetősége, hogy valamilyen kriptovalutához juss, FIAT pénzzel történő befektetés nélkül.

Rendszerint ennek megoldása a kriptobányászat. 💭 Szóval lehet a 🔗 BNB kriptovalutát bányászni❓

BNB kriptovaluta vásárlás nélkül: nem bányászható közvetlenül, mégis hozzájuthatsz❗

ℹ️ Megvan arra a lehetőséged, hogy számítógéped erőforrásainak felhasználásával részt vegyél például Bitcoin vagy Ethereum bányászati folyamatokban, aminek eredményeként, többek között BNB kriptovalutát is igényelhetsz.

📣 Erről a témáról szeretnék jelen cikkemben részletesen értekezni.

A Binance Coin avagy csak röviden BNB egy elég híres és meglehetősen nagy forgalommal rendelkező CEX (centralizált kripto platform) fizetőeszköze. 🔗 Binance regisztráció magyarul, ha érdekel.

A továbbiakban olyan eljárást mutatok be, amivel BNB kriptovalutához juthatsz, számítógéped erőforrásait hasznosítva!

✅ Az unMineable egy olyan alkalmazás, amely a személyi számítógép CPU-jának vagy GPU-jának feldolgozási teljesítményét használja fel digitális pénz generálására.

Azért írtam vagylagos kapcsolatot, mert ha telepíted az alkalmazást akkor el kell dönteni, hogy a grafikus kártyád processzorának (GPU) erőforrásait használod -e fel, vagy pedig a CPU-t.

👌 Ha van izmos grafikus kártyád én a GPU-t javaslom, az jóval nagyobb hashrate értékeket fog produkálni, tehát a bányászati munkád hatékonysága is jóval látványosabb lesz.

A szükséges lépések

  1. Látogass el az 🔗 unMineable oldalra és ott kattints a „Get started” gombra.
  2. Két különböző szoftvercsomag kínálkozik. Az egyik a csomagolt (packed) a másik pedig a nem csomagolt (unpacked) opció. A csomagolt verzió (MFI) a legegyszerűbb, ez tartalmazza a Phoenixminer és az xmrig.exe fájljait is. Előbbi a GPU-val történő bányászathoz kell, míg utóbbi a CPU megoldáshoz. Azt már most jelzem, hogy az antivírus programok ezt a szoftverterméket vírusnak fogják jelezni, így gondoskodnod kell arról, hogy a vírusírtódban az unMineable szoftvert és különösen az xmrig.exe fájlt fehér, azaz engedélyezett listára tedd❗Az unpacked verzió bonyolultabb, ott manuálisan kell beállítanod a terveidnek megfelelően vagy a Phoenixminer-t vagy az xmrig-et.
  3. Ha sikerült elindítanod az unMineable programot akkor az alábbi kép fog fogadni. Azaz válassz CPU vagy GPU dolgozzon a háttérben❓

BNB kriptovaluta vásárlás nélkül - unMineable avagy, hogy szererezz BNB kriptovalutát, ha egyszer ez a kriptovaluta nem bányászható?

⬆️ A fenti három lényeges lépés van, az utolsó lépés a 4. már csupán annyi, meghatározod, hogy az erőforrásaidért cserébe a kifizetést milyen kriptovalutában kéred, és beállítod, hogy ki referált. S, hogy ez miért jó Neked, arról kicsit lejjebb olvashatsz.

Milyen kriptopénzben kérd a kifizetést?

✅ Természetesen a kifizetés számára a BNB-t azaz Binance Coin-t javaslom.

💡 A BNB tárcacímed, az applikációban megtalálod ha már Ügyfelük vagy, amennyiben nem, akkor 🔗 klikk ide és az Ügyfelük lehetsz.

 

unMineable szoftver megoldás, hogy FIAT befektetés nélkül juss olyan kriptovalutákhoz is, amelyek nem bányászhatók, ilyen például a BNB kriptovaluta!

A Binance applikációban egyszerűen menj a befizetésre (deposit) és ott válaszd ki a BNB kriptovalutát. Ezen belül pedig BNB Beacon Chain (BEP2). Értelemszerűen egyébként mint memo adatBNBMEMO” csak ehhez társul.

Szóval ezeket az információkat a fenti képnek megfelelően megadod az unMineable számára és rákattintasz a Start gombra, s már el is kezdődött az erőforrásaiddal való hozzájárulás a kriptobányászathoz, aminek ellenében részesülsz a kifizetésben.

ℹ️ Erre figyelj: a START gomb előtt van egy olyan rész, hogy „I have a referral code” ehhez írd be ic80-syfk ha nem lenne ott. Ez azért jó Neked, mert a bányászati költségekből 25%-ot lespórolsz, ennyivel több marad Neked.

Mikor fontos a MEMO adat?

A MEMO adat megadása elkerülhetetlen. Erre azért figyelj oda nagyon, mert a MEMO adatok, tulajdonképpen ugyanazt a célt szolgálják, mint mondjuk a hagyományos bankrendszer esetén a közleményrovat. Tehát a MEMO megadása azért szükséges és kiemelten fontos, mert a Binance csak így fogja tudni, hogy az összeget Neked írja jóvá. A BNB Beacon Chain (BEP2) ugyanis egy gyűjtőszámla és ide érkezik be sok más ember bejövő tranzakciója is eme CEX esetében. 

Mikor nincs szükség MEMO adatra?

Akkor ha a saját Defi Wallet-ed BNB tárcacímét adod meg. Értelemszerűen ez a cím csak a Tied, így ide nem kell memo adat.

📣 Felhívom a figyelmed érdemes inkább saját, azaz Defi Wallet-re kérni. 👇

Ugyanis mit csinálsz akkor, ha a Binance megváltoztatja a BNB tárcák címét❓ Ebben az esetben nem tudnál mit csinálni, ugyanis az Unmineable biztonsági okokból tárca címének változtatását nem engedi. Pontosabban engedi, de akkor az egy teljesen új felhasználónak fog minősülni, zéró egyenleg indulással.

Összegző gondolatok az unMineable szoftvertermékről

Felesleges olyan butaságokon agyalni, hogy hát ez mekkora scam, hisz a BNB kriptovaluta nem is bányászható. Az unMineable neve pontosan innen ered. Ez a szó, bányászhatatlant jelent. Tehát ezt a szoftvert mint megoldást, arra találták ki, hogy közvetlenül termelhess magadnak olyan kriptovalutát is, amely alapvetően nem bányászható.

Mégis akkor mihez kell az erőforrás, mi zajlik a háttérben?

Az unMineable tulajdonképpen nem más, mint erőforrások logisztikája a nemes cél érdekében, amely keretén belül főként Bitcoin és Ethereum kriptovalutát bányásznak a megszokott 🔗Proof of Work kripto konszenzus mechanizmussal.

😕 Ügye nem gondolod komolyan, hogy Te az otthoni egy vagy akár több tucat számítógépeddel (computer RIG) valaha is labdába fogsz tudni rúgni a Bitcoin esetleg az Ethereum fenti kripto konszenzus mechanizmus szerinti bányászata során? Gondolj csak bele, a legnagyobb monstrumvállalatok mint amilyen például az IBM szoktak élni az ilyen hobbilehetőségekkel.

Az unMineable által csupán, ha megfelelően erős a számítógéped, akkor a professzionális POOL-ok munkájához fogsz tudni hozzájárulni, amely folyamatért cserébe kapod a juttatást az általad kiválasztott kriptovalutában. A hivatalos 🔗 unMineable Twitter oldalon követheted a szoftverrel kapcsolatos eseményeket! A legideálisabb kriptovaluta bányászat otthon, kezdőknek. 👏 Ha figyelembe vesszük, hogy a számítógéped épp amúgyis használnád (például munka, vagy játék) akkor ez a  szoftver valójában egy ingyenes kriptovaluta bányászat lehetősége számodra.

🙏 Köszönöm szépen a figyelmed, és örülök ha sikerült megértettnem veled az unMineable lényegét. 👋

📣 Ha megosztanád írásom ⬇️
Twitter, Facebook, VKontakte, Buffer, LinkedIn,

Szólj hozzá!